Meniu

RMN CAS Galati

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Esti in cautarea unei clinici care sa iti ofere posibilitatea de a efectua un RMN in Galati gratuit? Atunci va trebui sa iti indrepti atentia catre cele care se afla in parteneriate cu agentii de asigurari de sanatate, unde poti beneficia de astfel de investigatii medicale decontate de stat, pe baza unui bilet de trimitere pe care il obtii cu usurinta de la medicul de familie, daca acesta considera ca iti este necesara o astfel de examinare. 

In cele ce urmeaza ti-am pregatit o selectie de cinci clinici in cadrul carora poti beneficia de investigatii RMN gratuite chiar in Galati, fara sa fie nevoie sa te deplasezi catre alte orase din tara. Examinarea RMN este recomandata atunci cand medicul specialist considera ca nicio alta metoda nu il poate ajuta sa depisteze care este afectiunea experimentata de pacient. Citeste mai departe si afla cat de dotat este orasul tau din punct de vedere medical.

Unde poti efectua un RMN in Galati gratuit? 

Daca esti un pacient asigurat si vrei sa beneficiezi de un RMN gratuit in Galati, te invitam sa parcurgi tabelul de mai jos, in care sunt amintite unele dintre cele mai frecventate clinici din orasul tau. In dreptul lor, sunt trecute tarifele aplicate pentru investigatiile respective, in cazul in care nu mai prinzi loc liber pentru serviciile decontate prin CAS la clinica pe care ti-o doresti:

Top Clinici
Top Clinici
Pret RMN
Rating
Website
Remenix
Clinica-Verificata
500-1.350 Ron
 • Pretul pentru RMN variaza intre 500-1.350 Ron
 • Investigatii precise
 • Buna organizare
 • Colectiv medical prompt si bine pregatit
 • Comportament medical ireprosabil
 • Echipamente si dotari de ultima generatie
Scanexpert
450-1.300 Ron
 • Pretul pentru RMN variaza intre 450-1.300 Ron
 • Medici profesionisti cu experienta vasta
 • Echipamente si aparaturi profesionale
 • Investigatii exacte
 • Empatie, seriozitate si punctualitate
 • Diagnostic corect
Medimage
400-1.200 Ron
 • Pretul pentru RMN variaza intre 400-1.200 Ron
 • Colectiv medical profesionist
 • Contract incheiat cu CAS
 • Investigatii precise
 • Echipamente performante
 • Programarile nu sunt respectate intotdeauna
 • Sala de asteptare nu este echipata adecvat
Medlife
750-1.520 Ron
 • Pretul pentru RMN variaza intre 750-1.520 Ron
 • Personal medical profesionist si experimentat
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Imagini clare
 • Preturi mai ridicate decat media
 • Nerespectarea programarilor
 • Comunicarea este dificila uneori
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici in care se efectueaza un RMN in Galati gratuit

Mai jos, iti prezentam un top cinci al clinicilor specializate in efectuarea unui RMN in Galati gratuit, unde vei beneficia de servicii ireprosabile. In descrierile care urmeaza sunt evidentiate informatii cu privire la performanta aparaturilor utilizate, la priceperea medicilor, dar si cu privire la impresiile pacientilor. Iata ce ar trebui sa stii:

1. Remenix

Remenix, centrul de imagistica medicala din Galati, este activ pe piata medicala de peste 16 ani si ofera tuturor pacientilor posibilitatea de a efectua un RMN gratuit, datorita contractului incheiat cu CNAS. Se folosesc tehnologii medicale si aparaturi de ultima generatie, prin intermediul carora investigatiile realizate sunt precise, contribuind semnificativ la stabilirea unui diagnostic corect. Echipa medicala este compusa din medici de renume, cu o experienta vasta in ceea ce priveste efectuarea investigatiilor medicale, procedurilor, dar si in identificarea unui tratament eficient. Printre investigatiile RMN efectuate la Remenix se remarca si: RMN sinusuri, cerebral nativ si uc substanta de contrast, hipofiza, coloana nativ si cu substanta de contrast, gat, abdomen, pelvis, genunchi, torace etc.

Pretul pentru un RMN care nu este decontat de CAS incepe de la 500 lei si poate ajunge la 1.350 lei.

Centrul de imagistica medicala este apreciat datorita bunei organizari, promptitudinii si a bunei pregatiri a cadrelor medicale in ceea ce priveste realizarea investigatiilor, dar si in precizia rezultatelor obtinute. Asistentele si medicii au un comportament ireprosabil fata de pacient, prioritizand starea sa de sanatate si gasind solutii adecvate indiferent de afectiunea de care sufera. Atmosfera este primitoare, iar investigatiile precise.

Vezi parerile pacientilor despre Remenix
Vezi Pareri

2. Scanexpert

Scanexpert este un centru medical de imagistica medicala in cadrul caruia se pot efectua investigatii RMN in Galati gratuite, prin intermediul unui bilet de trimitere. Scanexpert are contract incheiat cu CAS, ceea ce inseamna ca pacientii au ocazia de a opta pentru servicii medicale decontate, printre care se numara si aceste investigatii imagistice complexe de rezonanta magnetica nucleara. Compania si-a inceput activitatea in anul 2009 in incinta ambulatoriului Spitalului Municipal Roman, urmand ca ulterior sa se extinda si in Iasi, Pascani si Brasov. Echipa medicala din cadrul cabinetului este specializata in efectuarea acestor investigatii, dar si in stabilirea unui diagnostic corect. Pentru efectuarea investigatiilor RMN se utilizeaza aparaturi de ultima generatie, ca Siemens Avanto 1,5 T.

Pretul pentru un RMN fara bilet de trimitere incepe de la 450 lei si poate ajunge la 1300 in functie de zona investigata. 

Centrul medical a obtinut o multime de recenzii pozitive, prin care pacientii si-au relatat experientele si impresiile. Echipa medicala este profesionista, empatica, serioasa si punctuala, avand competenta de a realiza investigatii precise si de a le interpreta in mod corect. In plus, aparaturile utilizate sunt moderne si performante. 

3. Medimage

Centrul de imagistica medicala Medimage a fost infiintat in anul 2006 si este varianta catre care pacientii isi indreapta atentia pentru efectuarea unui RMN in Galati gratuit. Centrul medical a beneficiat de dotari superioare de aparaturi ultramoderne, intre care a fost inclus si primul aparat RMN Aperto-Hitachi din intregul judet Galati. Cu ajutorul echipamentului medical ireprosabil, pacientii au capacitatea de a realiza investigatii precise, dar si de a beneficia de un diagnostic corect. Pe langa rezonanta magnetica, pacientii mai pot opta si pentru tomografie computerizata si radiologie digitala la nivelul tuturor organelor anatomice umane. Printre investigatiile IRM realizate se efectueaza si: IRM cerebral, vertebro-medular, osteo-articular, pelvis, tesuturi moi. Colectivul medical este compus din medici de renume, cu experienta in efectuarea unor astfel de investigatii si cu o buna pricepere in identificarea diagnosticului corect.

Costurile pentru un RMN fara bilet de trimitere incep de la 400 lei si pot ajunge la 1.200 lei, in functie de zona investigata. 

Centrul de imagistica medicala are contract incheiat cu CAS, ceea ce inseamna ca pacientii asigurati au posibilitatea de a opta pentru investigatii decontate prin biletul de trimitere de la medicul de familie. Echipa medicala este profesionista, iar aparaturile utilizate au o performanta inalta, fiind potrivite pentru efectuarea unor investigatii precise. Din pacate, programarile nu sunt respectate intotdeauna, iar sala de asteptare nu este echipata in mod corespunzator.

4. Medlife

Hyperclinica Medlife din Galati insumeaza 16 cabinete medicale moderne si 24 de specialitati, printre care se numara si imagistica medicala, unde pacientii au posibilitatea de a opta pentru un RMN gratuit. Echipa medicala este formata din 55 de medici profesionisti multidisciplinari din Galati, Bucuresti, Iasi si Brasov, care au competente in a realiza investigatii, proceduri complexe, dar si in a stabili un diagnostic corect. Echipamentele si aparaturile medicale sunt moderne, de ultima ora, prin intermediul carora medicii pot obtine rezultate precise.

Pretul intreg pentru un RMN fara bilet de trimitere incepe de la 750 lei si poate ajunge la 1520 lei in functie de zonele investigate.

Hyperclinica insumeaza peste o suta de recenzii, in care sunt relatate atat impresii pozitive, cat si impresii negative. Personalul medical este bine pregatit, calm, amabil, calificat, fiind capabil sa efectueze investigatii la standarde superioare. Aparatura utilizata este profesionala, de ultima generatie, reusind sa ofere imagini de o claritate maxima. Cu toate acestea, preturile sunt mai mari decat la celelalte clinici, programarile nu sunt respectate intotdeauna, iar comunicarea este dificila uneori.

Concluzii

In cazul in care vrei sa realizezi un RMN in Galati gratuit, iti poti indrepta atentia catre clinicile si centrele de imagistica prezentate anterior in articol, care au parteneriate cu agentii de asigurari de sanatate. Astfel, vei beneficia de investigatii complexe decontate, daca esti pacient asigurat, bineinteles. Tot ce iti trebuie este biletul de trimitere de la medicul de familie si cardul de sanatate, iar examinarea RMN iti este decontata.