Meniu

RMN cerebral Bucuresti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Efectuarea unui RMN cerebral in Bucuresti iti poate oferi mai multe informatii despre starea ta de sanatate, intrucat imaginile obtinute in urma investigatiei ii sprijina pe medici in procesul de diagnosticare si de elaborare a planului de tratament. Spre deosebire de alte servicii de imagistica, RMN-ul nu este periculos, ci poate fi repetat de cate ori este nevoie. 

Clinicile din Bucuresti iti pun la dispozitie niste portofolii impresionante de servicii pe partea de imagistica, ceea ce inseamna ca sansele sa gasesti investigatia de care ai nevoie sunt ridicate. Daca nu esti sigur ce factori trebuie sa ai in vedere atunci cand alegi un centru de imagistica, in articolul de fata vei gasi toate informatiile de care ai nevoie! Un bun prim pas este stabilirea bugetului. 

Cat costa un RMN cerebral in Bucuresti? 

Intrucat exista mai multi factori care pot influenta pretul RMN-ului cerebral in Bucuresti, ideal este sa-ti stabilesti de la bun inceput un buget orientativ. Dupa aceea, te poti uita peste tabelul de mai jos, in care sunt trecute tarifele de la cele mai apreciate centre din oras, alaturi de ratingul obtinut in urma recenziilor acordate de utilizatori: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret RMN Cerebral
Rating
Website
Programare Online
Medima
1 Clinica-Verificata
886 Ron
 • Pretul pentru RMN cerebral porneste de la 886 Ron
 • Medima
 • Echipa de elita
 • Gama variata de servicii
 • Promptitudine
 • Atmosfera placuta
Biomed Scan
2
590 Ron
 • Pretul pentru RMN cerebral porneste de la 590 Ron
 • Conditii optime de siguranta
 • Gama variata de servicii
 • Posibilitatea de a plati in rate
 • Preturi accesibile
 • Promptitudine
RMN Scan
3
650 Ron
 • Pret RMN cerebral 650 Ron
 • Aparatura performanta
 • Gama variata de servicii
 • Contract CASMB
 • Diverse oferte
 • Promptitudine
 • Preturi accesibile
Medinst
650 Ron
 • Pretul pentru RMN cerebral porneste de la 650 Ron
 • Echipamente de ultima generatie
 • Medici specialisti
 • Ampla experienta in domeniu
 • Gama variata de servicii
 • Programarile nu se respecta mereu
Centrul Provita
680 Ron
 • Pretul pentru RMN cerebral porneste de la 680 Ron
 • Tehnologie ultraperformanta
 • Echipa multidisciplinara
 • Gama variata de servicii
 • Decontare CAS
 • Diverse promotii
 • Lipsa de organizare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor la care iti poti face un RMN cerebral in Bucuresti 

Daca tabelul de mai sus nu ti-a oferit suficiente informatii cu privire la RMN-ul cerebral in Bucuresti, am pregatit prezentari pentru fiecare clinica in parte. Detaliile care te intereseaza in mod deosebit sunt, cel mai probabil, cele legate de aparatura de care dispun centrele de imagistica si de pregatirea medicilor care iti practica meseria acolo: 

1. Medima 

Lista incepe cu reteaua de clinici Medima, la care se poate realiza o gama variata de investigatii de imagistica, inclusiv RMN la cap, in Bucuresti. Echipa medicala este condusa de Prof. Univ. Dr. Gheorghe Iana, medic primar in radiologie si imagistica medicala, cu supraspecializare in neuroimagistica, iar printre membrii sai se regasesc Dr. Ana Magdalena Bratu, Dr. Alina Nicula si Dr. Andreea Marinescu. Clinica dispune de aparatul de ultima generatie RMN 3 Tesla GE Signa Pioneer 3T, care permite obtinerea unor imagini de calitate ridicata. In gama de servicii a centrului se regasesc RMN-ul cerebral nativ, cu substanta de contrast, cel insotit de spectroscopie, tractografie, perfuzie cerebrala etc. In mod normal, rezultatele sunt eliberate in 3 zile, iar daca este vorba de o urgenta, ele pot fi procesate in 2 ore. 

Pretul pentru un RMN cerebral nativ incepe, in mod normal, de la 886 de lei, dar datorita reducerilor pe care le ofera Medima, pacientii pot beneficia de serviciu la doar 620 de lei. 

Cele cateva sute de recenzii pozitive acordate centrului Medima scot in evidenta calitatea serviciilor prestate aici. Clinica este spatioasa si cu un design placut, ceea ce contribuie la asigurarea unor conditii optime de confort pentru pacienti. In plus, personalul medical da dovada de profesionalism, empatie si amabilitate. 

Vezi parerile pacientilor despre Medima
Vezi Pareri

2. Biomed Scan  

O alta optiune ideala celor care au nevoie de un RMN cerebral in orasul Bucuresti este Biomed Scan, centrul medical de diagnostic imagistic. Eliberarea rezultatelor se efectueaza in intervalul a 2-10 zile lucratoare. In ceea ce priveste investigatia propriu-zisa, RMN-ul cerebral dureaza aproximativ 30 de minute si nu presupune vreo pregatire speciala. In gama de servicii a centrului se regasesc si RMN-ul cerebral cu Angio RMN, sau RMN-ul cerebral cu protocol de epilepsie. In plus, pacientii au posibilitatea de a plati in rate investigatia de care sunt interesati, asa ca serviciile centrului sunt accesibile tuturor celor care au nevoie de ele.  

Pentru un RMN cerebral, pretul incepe de la 590 de lei.

Experientele traite de cei mai multi oameni care au vizitat Biomed Scan pentru o investigatie imagistica sunt foarte pozitive, dupa cum reiese chiar din recenziile pe care le-au lasat pe pagina centrului. Personalul medical le-a fost alaturi la fiecare pas, dand dovada de profesionalism si empatie. De asemenea, comparativ cu alte clinici, preturile sunt accesibile. 

3. RMN Scan  

La RMN Scan Medical in Bucuresti, cei interesati pot gasi un portofoliu divers de investigatii, inclusiv RMN-ul cranio-cerebral. In cadrul clinicii isi practica meseria o echipa formata din profesionisti, care folosesc aparatul Siemens Avanto 1.5T, cu inalta acuratete a imaginilor, pentru a le oferi un diagnostic tuturor celor care au nevoie de el. De asemenea, clinica se afla in contract cu Casa de Asigurari de Sanatate, asa ca pacientii pot efectua o gama variata de investigatii la preturi accesibile, in baza unui bilet de trimitere. Cu privire la substanta de contrast, aceasta se administreaza doar daca medicul considera ca este necesara. 

In mod normal, pretul RMN-ului cerebral este de 650 de lei, iar redus, de 450 de lei. 

Clinica RMN Scan a reusit performanta de a avea la momentul actual doar recenzii pozitive din partea utilizatorilor, ceea ce arata cat de apreciata este activitatea medicilor de aici. In mai multe comentarii, utilizatorii aduc cuvinte de lauda clinicii pentru profesionalism, promptitudine si pentru atitudinea prietenoasa a personalului medical. 

4. Medinst

Inaugurat inca din 1996, Medinst reprezinta primul centru privat de imagistica din capitala, iar pe parcursul activitatii sale, personalul medical a continuat sa-si imbunatateasca tehnicile, cu intentia de a le oferi pacientilor servicii variate de tip RMN cerebral si nu numai in Bucuresti. La perfectionarea competentelor personalului a contribuit si colaborarea pe care centrul o are cu Institutul National de Neurologie si Boli Neurovasculare din capitala. Centrul este, de asemenea, dotat cu aparatura de ultima generatie, precum aparatul de rezonanta magnetica Magnetom Avanto 1,5T, care permite obtinerea unor imagini de calitate superioara. Din echipa fac parte Dr. Mircea Medrea, medic specialist in radiologie si imagistica medicala, cu competenta in CT si RMN, dar si Victor Mihalache, medic primar in radiologie si imagistica medicala, cu competenta in CT, RMN si ecografie generala, alaturi de alti medici cu experienta in domeniu. 

Pretul RMN-ului cerebral incepe de la 650 de lei. 

In recenziile pe care le-au postat pe pagina centrului, cei mai multi utilizatori aduc cuvinte de lauda la adresa activitatii medicilor de aici. Personalul amabil, dedicat si profesionist i-a determinat pe multi dintre ei sa recomande serviciile centrului si altor oameni care au nevoie de sprijin pentru a obtine un diagnostic. In acelasi timp, exista probleme pe partea de organizare.  

5. Centrul de Diagnostic si Tratament Provita 

Lista clinicilor la care se poate efectua RMN-ul cerebral se incheie cu Centrul de Diagnostic si Tratament Provita din Bucuresti. Printre medicii care isi desfasoara activitatea la centru se numara Dr. Ciprut Tudor, medic primar in radiologie si imagistica medicala, cu competente in computer tomograf si rezonanta magnetica nucleara, dar si Dr. Dumitru Radu Lucian, care are competente in examinari radiologice standard. Cu privire la aparatura, centrul este dotat cu doua aparate produse de firma Siemens, Magnetom Skyra de 3T si Magnetom Avanto de 1,5T. 

Costul unui RMN cerebral incepe de la 680 de lei. 

Conform recenziilor postate de utilizatori pe pagina centrului, medicii sunt bine pregatiti si acorda fiecarui pacient atentia de care are nevoie. Exista si cateva aspecte negative, cauzate de lipsa de organizare: programarile nu se respecta mereu, iar rezultatele RMN tind sa intarzie. Tocmai de aceea, unii pacienti au dat un rating mai mic centrului. 

Concluzii

Prin urmare, este posibil sa efectuezi un RMN cerebral in orasul Bucuresti, programandu-te la unul din centrele de imagistica prezentate in randurile de mai sus. Informatiile din articol te ajuta sa-ti faci o idee, pe de-o parte, despre suma pe care o vei plati si pe de alta parte, despre experienta prin care vei trece in momentul in care ajungi la clinica pe care ai ales-o.