Meniu

RMN Cerebral Cluj

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Durerile de cap sunt frecvente in randul persoanelor de toate varstele, insa recurenta si intensitatea acestora pot semnala existenta unei afectiuni, moment in care medicul poate recomanda efectuarea unui RMN cerebral. In Cluj, pacientii care trebuie sa faca RMN – investigatie imagistica neinvaziva necesara pentru diagnosticarea unor patologii – se pot adresa unui numar suficient de mare de clinici si centre medicale moderne.

Clinicile din Cluj in cadrul carora se face RMN sunt dotate cu echipamente performante, care ofera imagini detaliate ale structurilor examinate, in acest caz creierul si structurile craniene. Cateva dintre afectiunile a caror evaluare si monitorizare necesita efectuarea RMN-ului sunt accidentul vascular cerebral, encefalita, epilepsia si tumorile cerebrale.

Unde sa mergi pentru RMN cerebral in Cluj?

Persoanele care locuiesc in Cluj se bucura de diversitate atunci cand vine vorba despre servicii medicale si clinici de top, lucru valabil inclusiv pentru efectuarea RMN-ului cerebral. Acesta se face la indicatia medicului si nu prezinta niciun risc major pentru sanatate. Iata care sunt preturile pentru RMN la cele mai bune centre medicale din acest judet:

Top Clinici
Top Clinici
Pret RMN Cerebral
Rating
Website
Cardiomed
Clinica-Verificata
650-1.400 Ron
 • Pretul unui RMN cerebral variaza intre 650-1.400 Ron
 • Act medical de inalta calitate
 • Clinica primitoare
 • Aparat RMN modern
 • Lipsa locurilor de parcare destinate pacientilor
 • Unii pacienti spun ca au asteptat foarte mult, desi aveau programare
Pro Medical
650-950 Ron
 • Pretul unui RMN cerebral variaza intre 650-950 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Personal medical bine pregatit si empatic
 • Curatenie si aparatura performanta
 • Unii pacienti reclama sistemul de programari
Interservisan
550-1.400 Ron
 • Pretul unui RMN cerebral variaza intre 550-1.400 Ron
 • Servicii de calitate
 • Personal amabil si profesionist
 • Conditii foarte bune
 • Pacientii sunt nemultumiti de faptul ca plata se face inainte de consultatie
 • Ora programarii nu se respecta uneori
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

RMN cerebral Cluj: topul clinicilor si centrelor medicale

Orice pacient vrea sa beneficieze de un act medical calitativ si abordare profesionista, chiar si atunci cand trebuie sa faca RMN cerebral, iar persoanele care au domiciliul in judetul Cluj sau in imprejurimi au la dispozitie o varietate de clinici unde efectuarea RMN-ului este definita de precizia imaginilor si de confort in timpul procedurii.

Daca este prima data cand faci RMN la cap in Cluj si te afli in cautarea locului potrivit, sansele ca urmatorul clasament sa iti ofere o solutia sunt foarte mari. Acesta surprinde cateva detalii importante despre alegerile de top ale pacientilor din judet si constituie un punct de plecare foarte bun pentru o decizie finala inspirata:

1. Cardiomed

Una dintre cele mai apreciate unitati medicale din Cluj in vederea efectuarii RMN-ului cerebral este Cardiomed. Cu prezenta indelungata in industria medicala, incepandu-si activitatea in 2009, aceasta clinica acopera aproape toate specialitatile medicale si gazduieste un colectiv format din peste 130 de medici primari si specialisti, printre care si radiologi supraspecializati.     

Pretul unui RMN cerebral variaza intre 650-1.400 lei.

Numerosi pacienti si-au relatat in mediul online experienta avuta la aceasta clinica. Cei mai multi dintre ei se declara multumiti, existand persoane care spun ca asteptarile lor in privinta calitatii actului medical au fost depasite. Clinica este curata, primitoare si aparatul RMN este modern, nu provoaca zgomot si are deschidere larga. Personalul este profesionist, amabil si rabdator. Sunt mentionate si cateva aspecte mai putin pozitive, cum ar fi lipsa locurilor de parcare pentru pacienti si decalarea programarilor.

Vezi parerile pacientilor despre Cardiomed
Vezi Pareri

2. Pro Medical

Centrul de diagnostic si tratament Pro Medical din Cluj se inscrie pe lista optiunilor principale ale pacientilor care trebuie sa faca RMN cerebral. Acest centru reuneste peste 20 de specialitati medicale si asigura consultatii de specialitate, analize de laborator si o gama completa de investigatii specifice. Viziunea centrului medical consta in oferirea de servicii medicale personalizate inalt calitative si intr-o comunicare interdepartamentala eficienta.

Tariful pentru un RMN cerebral este cuprins in intervalul 650-950 lei.

Foarte multi pacienti si-au exprimat aprecierea fata de acest centru medical, despre ale carui servicii spun ca se ridica la standarde europene in privinta calitatii. Tot prin recenzii in mediul online, persoanele care au trecut pragul centrului caracterizeaza personalul ca fiind profesionist, empatic si amabil. Clinica este moderna, curata si dotata cu aparatura de ultima generatie. Desi exista multe pareri pozitive, sunt si persoane a caror experienta nu a fost pe masura asteptarilor, acestea spunand ca nu se tine cont de programari.

3. Interservisan

Lista celor mai bune centre medicale din Cluj pe care le poti alege pentru RMN-ul cerebral este completata de Interservisan. Deschis in anul 1993, acest centru medical avea initial 14 cabinete de specialitate si aparatura moderna pentru vremea aceea. Cativa ani mai tarziu, s-a extins si a inaugurat o noua cladire in anul 2004. Clinica este dispusa pe 5 etaje si gazduieste o echipa de medici cu experienta vasta in diferite specialitati medicale, ce folosesc tehnologii de ultima ora.

Pretul unui RMN cerebral variaza intre 550-1.400 lei.

Multe persoane care au beneficiat de servicii medicale in cadrul acestui centru au vorbit despre experienta avuta. Majoritatea se declara multumiti si spun ca serviciile sunt de calitate, avand cuvinte de lauda despre locatie si personal in egala masura. Cadrele medicale si asistentele sunt caracterizati de profesionalism, seriozitate, promptitudine si amabilitate. Conditiile din clinica sunt foarte bune. Cu toate acestea, unii pacienti scot in evidenta si aspecte mai putin placute. Cativa dintre ei spun ca preturile sunt destul de mari, ca plata se face inainte de consultatie si ca ora programarii nu este intotdeauna respectata.

Concluzii

Daca medicul ti-a recomandat sa faci RMN cerebral si locuiesti in Cluj, optiunile de clinici sunt foarte avantajoase. Cateva dintre acestea bifeaza toate exigentele unui potential pacient, de la profesionalismul colectivului medical, pana la folosirea unor aparate care sa asigure confort inclusiv pacientilor claustrofobi.