Meniu

RMN Cerebral Constanta

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Vrei sa efectuezi un RMN cerebral in Constanta? Investigatia este recomandata de catre specialisti in domeniu, mai ales in cazul in care pacientul se afla la risc de a manifesta afectiuni periculoase, ca anevrisme cerebrale, scleroza multipla, tumori cerebrale, epilepsie sau accident vascular cerebral. Printr-o monitorizare temeinica, pacientii isi pot tine patologiile sub control si pot preveni aparitia unor urgente medicale. In plus, tratamentul recomandat de medic poate sa fie modificat pe parcurs, in functie de pacient si de evolutia sa. 

Din fericire, Constanta este un oras care inglobeaza o multime de clinici si centre medicale de imagistica, in care pacientii pot beneficia de un ajutor de specialitate si in care pot avea parte de investigatii precise. Citeste mai departe si descopera care sunt clinicile pe care ti le recomandam, in functie de performanta si certificari. 

Cat costa un RMN cerebral in Constanta?

Tarifele aplicate pentru un RMN cerebral in Constanta difera de la o clinica la alta, in principiu, in functie de aparaturile utilizate. Clinicile care au investit sume generoase de bani intr-o aparatura de calitate vor impune, automat, un pret mai ridicat. Din fericire, multe dintre cabinetele medicale private se afla in parteneriate cu agentii de asigurari de sanatate, oferindu-le tuturor pacientilor posibilitatea de a opta pentru servicii medicale decontate. Daca, totusi, fondurile nu sunt disponibile, citeste mai departe si afla care sunt preturile practicate la clinicile din orasul tau, conform tabelului de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret RMN Cerebral
Rating
Website
Doctor Med
Clinica-Verificata
700-980 Ron
 • Pretul pentru RMN cerebral variaza intre 700-980 Ron
 • Echipamente si tehnologii de ultima generatie
 • Echipa medicala profesionista
 • Respectarea programarilor
 • Atmosfera placuta
 • Act medical ireprosabil
Medimar
750-900 Ron
 • Pretul pentru RMN cerebral variaza intre 750-900 Ron
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Echipa medicala profesionista si prompta
 • Locatie usor accesibila
 • Servicii ireprosabile
 • Dificultati in realizarea programarilor
Mediconst Plus
300-1.000 Ron
 • Pretul pentru RMN cerebral variaza intre 300-1.000 Ron
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Colectiv medical profesionist
 • Parteneriat cu CAS
 • Investigatii precise
 • Preturi ridicate
Iowemed
495 Ron
 • Pretul pentru RMN cerebral porneste de la 495 Ron
 • Aparaturi performante
 • Echipa medicala profesionista
 • Investigatii multiple si precise
 • Personalul de la receptie
 • Programarile nu sunt respectate
Regina Maria
985-1.250 Ron
 • Pretul pentru RMN cerebral variaza intre 985-1.250 Ron
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Echipa medicala priceputa
 • Dotari superioare
 • Personalul de la receptie
 • Rezultatele investigatiilor sunt amanate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici specializate in RMN cerebral in Constanta 

Mai jos iti prezentam informatii mai pe larg despre clinicile specializate in RMN cerebral in Constanta pe care ti le-am selectat, pentru a afla daca sunt potrivite. Ti-am scos in evidenta atat dotarile clinicilor, cat si pregatirea echipei medicale. Iata ce trebuie sa stii:

1. Doctor Med

Doctor Med este un centru medical amplasat in Constanta, conceput din dorinta de a le oferi pacientilor posibilitatea de a beneficia de investigatii imagistice calitative, printre care se remarca si RMN-ul cerebral la standarde superioare. Prin intermediul aparatului RMN Siemens Magnetom Sempra Elite Edition, investigatiile efectuate sunt precise, rezolutia imaginilor este imbatabila, iar diagnosticul este corect. Echipa medicala formata din 10 medici profesionisti se remarca printr-o experienta vasta in realizarea investigatiilor si procedurilor medicale, in interpretarea corecta a rezultatelor obtinute, in stabilirea unui diagnostic exact, dar si in conceperea unui plan eficient de tratament.

Pretul pentru un RMN cerebral cu substanta de contrast este de 980 lei, iar un RMN cerebral nativ costa 700 lei.

Centrul medical este puternic apreciat pentru serviciile sale medicale ireprosabile, dar si pentru echipamentele performante si moderne din dotarile sale. Echipa medicala da dovada de profesionalism, bun simt si implicare, punand accent pe respectarea tuturor programarilor. Atmosfera institutiei medicale este placuta, iar mare parte dintre pacienti se declara multumiti de actul medical general.

Vezi parerile pacientilor despre Doctor Med
Vezi Pareri

2. Medimar

Medimar este un centru medical care si-a inceput activitatea in anul 2007 si in cadrul caruia se pot efectua investigatii imagistice la standarde superioare, printre care se numara si RMN-ul cerebral in Constanta. Echipamentele medicale ultramoderne furnizate de General Electric Healthcare sunt responsabile de realizarea unor investigatii imagistice ireprosabile, datorita claritatii maxime a imaginilor. In plus, medicii specialisti au competenta necesarea de a interpreta corect rezultatele obtinute in urma investigatiilor, pacientul beneficiind astfel de un diagnostic corect si un plan adecvat de tratament. Din cadrul personalului centrului Medimar fac parte opt medici radiologi, care au competenta in rezonanta magnetica, CT si ecografie. In plus, clinica are si contract incheiat cu CAS, ceea ce permite efectuarea unor anumite servicii medicale in mod gratuit.

Pretul pentru un RMN cranio-cerebral nativ este de 750 lei, iar varianta cu substanta de contrast costa 900 lei.

Atat echipa medicala, cat si aparaturile utilizate de clinica au fost laudate de pacienti, datorita performantei ridicate, dar si datorita acuratetei crescute a rezultatelor obtinute in urma investigatiilor. Promptitudinea, profesionalismul si atentia la detalii sunt calitati care au fost puternic apreciate in ceea ce priveste activitatea desfasurata de echipa medicala. In plus, clinica este usor accesibila, fiind pozitionata chiar in centrul orasului. Din pacate, au fost sesizate probleme in ceea ce priveste realizarea programarilor, din cauza perioadelor aglomerate.

3. Mediconst Plus

Mediconst Plus este o clinica localizata in Constanta si este in topul alegerilor pacientilor care vor sa beneficieze de un RMN cerebral. A fost infiintata in anul 2005 si inca de la inceput si-a propus sa se concentreze pe starea de sanatate a pacientului. Medicul coordonator al acestui centru medical este dr. Carmen Ciufu, medic primar radiodiagnostic, doctor in stiinte medicale, cu specializarea in ecografie generala si morfologie fetala, care si-a urmat studiile la Facultatea de Medicina din cadrul Universitatii „Victor Segalen Bordeaux” din Franta. Pe langa realizarea investigatiilor imagistice cu ajutorul aparaturilor performante si de ultima generatie, in cadrul sau se pot realiza si: endoscopie digestiva superioara si inferioara, examinari cardiologice (consultatii, EKG, ecografie cardiaca, tratamente), investigatii CT.

Pretul pentru un RMN cerebral incepe de la 300 lei si poate sa ajunga la 1000 lei, pretul redus fiind adresat pacientilor asigurati care aduc la clinica biletul de trimitere de la medicul de familie. 

Clinica este apreciata pentru buna sa organizare, echipa medicala avand o buna gestionare a activitatilor. Coordonat de dr. Carmen Ciufu, colectivul medical desfasoara un act medical ireprosabil, in care medicii sunt atenti la nevoile pacientilor. Aparaturile utilizate sunt de o performanta inalta, prin intermediul carora medicii pot realiza investigatii precise. De asemenea, institutia medicala privata se afla si in parteneriat cu CAS. Din pacate, au existat si nemultumiri in privinta preturilor crescute.

4. Iowemed – Medicover

Iowemed este un centru de medicina primara acreditat din Constanta si se adreseaza tuturor pacientilor care vor sa efectueze un RMN cerebral in conditii sigure, la standarde superioare. Echipa medicala este formata din asistente si medici cu experienta vasta in efectuarea unor investigatii precise, dar si in stabilirea diagnosticului corect. Planurile de tratament sunt oferite tot de acestia, dupa ce au identificat afectiunea de care pacientul sufera. Consultatiile se realizeaza pe baza de programare, iar serviciile medicale se adreseaza tuturor locuitorilor din Constanta. De asemenea, aparaturile sunt de ultima generatie, fiind folosite pentru realizarea unor investigatii precise. 

Pretul pentru un RMN cerebral nativ este de 495 lei.

Parerile pacientilor in ceea ce priveste clinica Iowemed sunt atat pozitive, cat si negative. In timp ce unele recenzii reflecta implicarea, profesionalismul, atentia la detalii si dedicarea echipei medicale, exista si recenzii in care pacientii aduc la cunostinta ca ora programarii nu se respecta mereu si ca personalul de la receptie nu este bine pregatit.

5. Regina Maria – Pozimed

Pozimed este un centru de imagistica medicala in cadrul caruia pacientii pot beneficia de RMN cerebral in Constanta intr-un cadru specializat si in prezenta unui personal medical de exceptie. Pe langa investigatiile imagistice de rezonanta magnetica, in clinica se mai desfasoara si tomografie computerizata, ecografie, osteodensitometrie, radiologie digitala si mamografie digitala cu tomosinteza. Colectivul medical este compus din medici specializati in imagistica medicala, avand competente in RMN, dar si in diverse proceduri medicale complexe. In urma stabilirii diagnosticului de catre un medic avizat, se stabileste si tratamentul adecvat, pentru tratarea eficienta a bolii sau afectiunii pacientului.

Pretul pentru un RMN cerebral nativ este de 985 lei si cel cu substanta de contrast ajunge la 1250 lei.

Centrul de imagistica medicala este bine privit de majoritatea pacientilor, insa se remarca si prezenta unor recenzii negative. Desi este laudat pentru echipa medicala priceputa si bine pregatita, dar si pentru dotarile de ultima generatie in realizarea unor investigatii precise, exista nemultumiri cu privire la personalul de la receptie, care nu are o buna pregatire, iar rezultatele investigatiilor sunt amanate.

Concluzii

Pentru efectuarea unui RMN cerebral in Constanta trebuie sa te asiguri ca apelezi la ajutorul unei clinici de specializate, pe care sa te poti baza si care sa fie echipata cu o aparatura de ultima generatie. Clinicile si centrele de imagistica medicala amintite anterior sunt atent selectionate de catre specialisti, astfel incat sa iti fie usor sa gasesti o varianta potrivita si ca performanta, si ca pret.