Meniu

RMN Coloana Bucuresti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Durerile de spate pot indica prezenta unor afectiuni ale coloanei vertebrale care pot fi vizibile doar printr-un RMN la coloana in Bucuresti. Daca medicul ti-a recomandat sa faci o astfel de investigatie pentru a identifica mult mai usor si sigur care este sursa durerii de spate, poti lua in considerare clinicile amintite in cele ce urmeaza. 

In Bucuresti ai sansa sa gasesti o multime de unitati medicale private disponibile in care sa iti efectuezi investigatii aprofundate, dar stim cat de greu iti este sa gasesti varianta potrivita, motiv pentru care ti-am pregatit o selectie completa si generoasa de clinici si cabinete medicale de incredere la care sa apelezi. RMN-ul la coloana il ajuta pe medicul specialist sa realizeze o examinare a intregului aliniament al vertebrelor, fiind metoda prin care poate stabili un diagnostic precis. 

Cat costa un RMN la coloana in Bucuresti?

RMN-ul la coloana in Bucuresti este o investigatie al carei pret este determinat in functie de performanta aparatelor medicale folosite. In cazul in care sunt noi si moderne, iar echipa medicala este experimentata, atunci si costurile investigatiilor vor reflecta acest lucru. Citeste mai departe si descopera care sunt preturile aplicate pentru examinare:

Top Clinici
Top Clinici
Pret RMN Coloana
Rating
Website
Programare Online
Medima
1 Clinica-Verificata
680 Ron
 • Pretul pentru RMN la Coloana porneste de la 680 Ron
 • Dotari superioare
 • Medici profesionisti si cu experienta
 • Prestatie medicala exemplara
 • Tratament personalizat
 • Diagnostic exact
Centrokinetic
2 Clinica-Verificata
600 Ron
 • Pretul pentru RMN la Coloana porneste de la 600 Ron
 • Profesionalism, buna pregatire, implicare
 • Investigatii RMN la standarde superioare
 • Aparaturi de inalta performanta
 • Examinari clare si precise
 • Diagnostic corect si solutii personalizate
RMN Scan
3
700 Ron
 • Pretul pentru RMN la Coloana porneste de la 700 Ron
 • Rating de cinci stele
 • Personal profesionist, prietenos, rabdator si prompt
 • Aparaturi performante
 • Preturi accesibile
 • Servicii ireprosabile
 • Contract incheiat cu CAS
 • Curatenie exemplara
Medinst
650 Ron
 • Pretul pentru RMN la Coloana porneste de la 650 Ron
 • Aparaturi de inalta performanta
 • Asistente si medici cu experienta
 • Tratament personalizat
 • Investigatii precise
 • Nerespectarea programarilor
Centrul Provita
620 Ron
 • Pretul pentru RMN la Coloana porneste de la 620 Ron
 • Echipamente de ultima generatie
 • Rating ridicat
 • Clinica moderna
 • Prestatie ireprosabila
 • Diagnostic precis
 • Investigatii multiple
Centrul Donna
840 Ron
 • Pretul pentru RMN la Coloana porneste de la 840 Ron
 • Aparaturi moderne si performante
 • Cadre medicale experte si profesioniste
 • Investigatii imagistice exacte
 • Cabinet medical modern
 • Atitudinea personalului de la receptie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici specializate in RMN la coloana in Bucuresti

Locuiesti in Bucuresti si vrei sa faci un RMN la coloana la indicatiile medicului specialist? Atunci ai venit in locul potrivit, pentru ca, in cele ce urmeaza, iti vom prezenta cinci clinici si cabinete medicale de incredere, in cadrul carora isi desfasoara activitatea o echipa medicala cu experienta. Citeste mai departe si descopera cu ce se diferentiaza aceste institutii medicale, dar si care este parerea pacientilor care le-au frecventat:

1. Medima

Centrul medical multidisciplinar Medima este localizat in capitala si este o varianta potrivita pe care pacientii o iau in calcul atunci cand vor sa efectueze investigatii imagistice ca RMN-ul la coloana in Bucuresti. Stabilirea diagnosticului este ireprosabila datorita echipamentului medical performant, noul RMN 3 Tesla GE Signa Pioneer 3T, prin care medicii pot vedea in aprofunzime la nivelul coloanei vertebrale si prin care pot depista daca exista anumite anomalii. Colectivul este definit prin profesionalism, pasiune pentru meserie si implicare. Experienta vasta a obtinut-o prin intermediul stagiilor de practica, studiilor si activitatii desfasurate in alte clinici si cabinete medicale prestigioase. Pe langa RMN-ul la coloana, pacientii mai pot opta si pentru, RMN neuro, abdomino-pelvin, prostata, angio, san, cord.

Pretul pentru RMN coloana cervicala nativ este 680 lei.

Medima este un centru medical apreciat de pacientii sai, datorita serviciilor ireprosabile, dar si datorita prestatiei medicale exemplare a medicilor. Acestia au fost laudati pentru profesionalism, implicare si capacitatea de a stabili un tratament personalizat in functie de afectiunile pacientilor. De asemenea, echipamentele folosite sunt de ultima generatie, iar atmosfera in cabinet este primitoare.

Vezi parerile pacientilor despre Medima
Vezi Pareri

2. Centrokinetic

Esti in cautarea unui centru medical in cadrul caruia sa beneficiezi de o investigatie RMN la coloana in Bucuresti? Atunci poti lua in considerare Centrokinetic, o institutie medicala care se adreseaza tuturor pacientilor cu probleme ortopedice si care au nevoie de o recuperare medicala ireprosabila. Echipa de radiologi si ortopezi are o buna pregatire in domeniu si se afla in coordonarea dr. Cosmin Pantu, un medic specialist in radiologie si imagistica. La dispozitia acestora se afla echipamente moderne si performante, cum ar fi RMN-ul deschis Fujifilm Aperto Lucent si Esaote O-scan, prin intermediul carora pacientii pot beneficia de investigatii precise. Pe langa RMN-ul la coloana, pacientii au posibilitatea de a opta pentru mai multe tipuri de investigatii ca: RMN la picior, glezna, cot, umar, antebrat, mana, genunchi, sold, bazin, gamba, pumn si coapsa.

Tariful aplicat pentru un RMN la coloana este de 600 lei.

Profesionalismul, buna pregatire, implicarea si experienta vasta in domeniu sunt doar cateva dintre calitatile pe care pacientii le apreciaza la centrul medical Centrokinetic. Pe langa faptul ca dispune de o echipa de medici specializati in efectuatea investigatiilor RMN, acesta mai este echipat si cu aparaturi de inalta performanta, pentru realizarea unor examinari precise si clare. Rezultatele obtinute sunt atent interpretate de medicii profesionisti, stabilind un diagnostic corect, dar si solutii personalizate.

3. RMN Scan

RMN Scan este o clinica medicala din Bucuresti in cadrul careia se realizeaza investigatii imagistice, printre care se numara si RMN-ul la coloana la standarde superioare. Echipamentele, aparaturile si instrumentele medicale, printre care se remarca si RMN SIEMENS AVANTO 1.5 T, sunt de ultima generatie, reusind sa redea imagini clare ale organelor interne. In cadrul institutiei medicale de renume se afla si un colectiv profesionist, capabil sa interpreteze adecvat rezultatele obtinute, astfel incat sa genereze un diagnostic corect. De asemenea, tot medicii au si competenta de a stabili un plan de tratament sau solutii eficiente, care sa functioneze perfect pentru respectiva problema de sanatate. Pe langa RMN la coloana, pacientii mai pot obtine si: RMN cranio-cerebral, regiune cervicala, hipofiza, genunchi, articulatii, abdomen inferior/superior, prostata. Vestea buna este ca RMN Scan are si contract incheiat cu CAS, ceea ce inseamna ca pacientii pot beneficia de servicii decontate.

Pretul pentru un RMN la coloana pentru un segment este de 700 lei. 

Pacientii au fost multumiti in unanimitate, acordand un rating de cinci stele. Clinica este curata, echipa de medici este intotdeauna prompta, atenta la nevoile pacientului, prietenoasa, cu multa rabdare, amabila si profesionista, iar aparaturile utilizate sunt la standarde inalte. In plus, preturile sunt accesibile, in ciuda serviciilor ireprosabile de care pacientii beneficiaza. De asemenea, un alt plus al clinicii este ca are contract incheiat cu CAS.

4. Medinst

Medinst este o clinica de renume in Bucuresti, fiind prezenta pe piata medicala inca din 1996 si fiind recunoscuta pentru investigatiile imagistice precise, cum ar fi RMN-ul la coloana. De fapt, clinica este chiar specializata in patologii experimentate la nivelul coloanei vertebrale. Pentru realizarea investigatiilor imagistice, se utilizeaza aparatul Magnetom Avanto 1,5 T, prin intermediul caruia medicul reuseste sa efectueze investigatii precise. Astfel, poate identifica sursa problemei si stabili un diagnostic precis. Colectivul medical din cadrul clinicii este priceput, calificat, competent si bine pregatit in stabilirea unui diagnostic corect, a unui plan eficient de tratament, dar si in efectuarea unor proceduri medicale ireprosabile. Acesta este format din: dr. Mircea Medrea, dr. Victor Mihalache, dr. Cristina Bratiloveanu, dr. Emanuela Bonciu, dr. Cristina Maier, dr. Adrian Sirbu si dr. Marin Adam.

Tariful perceput pentru un RMN la coloana incepe de la 650 lei.

Potrivit recenziilor de pe Goole, prestatia medicala este ireprosabila, iar colectivul de asistente si medici este bine pregatit in efectuarea acestor investigatii imagistice. De asemenea, medicii au competenta de a stabili un diagnostic precis, dar si tratamente adecvate. In plus, echipamentele medicale folosite sunt de inalta performanta, fiind capabile sa genereze un diagnostic precis si un plan eficient de tratament. Singurul minus este redat de faptul ca programarile nu sunt respectate intotdeauna.

5. Centrul de Diagnostic si Tratament Provita

Provita este o clinica medicala moderna din Bucuresti, unde se pot efectua investigatii imagistice ca RMN-ul la coloana la standarde inalte. Din fericire, se afla chiar si in parteneriat cu o agentie de asigurari de sanatate, ceea ce inseamna ca pacientii care nu au o situatie foarte buna din punct de vedere financiar pot beneficia de servicii medicale decontate. Investigatiile imagistice sunt precise si rapide, pentru ca sunt realizate prin intermediul unor aparaturi de ultima generatie ca Magnetom Skyra de 3T si Magnetom Avanto 1,5T. Imaginile obtinute sunt clare, iar medicii reusesc sa le interpreteze corect si sa stabileasca un diagnostic precis, in functie de datele si analizele obtinute. In functie de diagnostic se stabileste si tratamentul necesar sau solutiile disponibile in functie de afectiunea suferita, astfel incat pacientul sa fie sanatos.

Tariful perceput pentru un RMN la coloana porneste de la 620 lei si poate ajunge la 1.900 lei in functie de regiunile investigate.

Conform recenziilor postate in mediul online, pacientii sunt, in general, multumiti de serviciile medicale de care au beneficiat, recunoscand performanta inalta a aparaturilor utilizate, dar si priceperea cadrelor medicale, care stiu cum sa isi abordeze fiecare pacient in parte. Clinica este moderna, curata, iar prestatia medicilor este ireprosabila, multi dintre pacienti mentionand ca recomanda si altor persoane serviciile acestei institutii medicale.

6. Centrul Medical Donna

Centrul Medical Donna este bine cunoscut pentru faptul ca este dedicat femeii, insa este recunoscut si pentru investigatii imagistice precise, cum ar fi RMN-ul la coloana in Bucuresti. Centrul este dotat cu un echipament de ultima generatie si cu cel mai performant RMN 3 Tesla, alaturi de o tehnologie moderna, sistemul BioMatrix. Centrul medical este cunoscut si sub numele de centru de imagistica avansata, datorita acestor dotari superioare si moderne, prin intermediul carora se pot obtine imagini clare intr-un timp scurt. De asemenea, echipa medicala este compusa doar din medici cu experienta, profesionisti si competenti, care pot oferi un verdict clar cu privire la starea de sanatate a coloanei vertebrale a pacientului. 

Pretul pentru un RMN la coloana incepe de la 840 lei si variaza in functie de numarul de segmente investigate. 

Multi dintre pacientii care au optat pentru Centrul Medical Donna considera ca institutia medicala este de top. Medicii sunt profesionisti si au o buna pregatire in interpretarea corecta a rezultatelor, dar si in stabilirea celei mai eficiente solutii, fiind, totodata, amabili si rabdatori. In plus, clinica este dotata cu tehnologii moderne si aparaturi de ultima generatie, prin intermediul carora pacientii se bucura de un act medical ireprosabil. Cu toate acestea, au fost semnalate nemultimiri in ceea ce priveste activitatea personalului de la receptie.

Concluzii

Vrei sa faci un RMN la coloana in Bucuresti? Atunci articolul de mai sus iti va prinde bine, pentru ca iti prezentam cinci institutii medicale private unde poti efectua aceasta investigatie imagistica in cele mai bune conditii si in prezenta unui personal medical cu o experienta vasta in radiologie si imagistica medicala.