Meniu

RMN Coloana Cluj

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Persoanele care se confrunta cu dureri de spate intense si care prezinta si alte simptome ce ar putea indica existenta unei probleme la coloana vertebrala, pot primi recomandare din partea medicului sa faca o investigatie pentru detectarea cu precizie a diagnosticului, anume RMN la coloana. In Cluj, exista cateva clinici si centre de imagistica unde se efectueaza aceasta procedura in conditii foarte bune.

RMN-ul la coloana este neinvaziv si neiradiant, fiind util in examinarea anatomiei si aliniamentului vertebrelor. Cu ajutorul imaginilor clare obtinute in urma procedurii imagistice, medicul poate sa depisteze anomaliile si sa puna un diagnostic sau sa monitorizeze o afectiune deja depistata in trecut.  

Unde poti face RMN la coloana in Cluj?

Pacientii din Cluj carora li s-a recomandat sa faca RMN la coloana si se afla in cautarea unui centru medical recunoscut pentru calitatea serviciilor au la dispozitie numeroase variante. Te numeri printre acestia? Tabelul de mai jos iti ofera o viziune de ansamblu asupra celor mai bune optiuni, sintetizand informatii cheie despre cele mai reputate clinici:

Top Clinici
Top Clinici
Pret RMN Coloana
Rating
Website
Cardiomed
Clinica-Verificata
1.350 Ron
 • Pret RMN coloana totala nativ 1.350 Ron
 • Servicii de calitate
 • Profesionalism si amabilitate
 • Buna comunicare cu personalul
 • Aparat RMN cu deschidere larga
 • Lipsa locurilor de parcare
 • Administrare defectuoasa a programarilor
Centrul Transilvania
1.460 Ron
 • Pret RMN coloana totala nativ 1.460 Ron
 • Personal administrativ amabil
 • Profesionalism
 • Buna comunicare medic-pacient
 • Programari decalate
Interservisan
1.250 Ron
 • Pret RMN coloana totala nativ 1.250 Ron
 • Act medical de calitate
 • Amabilitate si profesionalism
 • Consultatia se plateste inainte
 • Ora programarii nu se respecta uneori
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

RMN la coloana in Cluj: topul clinicilor

Multe persoane se prezinta la medici in Cluj cu dureri de spate, care nu trec dupa urmarea unui tratament si sunt la fel sau chiar mai intense, moment in care se impune efectuarea unui RMN la coloana. Daca vrei sa beneficiezi de confort superior in timpul procedurii, care poate sa dureze cateva zeci de minute, te poti orienta catre cele mai bune clinici, unde se foloseste aparat RMN performant.

Daca suferi de claustrofobie, cu atat mai mult este nevoie sa cauti o clinica unde se pune accent pe confortul pacientilor si unde personalul are o atitudine adecvata. In continuare, poti vedea care sunt cele mai bune optiuni din Cluj in vederea efectuarii RMN-ului la coloana:

1. Cardiomed

Pacientii din Cluj au la dispozitie serviciile unei clinici de top, unde pot sa faca inclusiv RMN la coloana. Este vorba despre Cardiomed, a carei activitate a inceput in anul 2009. Lista de servicii acopera mai multe specialitati medicale, printre care si radiologia si imagistica medicala. Colectivul medical este format din peste 130 medici, iar clinica gazduieste si o echipa de medici radiologi supraspecializati.  

La aceasta clinica, RMN-ul coloanei vertebrale pentru 3 regiune costa intre 1.350 si 1.700 lei.

Cele mai multe pareri exprimate in spatiul virtual despre clinica sunt pozitive. Majoritatea pacientilor au numai cuvinte de lauda si spun ca serviciile sunt de calitate. Profesionalismul, rabdarea, amabilitatea, empatia, seriozitatea si modul eficient de comunicare sunt trasaturile principale ale personalului. Clinica este curata si primitoare, iar aparatul RMN are deschidere larga si nu este zgomotos. Desi majoritatea opiniilor sunt favorabile, exista si cativa pacienti care spun ca au avut o experienta negativa si mentioneaza ca administrarea programarilor este defectuoasa. De asemenea, un alt dezvantaj il reprezinta lipsa locurilor de parcare.

Vezi parerile pacientilor despre Cardiomed
Vezi Pareri

2. Centrul Medical Transilvani

Una dintre cele mai bune locatii din Cluj unde poti merge pentru RMN-ul de coloana este Centrul Medical Transilvania. Acesta reuneste mai multe specialitati medicale, iar in cadrul sau activeaza un colectiv inalt calificat, in care exista si medici formati in strainatate. Personalul medical al centrului este implicat in programe de studii clinice si prioritizeaza calitatea serviciilor, sustinuta de dotari de ultima generatie.

Pretul unui RMN de coloana totala nativ este de 1.460 de lei, iar daca se realizeaza cu substanta de contrast, pretul ajunge la 1.810 lei.

Foarte multe persoane care au trecut pragul centrului spun ca au avut o experienta buna si se declara incantate de profesionalismul medicilor si de amabilitatea personalului de la receptie. Comunicarea medic-pacient este foarte buna, cadrele medicale fiind disponibile sa raspunda la intrebari si sa ofere explicatii. Un alt avantaj il reprezinta faptul ca exista locuri de parcare. Cativa pacienti spun ca programarile nu se respecta.

3. Interservisan

In Cluj, o optiune foarte buna pentru efectuarea RMN-ului la coloana o constituie si Interservisan. Prezenta de peste 25 de ani pe piata serviciilor medicale, aceasta clinica este dispusa pe 5 etaje si reuneste mai multe specialitati. In momentul infiintarii, avea 14 cabinete de specialitate si dotari moderne. In prezent, continua sa se alinieze la exigentele pacientilor prin asigurarea unui act medical de inalta calitate, la baza caruia se afla personalul cu experienta si aparatura de ultima generatie.     

Tariful RMN-ului la coloana totala se situeaza intre 1.250 lei si 1.450.

Mai multi pacienti au oferit feedback in mediul online vis-a-vis de serviciile clinicii. Pe de o parte, cei mai multi dintre ei se arata multumiti de servicii, locatie si personal. Actul medical este calitativ, iar clinica bine organizata. Amabilitatea si profesionalismul sunt principalele trasaturi atribuite personalului. Pe de alta parte, destul de multi pacienti si-au manifestat nemultumirea cu privire la faptul ca trebuie sa plateasca inainte de consultatie. In plus, unii dintre ei spun ca programarile se decaleaza.   

Concluzii

Asadar, exista cateva optiuni foarte bune de clinici din Cluj pe care le poti alege pentru RMN-ul de coloana vertebrala. Pentru o experienta pe masura asteptarilor, este important sa te orientezi catre o clinica sau un centru medical cu reputatie buna, unde profeseaza medici cu pregatire solida si unde se folosesc tehnologii de varf.