Meniu

RMN Coloana Craiova

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Te intereseaza sa-ti faci un RMN la coloana in Craiova? Unul din avantajele investigatiei este ca te poate ajuta sa determini cauza simptomelor cu care te confrunti intr-un mod nedureros si sigur, spre deosebire de alte interventii. La RMN nu se folosesc raze X, asa ca procedura poate fi repetata de cate ori este nevoie pentru a obtine un rezultat concret. 

Numarul clinicilor la care se efectueaza aceasta investigatie in Craiova este unul limitat, dar tot ai optiuni din care sa alegi. Criteriile pe care trebuie sa le ai in vedere inainte de a lua o decizie in acest sens sunt aparatura, bugetul, atmosfera de la clinica etc.  

Care este pretul unui RMN la coloana in Craiova? 

Pretul RMN-ului la coloana in Craiova variaza de la un centru de imagistica la altul. Unul din factorii care influenteaza tariful este contractul cu o casa de asigurari, care le permite pacientilor sa beneficieze de investigatii in mod gratuit. Un alt factor este folosirea substantei de contrast, care imbunatateste calitatea imaginilor. Uita-te peste tabelul de mai jos pentru a afla mai multe: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret RMN Coloana
Rating
Website
Centrul Phoenix
Clinica-Verificata
523 Ron
 • Pretul pentru RMN coloana porneste de la 523 Ron
 • Aparatura de ultima generatie
 • Personal calificat
 • Gama variata de servicii
 • Card de fidelitate si reduceri
 • Colaborare CAS
Regina Maria
660 Ron
 • Pretul pentru RMN coloana porneste de la 660 Ron
 • Aparate performante de ultima generatie
 • Medici primari in specialisti
 • Colaborare CAS
 • Gama variata de servicii
 • Studii in strainatate
 • Programarile nu sunt respectate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor la care se poate efectua un RMN la coloana in Craiova 

In cadrul centrelor de mai jos isi desfasoara activitatea medici cu experienta, care se ocupa de RMN-uri la coloana in Craiova si multe alte investigatii similare. O parte din medici si-au perfectionat cunostintele prin studii in strainatate, tocmai pentru a le oferi pacientilor servicii de calitate, la nivel european. Vezi care se potriveste cel mai bine nevoilor tale: 

1. Centrul Medical Phoenix Medicover

Iti poti face un RMN la coloana in orasul Craiova vizitand departamentul de imagistica din cadrul Centrului Medical Phoenix Medicover. La serviciile centrului pot apela si persoanele care au trecut deja prin investigatia de imagistica, dar care isi doresc o a doua opinie. Indiferent ca ai nevoie de un RMN la coloana cervicala, toracala sau lombara, pretul este acelasi, iar pacientii care au card de fidelitate beneficiaza de reduceri. In plus, persoanele asigurate au acces la investigatiile RMN disponibile la centru in mod gratuit, prin intermediul biletului de trimitere. Pe langa RMN-ul la coloana, pacientii mai pot opta si pentru cel cerebral, la abdomen, gamba etc. 

Pretul RMN-ului la coloana incepe de la 523 de lei si poate sa creasca, daca in investigatie sunt incluse si articulatiile coxofemurale sau cele sacroiliace. 

In recenziile pozitive acordate Centrului Medical Phoenix Medicover, pacientii relateaza interactiunea placuta de care au avut parte cu personalul medical, care a dat dovada de amabilitate si rabdare. In schimb, calitatea rezultatelor obtinute in urma RMN-ului nu s-a ridicat la nivelul asteptarilor, deoarece numarul imaginilor a fost mai mic decat cel indicat. 

Vezi parerile pacientilor despre Centrul Medical Phoenix Medicover
Vezi Pareri

2. Regina Maria  

Cea de-a doua optiune pe care o ai in vederea efectuarii unui RMN de coloana in Craiova este centrul de imagistica din cadrul spitalului Regina Maria. Realizarea investigatiilor este posibila multumita aparatelor performante ce se afla in dotarea centrului. Personalul medical este bine pregatit, datorita studiilor efectuate in strainatate si experientei acumulate pe parcursul activitatii. Printre medicii care isi desfasoara activitatea aici se numara Dr. Andru Lamasz, medic primar in radiologie si imagistica medicala, dar si Dr. Sebastian Condrea, medic specialist in radiologie si imagistica medicala. Pe lista de servicii sunt incluse RMN-ul la coloana cervicala, lombara, toracala, dar si vertebrala totala. 

Costul unui RMN la coloana incepe de la 660 de lei.

Personalul departamentului de imagistica din cadrul spitalului Regina Maria este apreciat ca fiind amabil si rabdator. Probleme de organizare sunt rezolvate rapid, pentru ca pacientii sa poata beneficia de investigatia de care au nevoie. In schimb, un lucru pe care l-au sesizat mai multi utilizatori este ca programarile sunt adesea anulate din diverse motive. 

Concluzii

In final, centrele de imagistica prezentate in randurile de mai sus reprezinta optiunile pe care le ai in materie de RMN la coloana in Craiova. Ambele au colaborare CAS, asa ca daca poti obtine un bilet de trimitere, vei beneficia de o gama variata de servicii in mod gratuit.