Meniu

RMN Coloana Galati

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Cei care au dureri de spate si diverse probleme de sanatate la nivelul coloanei vertebrale pot fi indrumati de specialisti sa efectueze un RMN de coloana in Galati. In acest articol iti oferim solutii viabile pentru a diagnostica si evalua problemele respective, in clinicile din oras in care se realizeaza investigatii de rezonanta magnetica. Programeaza-te la una dintre aceste clinici specializate, pentru a afla raspunsul de care aveai nevoie si tratamentul necesar pentru vindecare.

RMN-ul la coloana se foloseste in special pentru vizualizarea herniei de disc, a stenozei spinale, a tumorilor spinale sau a fracturilor vertebrale. Afla din acest articol unde il poti realiza in Galati!

Pretul unui RMN la coloana in Galati

Pentru a afla pretul unui RMN la coloana in municipiul Galati, urmareste informatiile din acest tabel.

Top Clinici
Top Clinici
Pret RMN Coloana
Rating
Website
Remenix
Clinica-Verificata
600-1.300 Ron
 • Pretul pentru RMN coloana variaza intre 600-1.300 Ron
 • RMN coloana si pentru alte zone ale corpului
 • Aparatura medicala performanta
 • RMN cu sau fara substanta de contrast
 • Echipa medicala cu experienta
 • Nu se respecta programarile
 • Uneori nu se raspunde la telefonul clinicii
Scanexpert
750-1.600 Ron
 • Pretul pentru RMN coloana variaza intre 750-1.600 Ron
 • Investigatii imagistice complete (RMN, CT, RX, mamografii, ecografii)
 • RMN pentru toate zonele corpului
 • RMN coloana cu sau fara substanta de contrast
 • Personal amabil si bine pregatit
 • Investigatii RMN speciale
 • Echipamente ultramoderne
Medimage
700-950 Ron
 • Pretul pentru RMN coloana variaza intre 700-950 Ron
 • Numeroase investigatii RMN
 • Doi medici specializati in radiologie si imagistica medicala
 • RMN de coloana decontat sau contra-cost
 • Spatiu generos de parcare in fata clinicii
 • Programari rapide
 • Unele persoane spun ca imaginile RMN au avut o calitate slaba
Medlife
750-1.770 Ron
 • Pretul pentru RMN coloana variaza intre 750-1.770 Ron
 • Echipamente de ultima generatie
 • Aparat RMN 1.5 Tesla
 • Echipa de medici cu experienta
 • Personal bine instruit si amabil
 • Tarife mari
 • Nerespectarea orelor de programare
 • Dificultati in programarea prin telefon
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clinici in care poti efectua un RMN de coloana in Galati

Am identificat cinci clinici moderne in care se fac examinari RMN de coloana in Galati si ti le vom prezenta succint in continuare.

1. Remenix

Clinica Remenix din Galati pune la dispozitie investigatii RMN de coloana, dar si pentru multe alte zone ale corpului (cerebral, sinusuri, hipofiza, abdomen, pelvis, genunchi, gat, torace etc). Examinarile pentru coloana sunt de mai multe tipuri, in functie de problema pacientului: RMN coloana nativ (unul, doua, trei segmente) sau cu substanta de contrast. Clinica Remenix este dedicata imagisticii medicale de performanta, efectuand atat investigatii RMN, cat si CT si ecografii.

La Remenix Galati, pretul unei investigatii RMN la coloana este cuprins intre 600 si 1.300 de lei.

Cei mai incantati clienti ai acestui centru medical spun ca au avut parte de tot confortul si de toata sustinerea in realizarea investigatiilor imagistice. Personalul de la receptie si echipa de medici si asistente au facut o impresie buna prin profesionalismul si amabilitatea de care au dat dovada, iar galatenii au mai fost multumiti si de performanta aparatelor. Alte persoane sustin insa ca nu au fost multumite de rezultate, de faptul ca nu se respecta programarile, dar si de faptul ca se comunica destul de dificil cu clinica, pentru ca nu se raspunde la telefon. 

Vezi parerile pacientilor despre Remenix
Vezi Pareri

2. Scanexpert

Si in clinica Scanexpert din Galati se realizeaza RMN la coloana, dar si alte explorari imagistice RMN, CT, radiografii, ecografii sau mamografii. Aparatul RMN Siemens Avanto 1,5 T are antene speciale cu care poate explora toate zonele corpului, oferind o rezolutie superioara. Astfel, pe langa RMN-ul de coloana, se pot efectua si investigatii speciale, cum sunt: RMN de san, cardiac, musculoscheletal sau pentru patologiile neurologice. Scanexpert si-a inceput activitatea in anul 2009, in Roman, dupa care si-a extins activitatea si in alte orase din tara. 

Tarifele unei explorari RMN la coloana sunt situate in intervalul 750-1.600 de lei. 

Activitatea clinicii este apreciata de pacienti in mediul online, acolo unde oamenii au impartasit cateva dintre impresiile lor, iar majoritatea sunt pozitive. Spre exemplu, sunt enumerate: profesionalismul echipei, empatia, atentia, amabilitatea, precum si pregatirea  temeinica a personalului. Au fost semnalate si cateva aspecte neplacute, cum ar fi anularea unor programari fara anuntarea pacientilor.

3. Medimage

Centrul de Imagistica Medicala Medimage Galati este dotat cu aparatura ultramoderna, cu ajutorul careia se realizeaza RMN de coloana in cele mai bune conditii. De asemenea, in cadrul centrului se mai fac si alte investigatii prin rezonanta magnetica, radiologie digitala si tomografie computerizata la nivelul tuturor organelor anatomice, de catre doi medici specializati in radiologie si imagistica medicala: dr. Rodica Marinescu si dr. Iuliana Mirela Covaciu. Unele dintre aceste examinari sunt decontate de catre Casa de Asigurari de Sanatate, inclusiv RMN-ul pentru regiuni de coloana vertebrala (cervicala, toracica, lombosacrata) nativ si cu substanta de contrast. Aparatura folosita este un dispozitiv RMN Aperto-Hitachi, ce ofera rezolutie inalta si procesare in timp real a datelor.

Pretul unui RMN de coloana este de 700 – 950 de lei.

Desi parerile pacientilor sunt diferite in ceea ce priveste activitatea medicala de la Medimage, ies in evidenta cateva aprecieri pentru: personalul implicat si bine pregatit, care ofera suport si toate informatiile de care este nevoie, programari rapide si interpretari care pot fi trimise pe e-mail, spatiu generos de parcare in fata clinicii. Sunt insa si cateva nemultumiri legate de calitatea imaginilor RMN si decalarea programarilor: 

4. MedLife

Si in Hyperclinica MedLife Galati „Nicolae Balcescu” se pot realiza explorari RMN la coloana. Acest centru medical include 12 cabinete medicale, in care se afla 15 specialitati medicale pentru copii si adulti. Departamentul de imagistica este dotat cu echipamente moderne, cum este dispozitivul IRM 1.5 Tesla. Rezultatele sunt interpretate de medici primari si specialisti cu competente in rezonanta magnetica, printre care se afla dr. Iuliana Covaciu si dr. Florin Ghita.

Pretul investigatiei RMN de coloana totala este cuprins intre 750 de lei (1 segment coloana vertebrala) si 1.770 de lei (coloana totala, cu substanta de contrast).

Unii pacienti din Galati spun ca serviciile din aceasta clinica medicala sunt ireprosabile si ca au intalnit personal medical profesionist si amabil. Tot la capitolul aprecieri au mai fost enumerate si: echipamentele performante, igiena impecabila, ambientul modern. Sunt insa si cateva aspecte mai putin placute ce au fost subliniate: dificultatea de a prinde la telefon un reprezentant al clinicii, nerespectarea orelor de programare, tarifele mari. 

Concluziile noastre

Pentru a efectua un RMN de coloana in Galati, te poti adresa uneia dintre cele cinci clinici prezentate in acest articol. In aceste locatii au fost facute investitii in dotarile cu aparatura performanta si moderna, care ofera imagini cu o rezolutie superioara, utile pentru diagnosticul si monitorizarea diverselor afectiuni si probleme medicale.