Meniu

RMN deschis Bucuresti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Sursa de indicii de mare acuratete in stabilirea diagnosticului pentru o diversitate de patologii, investigatia cu rezonanta magnetica constituia o piatra de incercare pentru persoanele care sufera de frica de spatii inchise, insa dezvoltarea tehnologiei a luat in considerare cerintele pietei si in prezent poti beneficia de RMN deschis pentru claustrofobi in Bucuresti. Daca ti-a fost recomandata examinarea, vrei sa te asiguri ca o poti efectua cat de curand si sa gasesti rapid o clinica spre care sa te indrepti pentru rezolvarea problemei de sanatate de care suferi.

Articolul de fata iti prezinta optiunile pentru un RMN deschis in Bucuresti si conditiile in care se desfasoara la clinicile si centrele de imagistica de top din Capitala.

Unde mergi pentru un RMN deschis pentru claustrofobi in Bucuresti?

Stii ca investigatia cu rezonanta magnetica poate avea un rol hotarator in depistarea si tratarea unor afectiuni pentru care nu se resimt inca simptome, cum ar fi tumorile in stadii incipiente, de aceea ai tot interesul sa gasesti un RMN deschis pentru claustrofobi in Bucuresti, cu ajutorul caruia sa poti face examinarea, in ciuda fricii pe care o simti in spatiile inchise. In tabelul de mai jos sunt incluse numele clinicilor care dispun de un aparat deschis de RMN si tarifele practicate de acestea.

Top Clinici
Top Clinici
Pret RMN
Rating
Website
Programare Online
Centrokinetic
1 Clinica-Verificata
600-1.250 Ron
 • Pretul pentru RMN variaza intre 600-1.250 Ron
 • Servicii de calitate
 • Personal profesionist
 • Grija si empatie fata de pacienti
 • Dotari moderne
 • Personal bine pregatit si eficient
Medima
2 Clinica-Verificata
560-1.500 Ron
 • Pretul pentru RMN variaza intre 560-1.500 Ron
 • Servicii ireprosabile
 • Echipa de profesionisti
 • Aparatura de ultima generatie
 • Lipsa disconfortului la examinare
 • Dificultatea realizarii unei programari pe termen scurt
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul centrelor de imagistica cu RMN deschis pentru claustrofobi in Bucuresti

Asa cum ai observat, exista mai multe optiuni in ceea ce priveste un RMN deschis pentru claustrofobi in Bucuresti, ceea ce nu iti face mai usoara decizia de a alege intre clinicile incluse in clasament. Cu ajutorul informatiilor din sectiunea urmatoare a articolului vei putea sa te hotarasti. Vei afla detalii relevante despre aparatura de care dispun centrele medicale din top, despre specialistii in imagistica medicala din cadrul lor, despre tarifele percepute pentru investigatii si, nu in ultimul rand, despre gradul de multumire a pacientilor pentru serviciile lor.

1. Centrokinetic

La Clinica Centrokinetic, specializata pe probleme de motricitate, pacientii claustrofobi pot accesa un RMN deschis, insa trebuie sa stii ca examinarile RMN in acest centru sunt limitate la segmentelor si articulatiilor membrelor (RMN picior, RMN glezna, RMN cot, RMN antebrat, RMN mana, RMN genunchi) si nu sunt disponibile si pentru alte zone corporale, cum ar fi coloana, cap sau trunchi. Aparatul Esaote O-scan Premium este dedicat afectiunilor ortopedice si are o structura deschisa. Examinarile se realizeaza de catre dr. Cosmin Pantu, medic radiolog supraspecializat in patologia musculo-scheletala, pe RMN, ecografii si infiltratii intra si peri-articulare.

Preturile investigatiilor sunt afisate pe site-ul web. Pentru un RMN la glezna, genunchi sau picior vei plati suma de 550 de lei.

Majoritatea recenziilor pacientilor privesc centrul de recuperare medicala din cadrul clinicii. In general, se apreciaza ca serviciile sunt de calitate, ca personalul este profesionist si abordeaza pacientii cu grija si empatie si ca unitatea medicala are dotari moderne. Se mai mentioneaza ca personalul de la RMN este bine pregatit si eficient. Unii pacienti spun ca imaginile de la RMN nu au acuratetea asteptata.

Vezi parerile pacientilor despre Centrokinetic
Vezi Pareri

2. Medima

In Reteaua Medima care promoveaza excelenta in imagistica CT si RMN, pacientii pot beneficia de un RMN deschis pentru claustrofobi la clinica din Strada Jiului, nr. 8, Bucuresti. Este cel mai nou centru Medima, inaugurat in toamna anului 2022, in urma unei investitii de 1,5 milioane de euro, dotat cu  echipamente de imagistica medicala de ultima generatie la nivel mondial, printre care si primul RMN deschis din cadrul clinicii, RMN Anke OpenMark 5000. Reteaua Medima este specializata in imagistica si radiologie cu aparatura de ultima generatie si ofera pacientilor RMN, CT, PET-CT si ecografii, dispunand de 4 clinici in Bucuresti si 5 clinici in alte orase din tara, prevazute cu tehnologie performanta. Investigatiile se desfasoara sub coordonarea unei echipe medicale de elita condusa de prof. univ. dr. Gheorghe Iana, medic primar radiologie si imagistica medicala, presedintele Societatii de Neuroradiologie si Radiologie Interventionala din Romania. Ecografiile si investigatiile cu rezonanta magnetica se pot realiza si in baza contractului cu Casa de Asigurari de Sanatate.

Toate centrele de sub umbrela Medima au preturile publicate pe site-ul web. Tarifele pentru un RMN deschis difera in functie de zona investigata si de prezenta sau absenta substantei de contrast din procedura de examinare. Acestea sunt cuprinse intre 560 de lei (RMN Open nativ 1 regiune coloana vertebrala – cervicala / toracica / lombo-sacrata) si 1500 de lei (RMN Open 3 regiuni coloana vertebrala cu substanta de contrast).

Pacientii care sufera de claustrofobie sunt foarte multumiti de activitatea Clinicii Medima Jiului. Ei spun ca serviciile sunt ireprosabile, ca nu au simtit disconfort in timpul examinarii, ca centrul dispune de o echipa de profesionisti si de aparatura de ultima generatie. Sunt si pacienti nemultumiti de timpul mare de asteptare pentru o programare.

Concluzii

In functie de investigatia imagistica de care ai nevoie si de cat de puternica este frica de RMN si de spatiile inchise, poti opta pentru unul dintre centrele medicale incluse in clasamentul de mai sus, care dispun de servicii de RMN deschis pentru claustrofobi in Bucuresti. In Capitala poti accesa o investigatie cu un dispozitiv cu deschidere larga sau cu un dispozitiv de tip cilindru deschis la ambele capete. Aparatura de ultima generatie garanteaza acuratetea imaginilor obtinute prin rezonanta magnetica nucleara, la interpretarea carora lucreaza specialisti bine pregatiti in radiologie si imagistica medicala.

Pe baza informatiilor obtinute din acest articol de prezentare a clinicilor din Bucuresti care efectueaza RMN deschis, vei putea lua cea mai buna hotarare si vei suna la centrul medical din top pe care il consideri cel mai potrivit exigentelor tale.