Meniu

RMN Genunchi Brasov

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

A efectua un RMN la genunchi in Brasov este esential in cazul anumitor afectiuni din aceasta zona a corpului, cum ar fi leziunile cartilajelor, ligamentelor sau oaselor. In articolul de fata iti prezentam clinicile si centrele de imagistica din oras care au in oferta de servicii aceasta examinare de rezonanta magnetica.

RMN-ul de genunchi poate depista numeroase probleme (leziuni, tumori, fracturi, inflamatii), astfel ca sansele la un tratament eficient cresc vertiginos. In Brasov sunt centre medicale bine dotate, cu aparate RMN de ultima generatie, iar rezultatele sunt interpretate de medici cu experienta vasta in acest domeniu.

Care este pretul unui RMN la genunchi in Brasov

Un RMN genunchi are un pret in Brasov care variaza in functie de mai multe criterii: clinici, medici, echipamentele utilizate, tipul RMN-ului (unilateral, bilateral, nativ, cu substanta de contrast). In acest tabel sunt cuprinse tarifele principalelor clinici de imagistica din judetul Brasov.

Top Clinici
Top Clinici
Pret RMN Genunchi
Rating
Website
RMN Diagnostica
Clinica-Verificata
825-1.200 Ron
 • Pretul pentru RMN genunchi variaza intre 825-1.200 Ron
 • Clinica moderna
 • RMN, CT, DEXA, ecografii
 • Gama vasta de examinari RMN
 • Medici buni si comunicativi
 • Contract cu CJAS Brasov si pentru investigatiile RMN
Polimed Dacia
750-1.000 Ron
 • Pretul pentru RMN genunchi variaza intre 750-1.000 Ron
 • Investigatii imagistice decontate de CAS
 • Centru medical nou si modern
 • Trei medici la specialitatea RMN
 • Curatenie, atmosfera primitoare
 • Dificil de facut o programare, pentru ca nu se raspunde la telefon
 • Se ocupa rapid locurile pentru investigatiile fara plata
S. Sfantul Constantin
700-950 Ron
 • Pretul pentru RMN genunchi variaza intre 700-950 Ron
 • Spital privat nou si modern
 • Tehnologie unica in Europa de Est in ceea ce priveste transplantul renal asistat robotic
 • Oferta generoasa de investigatii RMN
 • Contract cu CAS
 • Aparat performant si ultramodern pentru examinarile RMN
 • Preturi mai mari fata de alte clinici
 • Acces dificil pentru persoanele cu dizabilitati
Scanexpert
700-1.100 Ron
 • Pretul pentru RMN genunchi variaza intre 700-1.100 Ron
 • Centru modern de imagistica
 • RMN si CT
 • Investigatii decontate de CAS
 • Echipamente performante
 • Medici cu experienta
 • Unii pacienti spun ca serviciul de receptie a pacientilor trebuie imbunatatit
Regina Maria
1.000-2.115 Ron
 • Pretul pentru RMN genunchi variaza intre 1.000-2.115 Ron
 • Numeroase investigatii imagistice
 • Aparatura si tehnologii moderne
 • RMN la genunchi cu sau fara substanta de contrast, unilateral sau bilateral
 • Medici cu o vasta experienta
 • Preturi mari
 • Timp mare de asteptare la receptie
 • Nu se respecta orele de programare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor in care poti efectua un RMN de genunchi in Brasov

Alegerea unei clinici potrivite pentru efectuarea unui RMN de genunchi in judetul Brasov poate fi dificila pentru cei care nu cunosc foarte bine oferta serviciilor medicale. Din acest motiv, punem la dispozitie in cele ce urmeaza un clasament al celor mai bune centre in care se efectueaza examinarea.

1. RMN Diagnostica

Clinica RMN Diagnostica din Brasov este specializata in investigatii de rezonanta magnetica (printre care si RMN genunchi), computer tomograf, osteodensitometrie si ecografii pentru adulti si copii. O echipa impresionanta de profesionisti isi desfasoara activitatea in acest centru imagistic, printre acestia aflandu-se si dr. Smarandita Lacau, medic primar radiologie si imagistica medicala, care este si doctor in Stiinte Medicale. O gama vasta de examinari RMN se realizeaza in clinica, de la RMN la genunchi, pana la RMN de abdomen, cranio-cerebral sau de sani. 

Un RMN la genunchi costa, la centrul RMN Diagnostica din Brasov, intre 825 si 1.200 de lei.

Pentru multi dintre pacientii acestei clinici, serviciile de care au beneficiat s-au ridicat la inaltimea asteptarilor din mai multe motive: medici buni si comunicativi, serviciu RMN de buna calitate, personal respectuos si bine pregatit la receptie, dotari moderne, consultatii si investigatii decontate prin Casa de Asigurari de Sanatate.

Vezi parerile pacientilor despre RMN Diagnostica
Vezi Pareri

2. Clinica Polimed Dacia

Centrul Medical Polimed Dacia ofera investigatii imagistice de inalta performanta, decontate de CAS, printre acestea aflandu-se si examinarea RMN la genunchi. Sunt trei medici care realizeaza investigatiile RMN la Polimed Dacia: dr. Dorina Henegar, dr. Mihaela Mirescu si dr.  Diana Velicu. Pacientii sunt intampinati aici cu numeroase investigatii RMN, pentru diverse parti ale corpului. RMN-ul la genunchi se poate efectua cu sau fara substanta de contrast, la un genunchi sau la ambii genunchi.

Pretul RMN-ului la genunchi variaza intre 750 si 1.000 de lei.

Brasovenii care au trecut cel putin o data prin acest centru medical si-au format o parere relativ buna despre el. Cei mai multi spun ca locatia este moderna, curata si ca medicii sunt bine pregatiti, fiecare in domeniul sau. Cu toate acestea sunt si cateva aspecte negative care au fost mentionate in recenzii: este dificil de facut o programare pentru ca se raspunde cu greu la telefonul clinicii si faptul ca se ocupa destul de repede locurile pentru investigatiile decontate.

3. Spitalul Sfantul Constantin

Si la Spitalul Sf. Constantin din Brasov se poate efectua RMN la genunchi. Acesta este singurul spital privat din Romania ce a fost acreditat pentru transplant renal de la donator viu, fiind si unicul din Europa de Est cu tehnica RAKT – Robot Assisted Kidney Transplantation. La Departamentul de Radiologie-Imagistica, activeaza sase medici cu o experienta deosebita in domeniu, multi avand si contract cu CAS. Printre acestia se afla dr. Doina Leonte, medic primar, si dr. Csilla Huszar, medic specialist. Oferta de investigatii RMN este si ea generoasa, de la RMN abdomen, coloana, cranio-cerebral, la RMN genunchi, glezna, gat, sani sau sinusuri. Aparatul cu care se realizeaza aceste examinari este un Magnetom Aera de 1,5T, o tehnologie de varf in domeniu.

Tariful unui RMN la genunchi este de 700-950 de lei, primul pret fiind pentru investigatia realizata fara substanta de contrast, iar al doilea pentru RMN la genunchi cu substanta de contrast.

Brasovenii spun, in majoritate, ca acest spital este unul modern si bine dotat, din punct de vedere al echipamentelor si al tehnologiilor medicale, fiind considerat o „exceptie pozitiva” in peisajul sistemului medical din tara. Medicii sunt de asemenea apreciati pentru profesionalismul, dedicarea si pentru buna pregatire. Sunt si cateva lucruri negative pe care le-au notat pacientii: tarifele uriase, reprogramarea unor controale, lipsa unor conditii de acces pentru persoanele cu dizabilitati.

4. Scanexpert

O alta clinica moderna in care poti efectua un RMN la genunchi in Brasov este Scanexpert. In centrul de imagistica din acest oras sunt puse la dispozitie servicii de rezonanta magnetica, precum si de computer tomograf. Programarile la RMN si CT se efectueaza prin CAS Brasov si Casa OPSNAJ, fara timp de asteptare. Centrul se afla in incinta Spitalului Clinicco si este dotat cu aparatura performanta, cum este si echipamentul RMN Magnetom Avanto 1,5T.

Pretul unei investigatii RMN la genunchi este cuprins intre 700 si 1.100 de lei.

In recenziile din mediul online, pacientii au diverse opinii in legatura cu serviciile puse la dispozitie de acest centru de imagistica medicala. Unii brasoveni spun ca au descoperit aici medici care au dat dovada de profesionalism, rabdare, experienta si pasiune pentru ceea ce fac si ca intreg personalul este atent si amabil. Altii sustin ca in ceea ce priveste primirea clientilor, lucrurile nu stau tocmai bine si ca unele rezultate au fost primite cu intarziere.

5. Regina Maria

Tot pentru un RMN la genunchi te poti programa si la Centrul de imagistica Regina Maria din Brasov. Aici se afla o echipa de trei medici cu o vasta expertiza in interpretarea a numeroase si complexe investigatii imagistice, acestia sunt medici primari specializati in radiologie si imagistica medicala: dr. Laura Biris, dr. Lavinia Caplan si dr. Paul Silviu Biris. Numarul investigatiilor RMN care se efectueaza la Regina Maria Brasov este impresionant, examinarile efectuandu-se cu sau fara substanta de contrast, cu sau fara sedare, dupa caz.

Pretul unui RMN la genunchi realizat la acest centru este cuprins intre 1.000 si 2.115 lei, in functie de medic si de realizarea cu sau fara substanta de contrast.

Sunt multe persoane care spun despre aceasta unitate medicala privata ca este foarte moderna, cu conditii deosebite pentru pacienti si ca medicii sunt profesionisti. In acelasi timp, numerosi pacienti sustin ca sunt aspecte negative care trebuie mentionate: nu se respecta orele de programare, preturile sunt mari, timpul de asteptare la receptie este mare.

Concluziile noastre

In cazul unor leziuni, dureri, inflamatii, un RMN la genunchi in Brasov este recomandat pentru vizualizarea exacta a problemei aparute in aceasta zona a corpului. 

In municipiul Brasov sunt numeroase clinici, unele chiar foarte bine cotate, in care se realizeaza investigatia, iar alegerea celei potrivite pentru tine poate fi o provocare. Tine cont de clasamentul din acest articol si de opiniile pacientilor, astfel incat sa iei o decizie buna in ceea ce priveste efectuarea examinarii RMN la nivelul genunchiului.