Meniu

RMN Genunchi Constanta

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Investigatia RMN la genunchi, in Constanta, se efectueaza in cinci clinici moderne si dotate cu aparatura performanta, care ofera imagini clare si deosebit de folositoare in stabilirea unui diagnostic sau in monitorizarea unei probleme medicale aparute in aceasta parte a corpului. In articol, te ajutam sa identifici centrul de imagistica potrivit pentru a efectua un RMN la genunchi, oferindu-ti informatii despre clinicile, medicii si serviciile din aceasta zona a tarii.

RMN-ul la genunchi poate depista o serie de probleme, de la leziuni ale ligamentelor sau cartilajului, la bursita, tendinita, tumori si probleme ale oaselor. Descopera, asadar, unde poti efectua un RMN la genunchi in cele mai bune conditii, daca esti din Constanta.

Cat costa sa faci un RMN la genunchi in Constanta?

Pentru un RMN la genunchi pretul in Constanta este diferit de la un centru de imagistica la altul. Poti vedea in tabelul de mai jos care sunt tarifele percepute pentru aceasta investigatie.

Top Clinici
Top Clinici
Pret RMN Genunchi
Rating
Website
Doctor Med
Clinica-Verificata
600-800 Ron
 • Pretul pentru RMN genunchi variaza intre 600-800 Ron
 • Aparat RMN ultramodern
 • Echipa medicala numeroasa, specializata in Imagistica medicala
 • Bun raport calitate-pret
 • RMN la genunchi si la alte zone ale corpului
 • Proceduri rapide
 • Ambient modern
Medimar
600-1.000 Ron
 • Pretul pentru RMN genunchi variaza intre 600-1.000 Ron
 • Centrul medical functioneaza non-stop
 • Localizat in centrul orasului Constanta
 • Aparat de rezonanta magnetica de ultima generatie
 • 5 medici cu competente in rezonanta magnetica
 • Investigatii complete
 • Perioada lunga de asteptare pentru o investigatie decontata
Bio Ortoclinic
680-1.160 Ron
 • Pretul pentru RMN genunchi variaza intre 680-1.160 Ron
 • Investigatii si tratamente pentru afectiunile aparatului locomotor
 • Echipamente de top
 • Aparat RMN deschis cu care se fac investigatii la coloana si la genunchi
 • Personal bine pregatit
 • Nerespectarea programarilor
 • Preturi mari fata de alte clinici
Mediconst Plus
700-1.000 Ron
 • Pretul pentru RMN genunchi variaza intre 700-1.000 Ron
 • Servicii decontate
 • Oferta vasta de investigatii RMN
 • Medici cu experienta si cu o pregatire solida
 • Personal amabil
 • Se respecta orele programarilor
 • Curatenie
 • Preturi mari
Regina Maria
810-1.555 Ron
 • Pretul pentru RMN genunchi variaza intre 810-1.555 Ron
 • Numeroase investigatii RMN
 • Medici cu experienta in imagistica medicala
 • Echipamente performante
 • Preturi mari
 • Aglomeratie la receptie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor cu serviciu de RMN la genunchi in Constanta

Daca vrei sa afli informatii utile in legatura cu clinicile din Constanta in care se realizeaza RMN, citeste in continuare. Ti-am pregatit un clasament al celor mai bine cotate centre medicale spre care sa-ti indrepti atentia pentru un RMN.

1. Doctor Med

Clinica Doctor Med din Constanta dispune de un aparat RMN Siemens Magnetom Sempra Elite Edition de 1,5 Tesla, cu care realizeaza atat RMN la genunchi, cat si in alte zone ale corpului. Investigatiile sunt rapide, silentioase si ofera imagini cu o rezolutie superioara. Aparatul a fost conceput pentru putea oferi investigatii de calitate inalta constanta si un grad ridicat de certitudine asupra examinarilor. La departamentul de imagistica medicala sunt 10 medici cu experienta, printre care dr. Florin Petrovici si dr. Mircea Gregorian. Sarcina maxima admisa de aparatul RMN este de 165 de kg.

Tariful pentru un RMN nativ la genunchi este de 600 de lei sau de 800 de lei, cu substanta de contrast.

Constantenii care au beneficiat de serviciile acestei clinici se declara multumiti, spunand ca sunt mai multe aspecte care trebuie subliniate: proceduri rapide si de buna calitate, personal foarte bine pregatit, ambient modern, rezultate care sunt primite fara intarzieri, bun raport calitate-pret.

Vezi parerile pacientilor despre Doctor Med
Vezi Pareri

2. Medimar

La Medimar Imagistic Center din Constanta a fost adus un sistem de rezonanta magnetica performant – Signa Voyager, produs de brandul General Electric si asistat de o echipa de doctori cu experienta. Personalul din centru este format din cinci medici radiologi, fiecare dintre ei avand competenta in rezonanta magnetica, ecografie si computer-tomografie. Investigatiile oferite sunt complete, iar centrul medical este singurul din Dobrogea care functioneaza non-stop. Medimar a fost infiintat in anul 2007 si mai ofera, pe langa investigatii RMN, si investigatii CT.

Pretul unei examinari RMN la genunchi este de 600-1.000 de lei.

Despre centrul Medimar din Constanta oamenii spun multe lucruri de bine. Unii sustin ca au fost intampinati cu amabilitate si ca imaginile au fost de calitate si transmise rapid. De asemenea, este apreciat timpul de asteptare redus, dar si ca acest centru are o locatie accesibila, in centrul orasului, in incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta „Sf. Apostol Andrei”. Pacientii si-au notat si cateva impresii neplacute, printre care aceea ca se asteapta destul de mult pentru o investigatie decontata.

3. Bio Ortoclinic

Bio Ortoclinic este o alta clinica buna la care poti merge pentru o investigatie RMN la genunchi. Aici vei gasi servicii axate in special pe investigatii si tratamente nechirurgicale pentru aparatul locomotor si pentru toate tipurile de dureri de spate, clinica fiind specializata in ortopedie si vertebrologie. Echipamentele de top pentru investigatii si recuperare medicala sunt utilizate de medici si personal medical cu experienta. In cadrul centrului se efectueaza RMN la coloana (cervicala, lombara, toracala) si la genunchi (unilateral si bilateral), iar avantajul major este ca aparatul RMN este deschis. 

Un RMN la genunchi costa aici intre 680 si 1.160 de lei (unilateral, respectiv bilateral).

Cei care si-au facut diverse investigatii in acest centru, inclusiv examinari RMN, vorbesc in termeni apreciativi despre activitatea medicala. Promptitudinea, rabdarea, interesul specialistilor pentru a-si face cat mai bine treaba au fost punctate in recenzii de catre constanteni, la fel si faptul ca se pot face investigatii RMN deschise, utile celor cu dizabilitati, persoanelor obeze sau celor care sufera de claustrofobie. Au fost punctate si cateva aspecte care i-au deranjat pe pacienti, printre care nerespectarea programarilor si preturile foarte mari.

4. Mediconst Plus

Mediconst Plus este o clinica medicala infiintata in anul 2005 in Constanta si unde se pot efectua si investigatii RMN la genunchi, dar si diverse tipuri de ecografii. In privinta examenelor RMN, pot fi vizualizate numeroase parti ale corpului: craniu, nervi cranieni, orbita, ureche interna, san, hipofiza, plaman, picior, genunchi, brate etc. Se pot efectua si investigatii RMN compensate, dar si contra-cost. Medicul coordonator al acestui centru este dr. Carmen Ciufu, medic primar radiodiagnostic si doctor in Stiinte Medicale, care s-a specializat in ecografie generala si morfologie fetala la Facultatea de Medicina a Universitatii „Victor Segalen” din Bordeaux, Franta.

Tariful unei examinari RMN la genunchi este de 700-1.000 de lei.

Pentru serviciile pe care le ofera, clinica Mediconst Plus este destul de apreciata pe internet de catre pacienti. Acestia spun ca personalul este amabil, inclusiv cel de la receptie, si ca au fost tratati cu rabdare si profesionalism. Altii se declara nemultumiti de faptul ca preturile au crescut destul de mult intr-un timp scurt. 

5. Regina Maria – Pozimed 

Si Centrul de Imagistica Pozimed Constanta din cadrul retelei medicale Regina Maria are in oferta de servicii RMN la genunchi. Investigatiile RMN la genunchi sunt realizate de cinci medici, care mai efectueaza si alte tipuri de investigatii RMN (cerebral, abdomen, pelvis, brat, picior, calcaneu, deget, de prostata etc.). In acelasi centru mai sunt puse la dispozitie si: investigatii CT, radiologie digitala, mamografii digitale cu tomosinteza, ecografii, osteodensitometrie. Aparatura performanta si moderna cu care este dotat centrul face posibila diagnosticarea rapida si corecta in numeroase afectiuni medicale.

La Pozimed Regina Maria Constanta, pretul unui RMN de genunchi este cuprins intre 810 si 1.555 lei, acesta din urma fiind pretul pentru investigatia RMN la genunchi bilateral nativ si cu substanta de contrast.

Parerile sunt destul de impartite referitor la calitatea serviciilor de la aceasta clinica medicala din Constanta. Cei care au avut parte de o experienta pozitiva subliniaza ca personalul medical este profesionist, amabil si implicat. In schimb, persoanele care au fost nemultumite au motivat ca personalul de la receptie este slab instruit, ca tarifele sunt foarte mari sau ca se creeaza aglomeratie.

Concluziile noastre

Daca medicul ti-a recomandat un RMN la genunchi in Constanta, il poti efectua la una dintre clinicile despre care tocmai ai aflat informatii utile. In aceste centre investigatiile se realizeaza atat contra-cost, cat si compensat. Medicii care interpreteaza rezultatele examinarii au experienta in domeniu si sunt foarte bine pregatiti.