Meniu

RMN Genunchi Iasi

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Metoda precisa de a diagnostica durerile, umflaturile si problemele articulatiei, RMN genunchi in Iasi se poate efectua la una dintre clinicile si centrele de imagistica de top din oras, in care exista aparatura corespunzatoare si personal pregatit in acest scop. Daca medicul ti-a recomandat examinarea, inseamna ca simptomele te supara si este cazul sa stabileasca un plan de tratament adecvat. 

Nu mai este timp pentru cercetari ale pietei medicale din Iasi, pentru a vedea care este cea mai buna solutie de a accesa investigatia cu rezonanta magnetica. Nu inseamna ca nu trebuie sa te informezi si sa lasi lucrurile in voia sortii. Poti beneficia de servicii de calitate daca te folosesti de informatiile din acest articol.

Unde mergi pentru RMN genunchi in Iasi?

Nu este suficient sa existe aparatura pentru rezonanta magnetica nucleara, ci trebuie urmarit daca centrul medical este orientat si catre zona examinarilor musculo-scheletale, pentru a putea face un RMN genunchi in Iasi. In tabelul de mai jos gasesti numele clinicilor in care este disponibila investigatia si tarifele percepute pentru acest serviciu.

Top Clinici
Top Clinici
Pret RMN Genunchi
Rating
Website
Elytis Hospital
Clinica-Verificata
800-870 Ron
 • Pretul pentru RMN genunchi variaza intre 800-870 Ron
 • Profesionalismul si experienta unora dintre medici
 • Interventii salvatoare
 • Tratamente eficiente
 • Timp de asteptare mare
 • Rezultatele investigatiilor comunicate cu intarziere
 • Comportamentul personalului de la receptie ar putea fi imbunatatit
Neolife
650-900 Ron
 • Pretul pentru RMN genunchi variaza intre 650-900 Ron
 • Clinica la standarde europene
 • Aparatura moderna
 • Medici profesionisti
 • Rezultatele investigatiilor sosesc tarziu
 • Dificultati la programarea investigatiilor cu bilet de trimitere
 • Personalul de la receptie este lipsit de solicitudine
Regina Maria
810-1.115 Ron
 • Pretul pentru RMN genunchi variaza intre 810-1.115 Ron
 • Spatiu modern si primitor
 • Medici profesionisti
 • Analize si investigatii caracterizate de acuratete si precizie
 • Preturi ridicate
 • Preturile nu reflecta calitatea serviciilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul clinicilor unde poti face RMN genunchi in Iasi

Nu esti genul care sa mearga direct catre o clinica recomandata, mai ales cand ai mai multe optiuni, de aceea este absolut normal sa iti doresti sa cunosti si alte amanunte relevante despre centrele medicale din clasament in cadrul carora este disponibil serviciul de RMN genunchi in Iasi. In sectiunea urmatoare a articolului vei gasi informatii despre calitatea serviciilor, aparatura din dotare, competentele personalului si opiniile pacientilor care le-au accesat investigatiile medicale.

1. Elytis Hospital

Spitalul Elytis din Iasi dispune de un aparat RMN revolutionar cu o calitate impecabila a imaginilor, care efectueaza o paleta larga de investigatii cu rezonanta magnetica nucleara: RMN cerebral, RMN gat, RMN torace, RMN abdominal, RMN umar, RMN genunchi, RMN coloana, RMN sani cu sau fara substanta de contrast. Sub umbrela brandului medical Elytis functioneaza un spital multidisciplinar si o policlinica in care se pot accesa serviciile, consultatii, tratamente si investigatii, in regim ambulatoriu, cu internare de zi sau internare de durata. Elytis are contract cu Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate Iasi, deci pacientii se vor putea adresa medicilor de aici pe baza unui bilet de trimitere.

Tarifele clinicii sunt afisate pe site-ul web al spitalului. Pentru un RMN genunchi nativ, pretul este de 800 de lei, iar pentru RMN genunchi cu substanta de contrast, vei achita 870 de lei.

Mare parte dintre pacientii clinicii apreciaza profesionalismul si experienta multora dintre medici, interventiilor lor salvatoare si tratamentele eficiente aplicate la Elytis Hospital. Pe de alta parte insa, recenziile arata ca multe persoane care au trecut pragul centrului medical si-ar fi dorit mai multa punctualitate in gestionarea programarilor, rezultatele investigatiile comunicate cu mai multa promptitudine si un persoana mai amabila la receptie.

Vezi parerile pacientilor despre Elytis Hospital
Vezi Pareri

2. Neolife

Pentru examinarea RMN genunchi de care ai nevoie, la centrul de imagistica Neolife din Iasi, se foloseste echipamentul Signa Explorer 1.5T, produs de General Electric, cu ajutorul caruia de obtin imagini de mare acuratete in conditii maxime de confort pentru pacient, aparatul avand tubul deschis la ambele capete. Poti beneficia de gratuitate in accesarea serviciului, cu trimitere de la medicului de familie sau medicul specialisti, prin contractul clinicii cu CJAS Iasi. In reteaua Neolife, cu centre in Bucuresti, Iasi si Brasov, pacientii pot beneficia de diagnostic si tratament in specialitatile: hematologie, oncologie, cardiologie, urologie si pneumologie, precum si de investigatii imagistice complexe, CT, RMN, PET CT, scintigrafie.

Lista investigatiilor RMN si tarifele aferente pot fi vizualizate pe site-ul web. Pentru un RMN genunchi nativ se percepe pretul de 650 de lei, iar pentru RMN genunchi cu substanta de contrast, va trebui sa achiti 900 de lei.

Pacientii clinicii relateaza experiente diverse in legatura cu serviciile accesate aici. In unele recenzii de pe Google se mentioneaza ca Neolife este o clinica la standarde europene, cu aparatura moderna si medici profesionisti. Pe de alta parte, multi dintre cei care i-au trecut pragul scriu ca rezultatele investigatiilor se primesc tarziu, ca se programeaza cu dificultate investigatiile cu bilet de trimitere si ca personalul de la receptie este lipsit de solicitudine.

3. Regina Maria

La Centrul de Imagistica Regina Maria din Iasi, se ofera gama completa de examinari radiologice si RMN, iar investigatia RMN genunchi de care ai nevoie se realizeaza aici cu un aparat RMN unic in oras, Magnetom Essenza 1,5 Tesla produs de Siemens, care garanteaza calitatea imaginilor atat in examinari de rutina, cat si in explorari avansate ale structurilor si tesuturilor din corp. Investigatiile cu rezonanta magnetica nucleara se desfasoara sub coordonarea unor medici apreciati pentru pregatirea si experienta lor, prof. univ. dr. Danisia Haba, medic primar radiologie si imagistica medicala, dr. Anca Dabija, medic primar, si dr. Raluca Mihalache, medic specialist imagist. Reteaua privata de sanatate Regina include policlinici, spitale, maternitati, laboratoare, centre de recoltare analize, 25 centre de imagistica in marile orase de pe intreg teritorul Romaniei.

Tarifele clinicii pot fi consultate pe site-ul web. Pentru un RMN genunchi nativ, pretul este de 810 lei, in timp ce pentru RMN genunchi cu substanta de contrast va trebui sa achiti 1115 lei.

Pacientii apreciaza spatiul modern si primitor al clinicii, profesionalismul medicilor si acuratetea analizelor si investigatiilor efectuate aici. Cu toate acestea, in recenziile de pe Google, multi pacienti acuza faptul ca programarile telefonice se efectueaza greu, ca preturile sunt mari si ca nu reflecta calitatea serviciilor.

Concluzii

Ca in orice oras mare si, pe deasupra centru universitar in lumea medicala, nu lipsesc optiunile in ceea ce priveste disponibilitatea investigatiilor imagistice, iar serviciul de RMN genunchi in Iasi nu face exceptie. Pentru imagini de mare acuratete si efectuarea examinarii in cele mai bune conditii, cu aparatura de ultima generatie si personal medical bine pregatit, poti alege oricare dintre clinicile incluse in clasamentul prezentat in acest articol. 

La fiecare dintre unitatile medicale din top din Iasi, un RMN se poate realiza atat cu bilet de trimitere de la medicul de familie sau de la medicul specialist, cat si contra cost, pentru o suma pe care o poti afla accesand site-urile clinicilor si pe care ai gasit-o deja precizata in acest articol. Nu mai amana investigatia si inregistreaza-ti cat mai curand programarea la RMN, indiferent de sistemul de plata pe care il ai la dispozitie.