Meniu

RMN Genunchi Pitesti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Pentru a afla un pret pentru RMN de genunchi in Pitesti, te invitam sa parcurgi acest articol, in care iti vom pune la dispozitie numeroase informatii legate de acest subiect. In primul rand, vei putea afla care sunt clinicile si spitalele private in care se realizeaza aceasta investigatie imagistica neinvaziva si neiradianta, dar vei descoperi si tarifele, si parerile argesenilor despre calitatea serviciilor.

RMN-ul de genunchi se recomanda in numeroase probleme locale: leziuni ale ligamentelor si ale meniscului, boli ale cartilajului, fracturi si alte leziuni osoase, tumori sau chisturi ale tesuturilor moi. Afla in continuare la ce clinica te poti programa pentru un RMN de genunchi in Pitesti si ce pret poate avea examinarea.

Cat costa sa faci RMN de genunchi in Pitesti?

Din tabelul de mai jos, poti afla in ce clinica vei beneficia de cel mai bun pret pentru RMN de genunchi in Pitesti.

Top Clinici
Top Clinici
Pret RMN Genunchi
Rating
Website
Elda
Clinica-Verificata
600-750 Ron
 • Pretul pentru RMN genunchi variaza intre 600-750 Ron
 • Echipament RMN modern, ce ofera imagini clare si precise
 • Gama vasta de explorari imagistice
 • Preturi accesibile, fata de alte clinici
 • Rezultate primite cu rapiditate
 • Aparatul RMN este inchis
Spitalul OncoFort
650-960 Ron
 • Pretul pentru RMN genunchi variaza intre 650-960 Ron
 • Investigatii imagistice diverse
 • Dispozitive medicale moderne
 • Decontare 100% cu bilet de trimitere, prin contractul cu CAS Arges
 • Second opinion international
 • Spital modern
 • Aglomeratie
 • Se raspunde cu greu la telefon
Muntenia Hospital
450-700 Ron
 • Pretul pentru RMN genunchi variaza intre 450-700 Ron
 • Numeroase specialitati medicale
 • Spital privat modern si dotat cu echipamente performante
 • Locatie centrala, accesibila
 • Investigatii RMN cu plata sau decontate
 • Conditii moderne si curatenie
 • Nerespectarea orelor de programare
 • Timp ridicat de asteptare pentru investigatiile decontate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul Centrelor medical in care se efectueaza RMN de genunchi in Pitesti

Descopera in continuare care sunt clinicile cu un foarte bun raport calitate-pret in cazul RMN de genunchi din Pitesti, astfel incat sa iei o decizie unde ar trebui sa efectuezi investigatia. 

1. Elda

Clinica de imagistica medicala Elda din Pitesti realizeaza, la un pret bun, RMN de genunchi. Unitatea face parte dintr-o retea de clinici medicale specializate in investigatii si tehnologii avansate de imagistica. Specialistii Elda realizeaza o gama vasta de explorari prin rezonanta magnetica nucleara cu rezultate rapide, utilizand aparatura ultramoderna, cu tehnologie de varf. Pe langa RMN de genunchi, se mai efectueaza aici si RMN de: sani, ureche, creier si maduva spinarii, oase si articulatii, organe genitale, cord si vase de sange. Clinica se afla in contract cu Casa de Asigurari de Sanatate Arges.

Pretul unui RMN de genunchi in Pitesti, la clinica Elda, este de 600-750 de lei.

Clinica este dotata cu echipamente moderne, este bine organizata, iar personalul este amabil si placut – aceasta este opinia generala a pitestenilor care i-au trecut pragul. De asemenea, pacientii au mai apreciat si ca preturile sunt rezonabile, dar si ca rezultatele sunt primite cu rapiditate. Sunt si cateva lucruri pe care argesenii nu le-au apreciat aici, si anume ca aparatul RMN este inchis si ca nu este silentios.

Vezi parerile pacientilor despre Elda
Vezi Pareri

2. Spitalul OncoFort

Si la Spitalul OncoFort poti beneficia de un pret bun la RMN de genunchi in Pitesti. Spitalul este detinut de Gral Medical, una dintre cele mai mari companii din sectorul serviciilor medicale. OncoFort este un centru privat de excelenta in tratarea cancerului, ce pune la dispozitie metode moderne de radioterapie, chimioterapie si acces la consult de specialitate international (second opinion). La Spitalul OncoFort Pitesti, pe langa investigatii RMN, mai sunt efectuate si investigatii CT, interpretate de medici din municipiu, in colaborare cu o echipa de medici din Bucuresti.

Pretul unei examinari RMN la genunchi este cuprins intre 650 si 960 de lei, fara, respectiv cu substanta de contrast.

Serviciile acestui spital privat sunt, in majoritate, apreciate de argeseni. Personalul amabil si competent, medicii bine pregatiti si atenti la nevoile pacientilor, amenajarea spitalului la standarde europene sunt doar trei dintre laudele aduse pe internet acestei locatii. Sunt insa si cateva persoane nemultumite, care spun ca se raspunde foarte greu la telefon sau ca se creeaza aglomeratie.

3. Muntenia Hospital

Si la Muntenia Hospital te poti programa in Pitesti pentru un RMN la pret avantajos. Acesta este un spital privat modern cu numeroase specialitati medicale si chirurgicale, cu investigatii imagistice si laborator propriu de analize acreditat RENAR. In dotarea spitalului a intrat de cativa ani un aparat performant RMN Signa Explorer 1.5 T ce ofera imagini de o calitate net superioara si conditii mai confortabile pentru pacienti, iar rezultatele sunt interpretate de medici cu experienta: dr. Eugenia Dinca, medic primar radiologie si imagistica medicala, dr. Silvia Gliga, dr. Marinela Emi Preda, dr. Bogdan Diaconu si dr. Brandusa Masoud.

Pentru un RMN de genunchi, pretul este aici de 450-700 de lei, cu substanta de contrast.

Pentru multi argeseni, acest spital a reprezentat o noua sansa la viata, prin descoperirea din timp si tratarea unor afectiuni grave. De aceea, multi dintre ei au tinut sa precizeze acest lucru si in mediul online, drept semn de multumire pentru ajutorul oferit de medicii de la Muntenia Hospital. Accesul usor in locatie, diversitatea specialitatilor si a serviciilor medicale, conditiile moderne, programarea rapida sunt aspecte pe care multi pitesteni le aduc in discutie. La nemultumiri, unele persoane au trecut: nerespectarea orelor de programare, timp de asteptare ridicat pentru investigatiile decontate, neconcordanta intre preturile comunicate prin telefon si cele de la fata locului.  

Concluziile noastre

Dupa cum ai putut observa pana acum, pretul pentru un RMN la genunchi in Pitesti este destul de avantajos, fiind mai mic decat in alte orase din tara. Dotarile din clinicile respective si pregatirea medicilor specializati in radiologie si imagistica medicala sporesc foarte mult sansele la un diagnostic exact si la un tratament eficient in afectiunile si traumatismele de la nivelul genunchiului.