Meniu

RMN Giurgiu

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Trebuie sa faci RMN in Giurgiu cat mai repede? In acest articol, poti vedea care este unitatea medicala spre care te poti indrepta daca ai nevoie de investigatii RMN. Examinarea RMN este recomandata pacientilor de catre medicul specialist atunci cand are nevoie de imagini detaliate pentru a pune un diagnostic corect.
Investigatia RMN face parte dintre cele mai importante tehnici imagistice utilizate in sfera radiologiei si permite scanarea in detaliu a structurilor si tesuturilor din organism printr-o metoda neiradianta. Poti face RMN in Giurgiu la pret bun, in cadrul unui spital modern si dotat cu echipamente performante.

Unde poti face RMN in Giurgiu?

Multor pacienti din Giurgiu li se recomanda sa faca RMN, investigatie necesara pentru diagnosticarea a numeroase afectiuni. Daca locuiesti in acest oras, iata care este cea mai buna optiune:

Top Clinici
Top Clinici
Pret RMN Genunchi
Rating
Website
Spitalul Giurgiu
Clinica-Verificata
600 Ron
  • Tarif RMN genunchi 600 Ron
  • Servicii de calitate
  • Medici bine pregatiti
  • Empatie
  • Dotari moderne
  • Cativa pacienti reclama organizarea si curatenia din spital
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

1. Spitalul Judetean Giurgiu

Spitalul Judetean Giurgiu pune la dispozitia pacientilor o lista de servicii care acopera o gama complexa de specialitati medicale. In cadrul sau activeaza o echipa numeroasa, formata din medici, asistente si personal auxiliar, care pun in prim-plan sanatatea, siguranta si confortul pacientului. Pentru a asigura performanta actului medical, acestia folosesc aparatura de ultima generatie, tinand pasul cu tehnologia de ultima ora.

Tariful pentru RMN la genunchi, spre exemplu, este de 600 lei.

In mediul online, mai multi pacienti si-au relatat experienta avuta la Spitalul Judetean Giurgiu. Majoritatea dintre acestia spun ca au intalnit o echipa formata din oameni bine pregatiti, empatici si profesionisti. De asemenea, spitalul este bine dotat. La polul opus, cativa pacienti se declara nemultumiti de organizarea spitalului si de curatenie.

Vezi parerile pacientilor despre Spitalul Judetean Giurgiu
Vezi Pareri

Concluzii

Daca locuiesti in Giurgiu, desi optiunile de clinici la care poti merge pentru a face RMN sunt limitate, poti alege Spitalul Judetean. Mai multe persoane au apelat la serviciile de radiologie din cadrul sau si au avut o experienta buna.