Meniu

RMN Oradea

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Ai nevoie de o programare la RMN in Oradea si vrei sa stii care sunt clinicile pentru care poti opta? Din acest articol vei afla tot ce te intereseaza in legatura cu acest subiect.

Investigatia RMN foloseste campul magnetic, undele radio si un computer pentru a realiza imagini ale structurilor corpului. Scannerul este de forma unui tub, ce este inconjurat de un magnet de forma cilindrica. Pacientul ce urmeaza a fi investigat se introduce cu un pat mobil in respectivul magnet. In Oradea, aceasta investigatie se poate deconta pe baza unui bilet de trimitere, daca respectiva clinica se afla in contract cu Casa de Asigurari de Sanatate. Altfel, pentru o examinare RMN in Oradea, pretul variaza in functie de zona analizata.

Cat costa o investigatie RMN in Oradea?

Daca te intereseaza sa afli ce pret are un RMN in Oradea, poti citi informatiile din tabelul de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret RMN Cerebral
Rating
Website
Spital Pelican
550 Ron
  • Tariful pentru RMN cranio-cerebral nativ este de 550 Ron
  • Spital privat in contract cu CAS
  • Gama variata de servicii medicale, inclusiv de investigatii RMN
  • Echipa numeroasa de medici
  • Nu se respecta programarile si se creeaza aglomeratie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti face o programare la RMN in Oradea?

Acum ca ai vazut informatii pe scurt despre clinicile RMN din Oradea, poti parcurge detalii importante despre ele, pentru a vedea care este mai mult pe placul tau si care raspunde mai bine nevoilor tale:

Spital Pelican

De mai bine de 11 ani, grupul Pelican este cel mai mare furnizor particular de servicii medicale integrate din regiunea Transilvaniei. Spitalul Pelican asigura: consultatii, servicii de imagistica, serviciu de ambulanta 24/24. In cadrul departamentului de radiologie si imagistica medicala, exista specialitatea Rezonanta Magnetica Nucleara, care permite efectuarea de: RMN cerebral, RMN in bolile vertebro-spinale, RMN gat, de sistem osteo-articular, RMN abdomino-pelvin.

Costul unui RMN cranio-cerebral nativ este de 550 de lei, iar al unui RMN abdominal nativ sau cu substanta de contrast este de 750 de lei.

Parerile exprimate de pacienti in legatura cu acest spital sunt si pro, si contra. Unii oameni sunt multumiti de experienta avuta, de medici si de cum se desfasoara investigatiile, dar mai ales de faptul ca RMN-urile se fac si pe baza de bilet de trimitere decontat de CAS. Alte persoane spun ca s-au izbit de aroganta, de o slaba organizare si de o atmosfera ca intr-un spital de stat. In plus, ora programarii nu se respecta, de multe ori, ceea ce face sa se adune cozi in fata cabinetelor.

Vezi parerile pacientilor despre Spitalul Pelican
Vezi Pareri

Concluziile noastre

Inainte de a face o programare la RMN in Oradea, informeaza-te asupra clinicilor. Articolul de fata te va ajuta in acest sens, pentru ca sunt cuprinse in el informatii utile legate de aparatura, medici, preturi si parerile oamenilor.

Poti efectua o investigatie RMN pe baza unui bilet de trimitere de la medicul de familie sau de la un medic specialist. De regula, programarile pentru investigatiile ce vor fi decontate dureaza luni de zile, astfel ca vei tine cont de acest aspect, in functie de gravitate si urgenta.