Meniu

RMN sedare Iasi

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Esti in cautarea unei clinici care practica examinarea RMN cu sedare in Iasi, dar nu stii catre care unitate medicala sa iti indrepti atentia? Atunci citeste acest articol in continuare si descopera care sunt unitatile medicale din oras la care poti merge cu incredere. Examinarea RMN cu sedare este recomandata in cazul persoanelor care sufera de anxietate si claustrofobie, copiilor care nu pot ramane in aceeasi pozitie pe toata durata investigatiei, pacientilor necooperanti, cum ar fi cei care sufera de dementa si pacientilor care, din cauza unor patologii ascunse, fac miscari involuntare. Pregatirea pentru o astfel de investigatie nu este dificila. Tot ce trebuie sa faci este sa nu mai mananci cu 6 ore inainte de aceasta si sa nu mai consumi lichide cu 3 ore inainte de procedura. Bineinteles, toate aceste detalii sunt stabilite impreuna cu medicul de specialitate, in functie de tipul de RMN practicat.

Citeste pana la final si descopera care sunt clinicile din Iasi la care poti apela pentru a beneficia de investigatia imagistica. Afla, de asemenea, si care sunt tarifele practicate, pentru a sti ce buget sa pregatesti. 

Cat costa un RMN cu sedare in Iasi?

Inainte de a te programa pentru un RMN cu sedare in Iasi, cel mai bine ar fi sa te documentezi cu privire la preturile practicate. Iata care sunt acestea, conform tabelului de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret RMN sedare
Rating
Website
Scanexpert
Clinica-Verificata
1.800 Ron
 • Pretul pentru un RMN cu sedare porneste de la 1.800 Ron
 • Centru modern
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Act medical ireprosabil
 • Buna pregatire
 • Implicare si empatie
 • Atentie la detalii
 • Profesionalism
 • Interactiune excelenta pacienti-personal
 • Curatenie impecabila
 • Atmosfera primitoare
Regina Maria
1.050 Ron
 • Pretul pentru un RMN cu sedare porneste de la 1.050 Ron
 • Act medical ireprosabil
 • Atmosfera primitoare
 • Profesionalism si implicare
 • Atentie la detalii
 • Buna pregatire
 • Interactiune medic-pacient productiva
 • Diagnosticare corecta
 • Nerespectarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti beneficia de o examinare RMN cu sedare in Iasi?

Daca medicul de specialitate te indruma sa faci o examinare RMN cu sedare in Iasi, atunci cel mai bine ar fi sa tii cont de sfatul sau. Din fericire, exista doua clinici in orasul tau catre care iti poti indrepta atentia, echipate cu aparaturi de ultima generatie, unde vei beneficia de o diagnosticare corecta. Iata ce trebuie sa stii despre fiecare in parte:

1. Scanexpert

Scanexpert asigura servicii de imagistica medicala moderna in Iasi unde poti beneficia de examinari RMN, RMN cu sedare, CT, ecografie si radiologie la standarde ridicate. In cadrul echipei isi desfasoara activitatea medici primari si specialisti pregatiti in universitati de prestigiu, care au urmat o multime de cursuri de perfectionare si care au participat, de-a lungul timpului, la o multime de conferinte si congrese. Pentru efectuarea investigatiilor RMN se foloseste un echipament Siemens Magnetom Skyra 3T (3Tesla–128ch) care genereaza imagini la o rezolutie inalta si care utilizeaza un nivel scazut de radiatii in timpul examinarii. Poti beneficia de investigatii RMN la cap, torace, inima, sani, coloana, abdomen, pelvis, articulatii si vase de sange.

Pretul pentru o examinare RMN porneste de la 1.000 lei (RMN umar, stern, glezna/picior, bazin etc.) si ajunge la 2.800 lei (RMN la cord cu substanta de contrast) la care se adauga si taxa pentru sedare. Aceasta este de 800 lei/segment si 425 lei la al doilea segment.

Centrul de imagistica din Iasi este modern si echipat cu aparaturi de ultima generatie, cu ajutorul carora medicii pot elabora un act medical ireprosabil. Personalul da dovada de o buna pregatire in domeniu, implicare, atentie la detalii si profesionalism, fiecare pacient bucurandu-se de interactiune excelenta atat cu medicii, cat si cu echipa de asistente. Centrul medical este, de asemenea, ingrijit, iar atmosfera din interiorul sau este primitoare.

Vezi parerile pacientilor despre Scanexpert
Vezi Pareri

2. Regina Maria

Centrul de imagistica din Iasi care se afla sub egida retelei de sanatate Regina Maria asigura o gama completa de examinari radiologice si RMN, inclusiv cu sedare. Echipa medicala se afla sub coordonarea prof. univ. dr. Denisa Haba, medic primar in radiologie si imagistica medicala, reputat doctor iesean. Cabinetul este dotat cu un aparat RMN unic in oras – Magnetom Essenza 1,5 Tesla produs de Siemens, recunoscut pentru calitatea si claritatea superioara a imaginilor obtinute. Pentru ca medicii au o experienta vasta, depistarea problemelor de sanatate este intotdeauna sigura si precisa. 

Pretul pentru o examinare RMN incepe de la 350 lei (angio RMN vase intracraniene, arteriografie nativ) si ajunge la 3.430lei (RMN whole body nativ si cu substanta de contrast). Pentru efectuarea RMN-ului cu sedare, la fiecare investigatie se adauga taxa de 700 lei.

Echipa medicala prioritizeaza starea de sanatate si bunastarea fiecarui pacient in parte, asigurand un act medical ireprosabil, o atmosfera primitoare, profesionalism, atentie la detalii, buna pregatire si implicare. De aceea, interactiunea dintre pacient si medic este de fiecare data productiva. Diagnosticarea este, de asemenea, corecta, iar planul de tratament elaborat corespunde cu necesitatile pacientului. Din pacate, programarile nu sunt respectate cu precizie.

Concluzii

Vrei sa te programezi pentru o examinare RMN cu sedare in Iasi, dar nu stii catre care unitate medicala sa iti indrepti atentia? Atunci cele doua clinici pe care ti le-am prezentat anterior in articol sunt exact ce ai nevoie pentru a beneficia de investigatia imagistica efectuata cu anestezie.