Meniu

RMN sedare Timisoara

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Ai nevoie de o examinare RMN cu sedare in Timisoara si nu stii catre care unitate medicala sa iti indrepti atentia? Parcurge articolul pana la final si descopera trei centre de imagistica din oras la care poti merge cu incredere si unde poti beneficia de investigatiile RMN cu anestezie. Exista anumite situatii in care pacientul nu poate ramane complet nemiscat in timpul examinarii imagistice si este o conditie obligatorie pentru ca rezultatul obtinut sa fie cat mai precis si usor de interpretat de medicul specialist. Pentru copiii care nu pot ramane nemiscati in timpul RMN-ului, pacientii necooperanti (cum ar fi cei care se confrunta cu dementa) si pentru cei claustrofobi se recomanda investigatia RMN cu anestezie. 

Citeste cu atentie informatiile prezentate in cele ce urmeaza despre cele trei centre imagistice din Timisoara si afla cat de performante sunt aparaturile de care dispun pentru o acuratete ridicata a diagnosticului. Afla, de asemenea, si care sunt preturile practicate pentru investigatiile RMN cu sedare, astfel incat sa stii care este suma de bani pe care trebuie sa o pregatesti.

Cat costa o examinare RMN cu sedare in Timisoara?

Stim cat de important este pentru tine sa fii la curent cu cele mai noi informatii, asa ca in tabelul de mai jos iti vom afisa care sunt tarifele percepute pentru investigatia RMN cu sedare in Timisoara: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret RMN sedare
Rating
Website
Clinical Image
Clinica-Verificata
800 Ron
 • Pretul pentru un RMN cu sedare porneste de la 800 Ron
 • Amabilitate si respect
 • Personal calificat
 • Buna pregatire
 • Diagnosticare corecta
 • Act medical ireprosabil
 • Atmosfera primitoare
 • Lipsa de solicitudine a personalului de la receptie
Scanexpert
1.100 Ron
 • Pretul pentru un RMN cu sedare porneste de la 1.100 Ron
 • Implicare si competenta
 • Profesionalism
 • Diagnostic corect
 • Solutii personalizate
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Personal amabil
 • Mediu primitor
 • Curatenie impecabila
Neuromed
1.100 Ron
 • Pretul pentru un RMN cu sedare porneste de la 1.100 Ron
 • Amabilitate si respect
 • Personal calificat
 • Buna pregatire
 • Diagnosticare corecta
 • Act medical ireprosabil
 • Atmosfera primitoare
 • Lipsa de solicitudine a personalului de la receptie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 3 centre specializate in examinarea RMN cu sedare in Timisoara

Pentru o diagnosticare corecta, medicii recomanda in anumite cazuri speciale examinarea RMN cu sedare. In Timisoara, din fericire, exista deja trei clinici specializate in aceasta investigatie, care au la dispozitie toate aparaturile si echipamentele necesare pentru desfasurarea sa. Citeste mai departe si descopera ce trebuie sa stii despre fiecare clinica in parte:

1. Clinical Image

Clinical Image este un centru de imagistica din Timisoara care asigura investigatii RMN cu sedare sau fara pentru diagnosticarea unor afectiuni de tipul tumorilor, afectarilor vasculare (sangerari, anevrisme), infectii, leziuni traumatice ale aparatului osteo-articular etc. Echipa este formata din medici profesionisti, pregatiti in universitati de prestigiu, care au dobandit o experienta vasta multumita numeroaselor congrese si conferinte la care au participat, dar si datorita cursurilor de perfectionare pe care le-au urmat. Pentru ca este vorba despre o clinica dotata cu aparaturi de ultima generatie, pacientii pot beneficia de o diagnosticare precisa.

Pretul pentru o examinare RMN incepe de la 300 lei si ajunge la 1.700 lei in functie de tipul de investigatie efectuat. Daca optezi pentru varianta cu sedare, va trebui sa mai achiti o taxa de 500 lei.

Clinica medicala este apreciata datorita echipei implicate de medici, care da dovada de fiecare data de o buna pregatire in domeniu si profesionalism. Avand o experienta vasta in domeniu, medicii stabilesc un plan personalizat de tratament in functie de necesitatile pacientilor si de afectiunile depistate, pentru accelerarea procesului de vindecare. In plus, personalul de la receptie este competent si amabil, iar curatenia din interiorul clinicii este impecabila.

Vezi parerile pacientilor despre Clinical Image
Vezi Pareri

2. Scanexpert

Scanexpert este un centru de imagistica din Timisoara in cadrul caruia se practica investigatii RMN cu sedare sau fara, CT uzuale, de rutina, dar si investigatii speciale, complexe. Personalul medical este format din medici primari si specialisti, atent pregatit in unele dintre cele mai prestigioase universitati, avand o experienta vasta in depistarea problemelor de sanatate, indiferent cat de complexe sunt. Echipamentele si aparaturile folosite sunt de ultima generatie, marca Siemens, liderul inovatiilor in domeniul medical. 

Pretul pentru o investigatie RMN porneste de la 500 lei (pentru o angiografie cerebrala nativ) si ajunge la 3.400 lei (RMN whole body cu substanta de contrast). Exista si posibilitatea efectuarii acestor examinari cu sedare, prin achitarea in plus a 600 lei.

Centrul medical de diagnostic imagistic dispune de o echipa medicala atenta la nevoile pacientilor, implicata, profesionista si competenta, care asigura un diagnostic corect de fiecare data. Aceasta gaseste solutii personalizate pentru fiecare persoana in parte in functie de problemele cu care se confrunta. Personalul da dovada de amabilitate, asigurand un mediu primitor si o curatenie impecabila. In plus, serviciile sunt desfasurate ireprosabil.

3. Neuromed

Neuromed are o activitate de peste 22 de ani de excelenta in imagistica medicala, unitatea fiind infiintata in anul 1999 in Timisoara si dispunand de toate aparaturile necesare pentru efectuarea investigatiilor RMN cu sedare sau fara, CT, ecografie, radiologie, osteodensitometrie, mamografie si diverse examinari speciale. De mentionat ca Neuromed este acreditat de Siemens Germania ca fiind al cincilea „Training Medical Centre” din Europa, in prezent avand in dotari aparatul RMN Siemens Magnetom Amira 1,5T. Echipa este formata din 15 medici radiologi, dintre care 12 sunt competenti in rezonanta magnetica, 4 fizicieni, 4 medici de anestezie si terapie intensiva.

Pretul pentru o examinare RMN porneste de la 500 lei si ajunge la 2.500 lei in functie de zonele investigate, dar si de complexitatea procedurii. Daca te programezi pentru un RMN cu sedare, trebuie sa stii ca se percepe o taxa de 600 lei pentru acest serviciu.

Personalul care isi desfasoara activitatea in cadrul clinicii Neuromed este amabil, calificat, respectuos si bine pregatit in tratarea pacientilor cu diverse probleme de sanatate. Avand la dispozitie toate dotarile necesare, diagnosticarea este intotdeauna corecta, iar actul medical ireprosabil. In plus, atmosfera este primitoare. Cu toate acestea, personalul de la receptie nu este suficient de implicat.

Concluzii

Daca si tu esti in cautarea unei clinici in cadrul careia sa se practice examinarea RMN cu sedare in Timisoara, atunci cele trei optiuni pe care ti le-am pregatit anterior in articol sunt exact ce ai nevoie. Nu amana vizita la medic si obtine un diagnostic precis la timp, pentru un tratament adecvat.