Meniu

Uro CT Bucuresti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Vrei sa faci o examinare uro CT in Bucuresti pentru a afla daca te confrunti cu o afectiune renala? Sangele din urina, durerile in zona inghinala sau in regiunea inferioara a spatelui sunt principalele semne ca te-ai putea confrunta cu probleme ale rinichilor, cum ar fi: pietre la rinichi, infectii urinare, infectii renale, tumori, chisturi, litiaza renala sau prostata marita. Daca medicul de familie te indruma sa efectuezi aceasta investigatie pentru a afla concret care este problema de sanatate de care suferi, trebuie sa te asiguri ca iei in considerare un centru medical bine echipat, pentru efectuarea unor investigatii corecte.

Din fericire, exista cateva variante in Bucuresti pe care ti le recomandam in cele ce urmeaza si unde vei putea sa beneficiezi de un diagnostic precis. Pentru a-ti simplifica semnificativ munca de cautare a clinicilor potrivite ti-am pregatit in cele ce urmeaza o lista cu cinci clinici specializate in investigatiile imagistice.

Care este pretul aplicat pentru un uro CT in Bucuresti?

Pretul pentru investigatiile imagistice uro CT in Bucuresti difera de la o clinica la alta, in functie de multi factori, cum ar fi: calitatea si performanta aparaturilor utilizate, experienta medicilor si promptitudinea rezultatelor. Toti acesti factori pot influenta semnificativ pretul final. Pentru a fi corect documentat cu privire la tarifele aplicate, iti prezentam in cele ce urmeaza un tabel cu preturile actualizate:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Uro CT
Rating
Website
Programare Online
Medima
1 Clinica-Verificata
880 Ron
 • Pret Uro CT 880 Ron
 • Profesionalism, implicare si experienta vasta
 • Investigatii ireprosabile si rapide
 • Medici cu abordare moderna si prietenoasa
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Act medical de calitate
ScanMed
2
400 Ron
 • Pret Uro CT 400 Ron
 • Investigatii clare si precise
 • Dotari de actualitate si de o performanta inalta
 • Echipa medicala experimentata si profesionista
 • Atmosfera prietenoasa si placuta
Centrul Dr. Furtuna
3
450 Ron
 • Pret Uro CT 450 Ron
 • Consultatii si investigatii ireprosabile
 • Rezultate precise
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Echipa medicala bine pregatita
 • Diagnostic corect si plan eficient de tratament
Medinst
400 Ron
 • Pret Uro CT 400 Ron
 • Diagnostic precis si tratament eficient
 • Aparaturi si echipamente de actualitate
 • Investigatii la rezolutii inalte
 • Personal amabil, prietenos si implicat
 • Nerespectarea programarilor
MedicalES
770 Ron
 • Pret Uro CT 770 Ron
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Investigatii ireprosabile
 • Echipa medicala prompta, amabila si bine pregatita
 • Diagnostic imagistic ireprosabil
 • Lipsa locurilor de parcare pentru persoanele cu dizabilitati
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici specializate in efectuarea unui uro CT in Bucuresti

Daca te-ai confruntat recent cu simptome care anunta o potentiala afectiune renala, iar medicul de familie te-a indrumat sa efectuezi o investigatie de tip uro CT in Bucuresti, atunci te incurajam sa citesti mai departe. Rezultatele obtinute in urma investigatiilor efectuate la clinicile de mai jos sunt precise si rapide, favorizand o diagnosticare corecta. Iata care sunt institutiile medicale pe care ti le recomandam, dar si ce impresie au ceilalti pacienti care le-au pasit pragul:

1. Medima

Medima este o retea de clinici atat in Bucuresti, cat si in alte orase din tara, care are ca activitate principala diagnosticarea imagistica si in cadrul careia poti efectua un uro CT ireprosabil. Colectivul este format dintr-o echipa medicala profesionista, specializata in imagistica si radiologie, dintre care se remarca: prof. univ. dr. Gheorghe Iana, conf. dr. Ana Magdalena Bratu, sef lucrari dr. Alina Nicula, sef lucrari dr. Andreea Marinescu, dr. Bogdan Tudose, dr. Liana Pauna Cristian si dr. Eddan Athir. Tehnologia folosita este de ultima generatie, cu posibilitatea de a obtine rezultatele in 3 zile de la investigatie, dar si in regim de urgenta, in 2 ore. 

Tariful aplicat pentru un uro CT cu substanta de contrast la Medima este de 880 lei.

Profesionalismul, implicarea si experienta vasta a cadrelor medicale de la centrul de diagnostic imagistic din capitala au cantarit pozitiv la recenziile pozitive postate in mediul online. Investigatiile sunt efectuate intr-un timp scurt si intr-o maniera ireprosabila, abordarea medicilor este una moderna si prietenoasa, iar aparaturile utilizate sunt de ultima generatie, favorizand desfasurarea unui act medical de calitate.

Vezi parerile pacientilor despre Medima
Vezi Pareri

2. ScanMed

O a doua optiune pe care ti-o recomandam daca esti din Bucuresti si vrei sa faci un uro CT de calitate este ScanMed. Clinica este la standarde europene, datorita tehnologiei Siemens 2022, care asigura efectuarea unor investigatii precise. Institutia medicala a fost infiintata in anul 2021 si, inca de la inceput, a fost centrata pe sanatatea pacientului, dar si pe vindecarea eficienta a acestuia. In ceea ce priveste colectivul medical, acesta este format din cadre universitare, medici primari si specialisti, care au o experienta vasta in radiologie si imagistica medicala. Pe langa uro CT, se efectueaza si: CT cerebral, gat, sinusuri, ureche, orbita, torace, abdomen inferior si superior, bazin, pelvis, membru inferior si superior, coloana, cardiac, torace etc.

Pretul aplicat pentru un uro CT este de 400 lei.

Majoritatea recenziilor postate in mediul online sunt favorabile, datorita faptului ca pacientii au fost multumiti de serviciile si investigatiile efectuate. Echipamentele si aparaturile care se afla in dotari sunt de actualitate si de o performanta inalta, asigurand desfasurarea unor investigatii clare, de o rezolutie ridicata. In plus, echipa este experimentata si profesionista, asigurandu-le pacientilor o atmosfera prietenoasa si placuta.

3. Centrul Dr. Dan Furtuna

Centrul Dr. Dan Furtuna din Bucuresti este o alta varianta pe care o poti lua in considerare pentru efectuarea unui uro CT la standarde ridicate. Acesta dispune de 4 clinici medicale, care asigura servicii pentru 24 de specialitati medicale, servicii de imagistica medicala (RMN si CT), dar si un laborator de analize. In plus, unitatea medicala are contract incheiat cu CAS, astfel ca pacientii asigurati au sansa de a opta pentru unele servicii sau investigatii decontate sau reduse. Departamentul de imagistica medicala este coordonat de dr. Irina Ignatescu, avand statutul de medic primar. Imaginile obtinute sunt de inalta calitate, gratie aparaturilor de ultima generatie care se afla in dotarile institutiei medicale. 

Investigatia de tip uro CT este de 450 lei. 

Consultatiile si investigatiile efectuate in cadrul centrului dr. Dan Furtuna sunt de o calitate superioara, pacientii declarandu-se multumiti de rezultatele primite, dar si de implicarea cadrelor medicale. Echipa este formata din medici cu o buna pregatire in domeniu, capabili sa asigure un diagnostic corect si un plan eficient de tratament. Medicii au acces si la aparaturi de ultima generatie, pentru obtinerea usor rezultate precise.

4. Medinst

Medinst este o institutie medicala din Bucuresti, specializata in investigatii imagistice, printre care se numara si uro CT pentru pacientii care se confrunta cu afectiuni renale. Clinica a fost inaugurata in decembrie 1996 si este primul centru privat de imagistica infiintat in capitala. Dispune de un colectiv profesionist, specializat in imagistica, printre care se numara si: dr. Mircea Medrea, dr. Emanuela Bonciu, dr. Cristina Maier, dr. Adrian Sirbu, medici specialisti, dr. Victor Mihalache, dr. Cristina Bratiloveanu si dr. Smarandita Lacau, medici primari. Nu sunt mai prejos nici aparaturile utilizate, unitatea medicala detinand un computer tomograf SOMATOM DEFINITION cu 128 slice-uri si SOMATOM PERSPECTIVE cu 32 de slice-uri. 

Pretul aplicat pentru un uro CT este de 400 lei.

Centrul de diagnostic imagistic din capitala, Medinst, este apreciat in randul tuturor pacientilor, acestia avand posibilitatea de a afla un diagnostic precis de la medicul de specialitate. Pentru ca aparaturile si echipamentele folosite sunt de actualitate, atunci si investigatiile efectuate sunt la rezolutii inalte, medicul avand posibilitatea de a le interpreta corect. De asemenea, se remarca si personalul amabil, prietenos si implicat in actul medical. Cu toate acestea, programarile nu sunt respectate de fiecare data.

5. MedicalES

MedicalES este o companie cu capital integral romanesc din Bucuresti, care ofera pacientilor posibilitatea de a beneficia de investigatii imagistice la o calitate superioarea, printre care se numaara si uro CT. A fost infiintata in anul 2011 si, inca de atunci, furnizeaza servicii de calitate. In ceea ce priveste dotarile in materie de computere tomograf, unitatea medicala dispune de doua aparaturi performante si moderne: General Electric CT Optima 660 cu 128 de slice-uri si Philips MX16, care detine cel mai mic index de doza CT.  Departamentul de imagistica medicala dispune de o echipa profesionista si bine pregatita de medici, printre care se numara si dr. Dorina Rosca, medic primar si competent in efectuarea investigatiilor CT. 

Pretul pus in aplicare pentru un uro CT este de 770 lei.

Centrul medical de diagnostic imagistic are un impact pozitiv asupra pacientilor, dovada fiind si recenziile pozitive postate in mediul online. Aparaturile utilizate sunt de ultima generatie, generand investigatii ireprosabile, iar echipa medicala care isi desfasoara activitatea la MedicalES este prompta, amabila si bine pregatita in domeniu. Din pacate, au existat nemultumiri cu privire la lipsa locurilor de parcare pentru persoanele cu dizabilitati.

Concluzii

Te-ai hotarat sa iti faci programare la un centru de diagnostic imagistic unde sa efectuezi un uro CT in Bucuresti? Daca da si nu stii catre care institutie medicala sa iti indrepti atentia, iti recomandam sa iei in considerare clinicile amintite mai sus, care iti ofera posibilitatea de a beneficia de rezultate rapide si precise. Discuta cu medicul specialist sau cu medicul de familie pentru a obtine un bilet de trimitere, astfel incat sa beneficiezi gratuit de aceasta investigatie sau sa profiti de un pret substantial redus.