Meniu

Uro CT Iasi

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Procedura de mare acuratete utilizata pentru examinarea tractului urinar si diagnosticarea unei palete largi de afectiuni, uro CT in Iasi se poate realiza in cadrul unor clinici de top, dotate cu aparatura necesara, in care activeaza medici bine pregatiti in radiologie si imagistica medicala. Daca nu ai gasit inca un centru medical la care sa faci programare la investigatie, articolul de fata iti sta la dispozitie cu informatii utile, cu ajutorul carora te poti orienta pe piata atat de vasta a serviciilor medicale din oras.

Citeste textul pana la capat pentru a afla unde ar trebui sa mergi in Iasi pentru o examinare imagistica de calitate si care sunt conditiile in care se desfasoara uro CT in clinicile respective.

Cat costa un uro CT in Iasi?

Stii ca vei avea parte de o investigatie speciala, cu un grad ridicat de precizie si anumite echipamente, de acea te astepti si la costuri mai ridicate decat pentru examinarile de rutina, motiv pentru care vrei sa cunosti din timp pretul pentru uro CT in Iasi. In tabelul urmator vei gasi numele clinicilor spre care ar trebui sa te indrepti, precum si tarifele practicate pentru urografia prin tomografie computerizata.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Uro CT
Rating
Website
Scanexpert
Clinica-Verificata
850 Ron
 • Pret Uro CT 850 Ron
 • Centru de imagistica modern
 • Servicii de calitate
 • Aparatura de ultima generatie
 • Gama larga de examinari
 • Investigatii de acuratete ridicata
 • Personal competent si amabil
 • Medici profesionisti
 • Curatenie impecabila
Centrul Emerald
900 Ron
 • Pret Uro CT 900 Ron
 • Centru medical la standarde internationale
 • Servicii de calitate
 • Aparatura performanta
 • Atmosfera primitoare
 • Respect fata de pacienti
 • Medici profesionisti si dedicati meseriei
 • Investigatii de precizie
 • Solutii eficiente de tratament
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde mergi pentru uro CT in Iasi?

Cand este vorba despre sanatatea ta, vrei sa te asiguri ca ai parte de cele mai bune conditii pentru uro CT in Iasi, de aceea vrei sa afli cat mai multe amanunte despre clinicile mentionate mai sus. In sectiunea urmatoare a articolului vei gasi infomatii relevante pentru calitatea serviciilor, despre dotarile cu echipamente, despre competentele medicilor si despre opiniile pacientilor care le-au trecut pragul. Dupa parcurgerea lor, vei avea toate datele necesare pentru o decizie inspirata, in demersul tau pentru obtinerea unui diagnostic imagistic cat mai precis.

1. Scanexpert

La Scanexpert Iasi, centru de imagistica moderna, in care pacientii au acces la o gama larga de investigatii – RMN, CT, ecografie si radiologie, examinarea uro CT se realizeaza cu ajutorul aparatului CT Siemens Somatom Definition Flash dual source, un dispozitiv de ultima generatie cu 256 de slice-uri. Echipamentul este capabil sa reproduca imagini de inalta rezolutie, intr-un timp extrem de redus de scanare, cu pastrarea neutralitatii dozei de radiatii. Centrul are contract cu Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate Iasi si colaboreaza cu alte unitati spitalicesti din oras si din judet, pentru a veni in sprijinul pacientilor cu servicii de diagnostic la standarde inalte. Clinicile Scanexpert functioneaza in orasele Iasi, Brasov, Pascani, Roman, Botosani si Galati si sunt deservite de medici specialisti bine pregatiti in radiologie si imagistica.

Contra-cost, uro CT are aici pretul de 850 de lei. Un CT abdomen + pelvis te va costa 700 de lei, pentru investigatia nativa, si 1000 de lei, pentru CT cu substanta de contrast.

Scanexpert este un centru de imagistica modern, cu servicii de calitate, dotat cu aparatura de ultima generatie, in care se realizeaza o gama completa de investigatii complexe, cu rezultate de acuratete. Sunt de remarcat curatenia impecabila, personalul amabil si competent si colectivul profesionist de medici.

Vezi parerile pacientilor despre Scanexpert
Vezi Pareri

2. Centrul Medical Emerald

O alta optiune de top pentru realizarea unui uro CT este Centrul Medical Emerald, centru integrat de diagnostic cardiovascular, neurologic si oncologic, in care se efectueaza peste 15.000 investigații imagistice avansate. Examinarile se realizeaza cu aparatura performanta, iar pentru tomografie computerizata este disponibil aparatul GE Revolution EVO, produs de General Electric, care utilizeaza tehnologii avansate pentru a produce imagini detaliate, permitand detectarea de anomalii sau boli cu o acuratețe crescuta, in conditiile unei expuneri a pacientilor la o doza redusa de radiatii. Centrul din Iasi are trei medici specialisti in radiologie si imagistica medicala. Brandul de servicii medicale integrale Emerald, parte a Grupului Softmedica, si-a inceput activitatea in anul 2018 si activeaza in prezent in Bucuresti si in Iasi. Este condus de un board medical international si deservit de o echipa alcatuita din peste 60 de medici dedicati.

Uro CT cu substanta de contrast te va costa aici 900 de lei. CT abdomen + pelvis nativ are pretul de 600 de lei, in timp ce examinarea cu substanta de contrast costa 900 de lei.

Centrul medical Emerald din Iasi este perceput ca o clinica la standarde internationale, cu servicii de calitate, aparatura performanta, o atmosfera primitoare, respect fata de pacienti, medici profesionisti si dedicati meseriei, investigatii de precizie, precum si solutii eficiente de tratament.

Concluzii

Investigatia uro CT in Iasi se realizeaza la cele mai inalte standarde de calitate, in centre de imagistica de top, care dispun de aparatura de ultima generatie. Preocuparea pentru binele pacientilor, profesionalismul medicilor, amabilitatea personalului si acuratetea examinarilor sunt aspecte care recomanda clinicile prezentate in acest articol, in ceea ce priveste radiologia si imagistica medicala. 

Cu ajutorul informatiilor din textul pe care tocmai l-ai terminat de parcurs, cu siguranta vei putea lua cea mai inspirata decizie pentru sanatatea ta, alegand clinica din Iasi in care sa faci urografia prin tomografie computerizata de care ai nevoie.