Meniu

Augmentare mamara

Actualizat pe:

Procedura de augmentare mamara este o varianta la care multe femei apeleaza pentru a-si mari sanii eficient, astfel incat sa capete un aspect vizual mai placut si sa aiba un nivel mai ridicat de incredere in propria persoana. Cercetatorii au descoperit ca fizicul unei persoane are un impact urias fata de modul in care se percepe. Astfel, femeile care se simt complexate ca nu au sanii pe care si-i doresc, pot sa capete o stima de sine scazuta, care le afecteaza modul de interactionare cu persoanele din jur.

Interventia chirurgicala de augmentare sani este o procedura estetica de marire a acestora, in care medicul chirurg introduce implantul de silicon chiar sub muschiul pectoral ori sub tesutul mamar. Aplicarea implantului mamar se desfasoara prin diverse incizii la nivelul sanului: la baza sanului, axilar ori in jurul areolei mamare. De asemenea, procedura de marire a sanilor poate avea loc si prin recoltarea grasimii din diverse zone ale corpului si prin injectarea acesteia la nivelul bustului.

3 beneficii de dupa procedura de augmentare mamara

Pacientele care isi doresc sa-si mareasca sanii in mod eficient, pot apela cu incredere la procedura de augmentare mamara, datorita careia vor obtine o multime de beneficii.

1. Capatarea unui volum crescut al sanilor

Beneficiul fundamental al interventiei de augmentare mamara consta chiar in faptul ca ajuta semnificativ la obtinerea unui volum crescut al sanilor. Multe paciente isi doresc sa se bucure de sani voluminosi, proeminenti.

2. Ridicarea nivelului de incredere in propria persoana

In cazul in care o femeie este complexata de felul in care sanii sai arata, iar acest lucru o determina sa aiba un nivel scazut de incredere in propria persoana, are sansa de a beneficia de operatia de marire a sanilor. Prin intermediul sau, va obtine volumul si aspectul dorit.

3. Procesul de reconstructie dupa masectomie

Augmentarea mamara ofera tuturor pacientelor posibilitatea de reconstructie a sanilor dupa masectomie (interventia de indepartare a sanilor din cauza cancerului la san).

Care sunt riscurile cu care te poti confrunta in cazul augmentarii mamare?

Ce inseamna augmentarea mamara? Augmentarea mamara este o procedura chirurgicala complexa, care trebuie sa fie realizata de un medic specialist. Pacienta trebuie sa se asigure ca respecta toate indicatiile oferite de medic, astfel incat sa se evite riscul de aparitie a complicatiilor. Unele dintre complicatiile care sunt intalnite frecvent sunt:

• manifestarea unui grad ridicat de durere la nivelul sanilor, care poate sa fie ameliorat cu tratamente pe baza de analgezice sau chiar antibiotice;
• aparitia infectiilor, a alergiilor sau a iritatiilor care ingreuneaza semnificativ procesul de recuperare si de vindecare;
• manifestarea sangerarilor – in cazul in care sangerarile nu se opresc, este neaparata nevoie de interventia medicului specialist;
• fenomenul de rupere a implantului – poate aparea din mai multe cauze, insa, si in aceasta situatie, este nevoie de medicul specialist.

Prin urmare, femeile care vor sa beneficieze de procedura de augmentare a sanilor, trebuie sa ia in considerare toate partile pro si contra ale acestei interventii si sa se asigure ca este o schimbare pe care si-o doresc cu adevarat.