Meniu

Implant mamar 330 cc

Actualizat pe:

Alegerea dimensiunii implantului mamar este o procedura care trebuie sa fie realizata cu ajutorul medicului specialist, pentru a se crea un efect vizual placut, cele mai multe paciente pornind de la un implant mamar de 330 cc si ajungand chiar si la 800 cc, in functie de preferinte si necesitati.

Implantul mamar este una dintre cele mai frecventate interventii de chirurgie estetica pentru care femeile opteaza, cu scopul de a capata un bust voluminos. Multe dintre ele se confrunta cu un nivel scazut de incredere in sine, din cauza faptului ca nu se considera atractive in absenta unor sani generosi. Din acest motiv, apeleaza in numar mare la clinicile de chirurgie estetica pentru efectuarea interventiei. Daca si tu te numeri printre aceste persoane, asigura-te ca te informezi in mod corespunzator cu privire la o astfel de schimbare.

Cum iti alegi marimea potrivita a implantului mamar (330 cc – 800 cc)?

Exista o multime de marimi disponibile pentru un implant mamar, de la 330 cc la 800 cc, catre care iti poti indrepta atentia, insa, inainte de a opta pentru o varianta, este necesar sa iei legatura cu medicul specialist pentru a se stabili de comun acord o varianta adecvata.

Primul criteriu care trebuie sa fie luat in considerare este volumul, care se masoara in centrimetri cubi (cc). In cazul unor femei, volumele mari, cele cu valori cuprinse intre 600 si 800 cc, se dovedesc a fi exact ce au nevoie pentru a se simti cat mai bine in pielea lor si pentru a obtine rezultatele dorite. In alte cazuri, se opteaza pentru volume medii, cu valori cuprinse intre 300 si 500 cc, o varianta care ofera un rezultat satisfacator. De asemenea, exista si situatii in care femeile opteaza pentru volume mici, intre 100 si 300 cc, pentru ca le avantajeaza si le ofera fix schimbarea de care aveau nevoie.

Al doilea criteriu important este cel redat de diametru, a carui unitate de masura este centrimetrul (cm). La fel ca la volum, diametrul potrivit se stabileste impreuna cu medicul specialist, in functie de aspectele anatomice ale pacientei. Aceasta etapa se efectueaza doar in cazul implanturilor rotunde.

Al treilea criteriu este proiectia, care se masoara tot in cm, ca diametrul si care are rolul de a stabili inaltimea implantului. Este necesar ca si aici sa se aleaga proiectia potrivita in functie de corpul pacientei, dupa o examinare atenta realizata de medic.

Riscurile pe care le poti experimenta cand alegi o marime gresita la implantul mamar (330 cc – 800 cc)

Daca marimea implantului mamar ( de la 330 cc la 800 cc) nu este aleasa in functie de caracteristicile anatomice ale pacientei, exista riscul ca sanii sa capete un aspect neatractiv. De asemenea, in timp, se pot lasa, mai ales in cazul unui tesut mamar subtire. Din acest motiv, asigura-te ca tii cont de sfaturile medicului specialist inainte de a lua o decizie, astfel incat totul sa decurga in parametri optimi.

Prin urmare, alegerea dimensiunii potrivite a implantului mamar este o sarcina importanta, in cadrul careia este nevoie de interventia unui medic profesionist, pentru obtinerea unor rezultate satisfacatoare.