Meniu

Implant mamar 350 ml

Actualizat pe:

Faptul ca o prietena si-a marit sanii cu un implant mamar de 350 ml, iar rezultatul este unul foarte frumos, nu inseamna ca aceasta dimensiune ti se potriveste si tie. In stabilirea volumului si dimensiunilor implanturilor se tine cont de o serie de factori, printre care si conformatia propriului corp.

In plus, fiecare individ este diferit astfel ca si nevoile corpului sau sunt diferite. Motiv pentru care intregul proces de marire a sanilor, de la consultatia initiala pana la recuperare, se poate derula diferit de la un caz la altul.

In ce situatii este recomandat un implant mamar de 350 ml?

Motivele pentru care femeile apeleaza la operatia de marire a sanilor sunt diferite, la fel cum este si dimensiunea implanturilor care se potrivesc acestora, alegerea dintre un implant mamar de 350 ml și unui de 500 ml fiind realizata in functie de rezultatele pe care si le doresc si de dimensiunile propriului corp.

De obicei, pentru implanturile cu dimensiuni mai mici, cele mai populare fiind cele de 300-350 ml, apeleaza femeile care isi doresc o marire a bustului care sa arate natural si care sa nu iasa foarte mult in evidenta. In plus, in alegerea implanturilor potrivite te va consilia si medicul tau plastician, care detine experienta si cunostintele necesare pentru a observa destul de usor care sunt nevoile fiecarei paciente.

De aceea, un implant mamar de 350 ml este recomandat adesea femeilor care au o constitutie fizica medie si sani mici. Daca te afli in acest caz, un implant mai mic ar fi insuficient, iar unul mai mare poate crea un efect foarte nenatural, un bust supradimensionat, care in timp iti va produce dureri de spate.

De asemenea, o alta categorie in care un astfel de implant mamar mai este potrivit si chiar recomandat este in cazul sanilor lasati, ca urmare a nasterii si alaptarii. Uneori, interventia de marire a sanilor poate fi realizata odata cu cea de ridicare a sanilor, contribuind astfel la obtinerea unui bust frumos, voluminos si reintinerit.

Factorii in functie de care se alege implantul mamar de 350 ml

Cu toate ca femeile au posibilitatea de a alege din mai multe dimensiuni si volume de silicoane, implantul mamar de 350 ml este unul dintre cel mai des folosite in chirurgia estetica. Acest lucru se datoreaza faptului ca este un implant de o dimensiune medie, iar conformatia corpului pe care o au romancele este una careia i se potriveste aceasta dimensiune de implant mamar, cu mici variatii.

Exista intr-adevar si exceptii, cazuri in care unele femei aleg o dimensiune mai mare, obtinand un bust foarte voluminos, dar aceasta alegere tine de dorinta lor de a epata cu noul bust.

Principalii factori de care medicii tin cont atunci cand recomanda o anumita dimensiune de implant mamar sunt: asteptarile pacientei, forma si dimensiunea actuala a sanilor, pastrarea sau crearea armoniei corpului, tinand cont de toate aspectele – greutate, inaltime, forma – si elasticitatea pielii.

Astfel ca, indiferent daca vii deja hotarata ce dimensiune sa aiba implanturile tale, medicul este cel care va contribui decisiv in alegerea unui implant mamar de 350 ml sau nu.