Meniu

Implant mamar 400 ml

Actualizat pe:

Dupa cum multi specialisti din domeniu stiu deja, implantul mamar de 400 ml poate aduce imbunatatiri substantiale aspectului sanilor, indiferent de motivele care au dus la alegerea lui. Marirea sanilor reprezinta, in primul rand, o modalitate prin care o persoana poate sa devina cea mai buna versiune a sa.

Implanturile mamare pot aduce diferite beneficii, in functie de cerintele fiecarei persoane, de la corectarea asimetriei mamare, la creșterea consistenței și a fermității glandei mamare, la reconstrucție mamară sau, cel mai simplu, la marirea de volum a sanilor.

Alegerea marimii potrivite porneste de la dimensiunea actuala a bustului pacientei ce isi doreste implantul. Marimea se refera la diametru, volum si proiectie. Bineinteles, un rol esential in alegerea marimii il au si caracteristicile anatomice ale pacientei: inaltimea, greutatea, latimea toracelui si tipul de tesut mamar.

Inainte de a alege marimea, pacienta poate solicita in unele clinici o consultatie in care sa poata proba mai multe tipuri si marimi de implanturi. Varianta ideala va fi selectata de pacienta impreuna cu medicul chirurg.

Ce alte variante mai exista pe langa implantul mamar de 400 de ml?

Pentru o persoana ce doreste un implant mamar de 400 de ml, dar, in acelasi timp vrea sa stie si ce alte optiuni mai exista pe piata, o simpla cautare ii va satisface curiozitatea. Cel mai des folosite sunt implanturile aflate in intervalul de 300 si 400 de ml, iar o medie mai restransa este intre 345 si 375 de ml.

Protezele cu un volum cuprins intre 250 si 400 de ml au de cele mai multe ori o forma rotunda sau anatomica. Forma anatomica este, in general, aleasa atunci cand pacienta isi doreste un aspect cat mai natural al sanilor.

Un alt motiv bine intemeiat este atunci cand pacientele isi doresc sa reduca pe cat posibil riscul de contractura capsulara, care este mai intalnit la implanturile cu forma rotunda decat la celelalte. Mai exact, este vorba de o diferenta de 3% pentru cele cu forma anatomica fata de 5% pentru cele rotunde.

Indiferent de forma implantului selectat, majoritatea producatorilor folosesc aceeasi latime sau baza pentru un implant de 400 de ml.

Riscuri pe care le vei evita daca implantul mamar de 400 de ml este cel potrivit pentru tine

Persoanele care eu dimensiunile potrivite pentru implantul mamar de 400 de ml vor evita multe complicatii care ar fi aparut dupa alegerea unei interventii necorespunzatoare.

O astfel de complicatie este riscul unei a doua operatii, menite sa modifice rezultatele din prima. Au existat suficiente cazuri in care pacientele au fost nevoite sa intoarca la medicul lor chirurg pentru o interventie secundara, tocmai pentru ca marimea aleasa initial nu a fost una potrivita.

Tu vei alege implantul mamar de 400 de ml?

Indiferent daca optiunea preferata de o persoana este cea a implantului mamar de 400 de ml, sau daca doreste o schimbare mai putin dramatica, ceea ce conteaza cel mai mult este sa satisfaca nevoile pacientei.