Meniu

Implant mamar Mentor

Actualizat pe:

Cand vine vorba despre o operatie chirurgicala, oamenii isi doresc cele mai bune si sigure proceduri, iar acest caz este valabil si in ceea ce priveste augumentarea mamara, pentru care tot mai multe femei aleg implantul mamar Mentor. Mentor este un brand de renume in chirurgia estetica, ale carui implanturi mamare sunt considerate a fi unele dintre cele mai bune de pe piata.
Desi sunt apreciate de paciente si medici deopotriva, cele care isi doresc in mode deosebit augumentarea mamara cu implanturi Mentor trebuie sa gaseasca o clinica sau un medic chirurg care lucreaza cu acest brand, deoarece fiecare specialist are propriile preferinte in ceea ce priveste materialele cu care lucreaza.

De ce este considerat implantul mamar Mentor cel mai bun?

Experienta este unul dintre criteriile care contribuie la obtinerea calitatii, astfel ca implantul mamar Mentor este considerat unul dintre cele mai bune de pe piata tocmai datorita calitatii inalte pe care o ofera. De asemenea, aceste implanturi sunt aprobate FDA, Administratia SUA pentru Siguranta Alimentelor si Medicamentelor.
De asemenea, compania Mentor a dezvoltat mai multe tipuri de implanturi mamare, care sa se potriveasca in mai multe situatii si la diferite categorii de paciente, ceea ce o face sa fie cu atat mai populara in randul medicilor si chiar a pacientelor. In plus, pentru realizarea acestor implanturi se folosesc tehnologii moderne si performante, astfel incat gradul de siguranta sa fie unul foarte ridicat.
Datorita tehnologiilor folosite pentru realizarea implanturilor, acestea sunt foarte asemanatoare cu sanul natural, atat in ceea ce priveste aspectul estetic, dar si senzatiile la atingere.
Un alt motiv pentru care implanturile Mentor sunt foarte populare este si garantia pe care producatorul o ofera pentru acestea. Desi niciun tip de implant mamar nu poate avea o garantie pe viata, in ceea ce priveste implanturile mamare Mentor, acestea sunt realizate astfel incat sa dureze un timp mai indelungat, chiar si de peste 10 ani. In cazul aparitiei unor complicatii care pot necesita inlocuirea implanturilor, inainte de expirarea perioadei de 10 ani, noile implanturi sunt acoperite de garantie.

Care sunt tipurile de implant mamar Mentor disponibile?

In sectorul chirurgiei estetice a sanului exista mai multe tipuri de implant mamar, cu silicon sau cu solutie salina, care sunt alese in diferite situatii, astfel ca pentru a veni in ajutorul tuturor pacientelor care, din diferite motive, isi doresc o operatie de augumentare mamara, tipurile de implant mamar Mentor sunt si ele foarte variate, atat cu silicon, cat si cu solutie salina. Acestea pot avea forme, texturi, proiectii si dimensiuni diferite.
Cum implanturile din silicon sunt cele mai populare, Mentor a dezvoltat doua tipuri de astfel de implanturi, unul anatomic si altul rotund, care sunt insa umplute cu un silicon coeziv, cu consistenta de gel, care ofera o textura moale si fluida, facand sanii sa aiba un aspect natural atat vizual, cat si tactil.
Datorita acestei diversitati existente de implant mamar Mentor, operatia de marire a sanilor poate fi personalizata, pentru a corecta toate dezechilibrele legate de sani si a satisface toate dorintele pacientelor pentru a obtine bustul pe care si-l doresc.