Meniu

Implant mamar Ploiesti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Frumusetea, senzualitatea si increderea in sine a oricarei femei se datoreaza si felului cum arata sanii sai, iar in momentul in care nu mai este multumita, poate opta pentru o interventie de implant mamar in Ploiesti. Aceasta operatie este cautata in special de femeile care au incheiat alaptarea si au remarcat ca sanii sunt mai mici si s-au lasat, dar si de cele care, odata cu inaintarea in varsta, isi doresc sani ca in tinerete.

In Ploiesti sunt cateva clinici si cabinete de chirurgie plastica, in care activeaza medici renumiti pentru pregatirea, dar si pentru rezultatele obtinute in cazul augmentarilor mamare. Descopera in continuare care sunt aceste unitati medicale si ce tarife percep pentru o astfel de operatie!

Cat costa un implant mamar in Ploiesti

In Ploiesti, pretul unei operatii de implant mamar variaza de la o clinica la alta, asa cum se intampla si in alte orase din tara. In tabelul de mai jos poti vedea cateva tarife, astfel incat sa stii la ce costuri sa te astepti, in cazul acestei interventii:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Implant Mamar
Rating
Website
Clinica Roua
Clinica-Verificata
2.300 Euro
 • Pretul operatiei de maririe a sanilor porneste de la 2.300 Euro
 • Chirurgi plasticieni cu experienta
 • Numeroase interventii chirurgicale si neinvazive
 • Clinica situata la 5 minute de Ploiesti
 • Curatenie si atmosfera placuta
 • Augmentare mamara cu grasime proprie si cu implanturi
 • Unele servicii medicale sunt decontate prin CAS
 • Lipsa de solicitudine a personalului de la receptie
Ortest Med
1.500 Euro
 • Pretul operatiei de maririe a sanilor porneste de la 1.500 Euro
 • Numeroase specialitati medicale
 • Medici cu experienta si cu pregatire continua
 • Aparatura medicala performanta
 • Preturi decente
 • Atmosfera placuta si relaxanta
Medlife Lotus
2.975 Euro
 • Pretul operatiei de maririe a sanilor porneste de la 2.975 Euro
 • Medici chirurgi cu experienta solida
 • Diverse tipuri de interventii estetice
 • Echipamente si materiale moderne
 • Nu se respecta programarile
 • Lipsa de solicitudine a personalului de la receptie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clinici si cabinete cu servicii de implant mamar in Ploiesti

Sunt trei clinici si cabinete de chirurgie plastica in Ploiesti, in care se realizeaza si interventii de implant mamar. Le poti descoperi in cele ce urmeaza:

1. Clinica Roua

Roua Medical Center este o clinica moderna de chirurgie, cu bloc operator propriu si cu dotari care permit realizarea interventiilor chirurgicale complexe, dar si interventii de implant mamar. Colectivul clinicii are experienta in acest domeniu, careia i se adauga orele de cercetare si de autoperfectionare. Serviciile medico-estetice includ mai multe interventii, realizate prin metode avansate, inclusiv procedee non-invazive si tratamente laser. Sunt trei medici la care te poti adresa pentru o interventie de implant mamar: dr. Otilia Racasan, medic primar chirurgie plastica, microchirurgie reconstructiva si doctor in stiinte medicale, precum si chirurgii plasticieni Victor Ioan Popa si Patrick Semionov.

Pretul pentru o operatie de marire a sanilor cu implant mamar rotund este de 2.300 de euro, la care se adauga pretul implantului. Pentru cel anatomic, pretul este de 2.400 de euro, la care se adauga, de asemenea, pretul implantului.

Medicii bine pregatiti, care manifesta o atentie deosebita fata de nevoile pacientilor, precum si conditiile din clinica sunt principalele motive pentru care pacientii declara ca Roua este o alegere foarte buna in Ploiesti. Sunt insa si persoane care spun ca staff-ul de la receptie nu este bine instruit si ca ar trebui sa se puna la punct cu modul cum trebuie tratati clientii unei astfel de clinici.

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Roua
Vezi Pareri

2. Ortest Med

Ortest Med este o clinica din Ploiesti in care sunt puse la dispozitie atat servicii de chirurgie estetica, din care fac parte si interventiile de implant mamar, dar si servicii de ortopedie. Specialistii de renume, aparatura performanta si consilierea oferite de medici sunt avantaje incontestabile ale acestei unitati medicale fondate in anul 2003. Pe langa interventiile chirurgicale care vizeaza sanii, se mai realizeaza aici si alte operatii estetice: barbie, nas, pleoape, plastie abdominala, lipoabsorbtie, lifting, dar si proceduri ca: peeling, botox sau epilare definitiva. Aceste interventii chirurgicale sau minim invazive sunt efectuate de catre dr. Andrei Zbuchea, medic primar in chirurgie plastica, estetica si reconstructiva si doctor in chirurgie plastica.

La Ortest Med, pretul unei augmentari mamare este de 1.500 de euro, la care se adauga pretul implantului.

Pacientii clinicii au, in general, o parere buna despre Ortest Med Ploiesti, spunand ca i-au atras serviciile oferite si medicii bine pregatiti in domeniile in care activeaza. Ploiestenii mai spun si ca preturile sunt decente, dar si ca atmosfera nu se aseamana cu cea dintr-o clinica, fiind placuta si relaxanta. Sunt si persoane care spun ca nu au fost multumite de rezultatele obtinute in cazul interventiilor estetice.

3. Spitalul MedLife Lotus

Spitalul MedLife Lotus din Ploiesti dispune si de un departament de Chirurgie plastica, estetica si microchirurgie reconstructiva, in care se realizeaza atat interventii de implant mamar, cat si alte operatii: abdominoplastii, otoplastii, lifting facial, blefaroplastie, lipoaspiratie, reducerea sanilor etc. Tot aici, specialistii realizeaza si proceduri care tin de chirurgia plastica reconstructiva, pentru refacerea functiei si aspectului corpului dupa un accident sau dupa o boala. Sunt trei medici care activeaza pe ramura de chirurgie estetica si reparatorie: dr. Munteanu Iurii, dr. Catalin Emanuel Stingu si dr. Cristian-Marian Vladescu.

Pretul pentru o operatie de marire a sanilor cu implant mamar porneste de la 2.975 de euro, la care se adauga pretul implantului.

Sunt si pareri pro, dar si contra in ceea ce priveste calitatea serviciilor oferite de acest spital privat. In timp ce unii pacienti spun ca au avut parte de experiente neplacute, din diverse motive (medici care intarzie la consultatii, preturi mari, personal de la receptie nepregatit, nu se raspunde la telefonul clinicii, nu se respecta programarile), altii declara ca vor reveni la nevoie. Acestia din urma au fost cuceriti de pregatirea medicilor si de atmosfera placuta.

Concluziile noastre

Interventiile de implant mamar in Ploiesti sunt realizate in clinici de chirurgie plastica sau in cabinete din cadrul spitalelor private, de catre medici cu experienta in acest tip de operatii. Inainte de interventie, pacientele trebuie sa se prezinte la o consultatie, in care li se vor expune variantele potrivite, in fiecare caz, in ceea ce priveste tipul protezei si marimea acesteia.