Meniu

Implant mamar rate

Actualizat pe:

Costurile operatiilor estetice sunt, in general, unele ridicate, chiar daca in ultima perioada au devenit usor mai accesibile pentru mai multe categorii de oameni, astfel ca femeile care isi doresc un bust mai mare si mai atragator au posibilitatea de a plati operatia cu implant mamar in rate.
Pentru acest lucru este necesar insa sa se gaseasca o clinica de chirurgie estetica in care se practica aceasta modalitate de plata si sa se incadreze in conditiile impuse de institutia financiara care acorda creditul.

Cine poate beneficia de implant mamar in rate?

Unele dintre cele mai importante clinici de chirurgie plastica si estetica din tara pun la dispozitia pacientilor lor posibilitatea de a plati pentru interventiile efectuate in rate, astfel ca operatia de marire a sanilor nu mai este atat de greu de obtinut, daca femeile opteaza pentru implant mamar in rate.
Pentru a putea folosi aceasta modalitate de plata a unei interventii chirurgicale estetice, pacientele trebuie sa indeplineasca anumite criterii, cum ar fi sa aiba un contract de munca de minium 3 luni sau sa dovedeasca faptul ca o persoana apropiata le poate ajuta sa plateasca imprumutul. De asemenea, este important ca acestea sa nu se afle in biroul de credite, caz in care aprobarea creditarii va fi imposibila.
In plus, pacientele trebuie sa fie eligibile pentru o operatie chirurgicala de marire a sanilor cu implanturi mamare in rate. Astfel ca pentru a beneficia de interventia estetica dortia, este necesar sa fie implinita varsta de 18 ani, iar starea generala de sanatate sa fie una buna. In schimb, femeile insarcinate sau cele care alapteaza nu pot fi supuse unei operatii pentru marirea sanilor.

Care sunt pasii pentru a obtine creditarea unui implant mamar in rate?

Costurile unei interventii de augumentare mamara pornesc de la peste 2.000 de euro si pot depasi chiar si 6.000 de euro, motiv pentru care posibilitatea de a beneficia de o operatie cu implant mamar in rate este una bine venita si apreciata de toate femeile care isi doresc sa isi imbunatateasca aspectul fizic.
In plus, nici conditiile pe care trebuie sa le respecte pacientele si nici etapele de urmat pentru a obtine aceasta creditare nu sunt unele dificile, astfel ca bustul mult dorit este acum mai accesibil. Exista 3 pasi principali care ar trebui urmati in acest caz si anume:
1. Programarea pentru consultatie la clinica de chirurgie estetica in care este disponibila aceasta metoda de plata – in care se vor stabili toate detaliile operatiei, inclusiv costurile si metoda de plata;
2. Obtinerea unui card de credit cu plata in rate, de preferat fara dobanda, de la banca pe care o doreste pacienta, dar numai dupa ce a aflat costul total al interventiei;
3. Programarea operatiei – odata primit cardul de credit, pacienta isi poate programa operatia estetica dorita, pe care o va plati integral cu ajutorul cardului.

Prin urmare, nu este deloc dificil de obtinut o creditare pentru a apela la o interventie de marire a sanilor cu implant mamar in rate, mai ales daca aceasta metoda este acceptat si sustinuta de clinica medicala aleasa.