Meniu

Implant mamar Turcia

Actualizat pe:

Procesul prin care o persoana trebuie sa treaca pentru a afla informatii despre implantul mamar in Turcia si pretul lui poate parea complicat, dar este de fapt foarte simplu. Primul pas consta in fixarea unui buget dupa care pacienta sa se ghideze. Pe urma, va alege din numeroasele clinici din tara la care se efectueaza, printre altele, si aceasta procedura.

Dupa ce au pus la punct toate detaliile, atat in legatura cu procedura propriu-zisa, cat si cu transport, pacientele se vor putea duce sa-si faca implanturi mamare in Turcia. La intoarcerea in tara, se va vedea clar o diferenta, iar pacienta se va putea bucura de noul ei look.

Clinici implant mamar Turcia pret

In functie de clinica pe care pacientele o viziteaza in vederea obtinerii interventiei de implant mamar in Turcia, preturile o sa varieze. Fiecare clinica are propriul ei set de promotii si oferte, asa ca este posibil ca o persoana care viziteaza tara pentru a-si face un implant mamar in Turcia la recomandarea unei prietene, sa nu plateasca acelasi pret ca cel platit de ea.

1. Clinica Esteworld

Clinica Esteworld are sedii in fiecare colt al lumii: Istanbul, Berlin, Londra, Dubai si New York, asa ca pacientele care vor sa apeleze la serviciile unor medici din strainatate pentru un implant mamar in Turcia, la un pret bun, se vor orienta catre sediul din tara. Echipa de profesionisti va face tot posibilul ca pacienta sa aiba parte de servicii de calitate.

Pretul pentru interventie porneste de la 3500 de euro, iar pacientele vor trebui sa ramana in tara timp de o saptamana, pentru a se vindeca.

Clientele care vor sa afle mai multe informatii despre pasii pe care trebuie sa-i faca pentru a obtine procedura, vor suna la numarul de telefon (90)2163296668, sau adresa de E-mail info@esteworld.com.tr.

2. Clinicplast

Medicii care fac parte din echipa Clinicplast au pregatirea si experienta necesara pentru a realiza interventia de implant mamar in Turcia, la un pret pe masura, deoarece procedura este personalizata incat sa se potriveasca pacientei care are nevoie de ea. Pretul se incadreaza in intervalul de la 3600 la 3900 de euro, iar perioada de spitalizare este de o saptamana.

Pentru a intra in contact cu un reprezentant al clinicii, pacientele vor folosi fie numarul de telefon (90)5395809595, fie adresa de E-mail info@clinicplast.com.

3. Royal Estethic

La clinica Royal Estethic, pentru interventia de implant mamar in Turcia, pretul o sa fie unul avantajos, deoarece procedura, anestezia, hainele, medicamente, analizele, mancarea, hotelul si toate aspectele care tin de sederea pacientei vor fi incluse. Singurul lucru pe care ea il va avea de platit este interventia propriu-zisa.

Pretul all inclusive pentru operatie porneste de la 3570 de euro pentru pentru implantul rotund si de la 3690 pentru cel in forma de lacrima.

Datele de contact ale clinicii sunt numarul de telefon (90)5428281830 si adresa de E-mail e.basar@royalestethic.com.

Concluzii

In cele din urma, cand vine vorba de un implant mamar in Turcia, parerile sunt impartite, deoarece chiar daca medicii fac o treaba buna, pacientele vor trebui sa se recupereze intr-o tara straina, cu care nu sunt obisnuite. De aceea, rezultatul final trebuie sa fie unul care sa merite.