Meniu

Infectioase Iasi

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Gripa, rujeola, hepatita virala sau bolile cu transmitere sexuala sunt doar cateva dintre situatiile in care este necesar sa te prezinti la un cabinet de infectioase din Iasi. Aceasta specialitate medicala se ocupa cu prevenirea, diagnosticarea, tratamentul si managementul bolilor infectioase provocate de diversi agenti patogeni: bacterii, virusuri, paraziti sau ciuperci.

In municipiul Iasi sunt atat spitale publice, cat si clinici private in care te poti trata, in cazul in care ai o afectiune care face obiectul bolilor infectioase. Descopera care sunt aceste clinici private, ce medici infectionisti activeaza in cadrul lor si care este costul serviciilor din aceasta ramura medicala.

Cat costa o consultatie la infectioase in Iasi

Daca ai nevoie de o consultatie la infectioase in municipiul Iasi, consulta tabelul de mai jos pentru a vedea ce buget trebuie sa pregatesti!

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Asteri Medical
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 200 Ron
 • 3 medici specializati in boli infectioase
 • Echipamente moderne
 • Peste 10 specialitati medicale
 • Plata in rate
 • Personal amabil si bine instruit
 • Curatenie si atmosfera placuta
Centrul DELV
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Medic de infectioase cu o bogata experienta
 • Locatie accesibila
 • Aparatura moderna
 • Servicii medicale pentru intreaga familie
 • Curatenie si igiena
 • 21 de specialitati medicale
Arcadia
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • 2 medici la infectioase
 • Dotari moderne
 • Personal amabil si bine instruit
 • Oferta variata de servicii si specialitati medicale
 • Investigatii imagistice
 • Nu se respecta programarile
 • Aglomeratie
Regina Maria
350 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 350 Ron
 • Medic cu experienta vasta in boli infectioase
 • Consultatii la infectioase in regim de urgenta
 • Echipamente moderne si performante
 • Numeroase specialitati medicale
 • Nu se respecta programarile
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde se afla un cabinet de boli infectioase in Iasi?

Sunt mai multe locatii in care poti gasi un cabinet privat de boli infectioase in Iasi. Afla, in cele ce urmeaza, despre ce clinici este vorba!

1. Clinica Asteri Medical

Clinica Asteri Medical din Iasi este prevazuta cu un departament de infectioase, unde se afla trei medici: prof. dr. Carmen Mihaela Dorobat, dr. Isabela Ioana Loghin si dr. Elena Voicila. Dr. Dorobat este profesor universitar la Universitatea de Medicina si Farmacie „Gr. T. Popa” din Iasi si manager general al Spitalului Clinic de Boli Infectioase „Sfanta Parascheva” din acelasi municipiu. Aceasta clinica privata a fost infiintata si 2022 si ofera atat consultatii de boli infectioase, cat si consultatii in multe alte specialitati medicale si chirurgicale: medicina interna, reumatologie, dermatovenerologie, chirurgie generala, pediatrie, urologie, gastroenterologie estc. 

Costul unei consultatii la cabinetul de boli infectioase este cuprins intre 200 si 300 de lei.

Profesionalismul, empatia si grija fata de pacienti sunt lucruri care au fost enumerate in review-urile de pe internet de iesenii care s-au tratat in aceasta clinica. Oamenii mai spun ca medicii sunt bine pregatiti si comunica deschis cu pacientii, oferindu-le toate informatiile si explicatiile de care au nevoie. Curatenia, atmosfera placuta din clinica si dotarile cu echipamente sunt alte motive pentru care oamenii se simt bine cand merg la Asteri Medical. 

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Asteri Medical
Vezi Pareri

2. Centrul Medical DELV

Departamentul de Boli infectioase de la Centrul Medical DELV din Iasi este coordonat de conf. univ. dr. Catalina Luca, medic primar boli infectioase. In acest cabinet sunt diagnosticate si tratate diverse afectiuni, cauzate de virusuri, bacterii, fungi, protozoare si paraziti, cum ar fi: raceala, gripa, varicela/zona zoster, hepatita A. Acest centru medical ofera servicii medicale diverse, pentru intreaga familie, in cadrul celor 21 de specialitati medicale, dintre care amintim: cardiologie, dermato-venerologie, boli infectioase, alergologie, neurologie, medicina interna, pediatrie, ortopedie, pneumologie.

O consultatie la boli infectioase costa 200 de lei.

Sunt pacienti care spun ca serviciile acestei clinici sunt la superlativ, avand in vedere ca oamenii sunt tratati cu profesionaalism si amabilitate si ca echipamentele utilizate sunt moderne. De asemenea, au mai fost apreciate aici si alte aspecte: igiena, curatenia, programarile rapide, diversitatea procedurilor si serviciilor medicale, pentru persoane de toate varstele. 

3. Arcadia

Iti poti programa o vizita la boli infectioase si in cadrul spitalelor si clinicilor Arcadia Iasi. Doi medici ofera consultatii in cabinetele de la aceasta specialitate. Este vorba despre dr. Alexandra Ciocan, medic specialist boli infectioase si dr. Catalina Luca, medic primar boli infectioase. Afectiunile diagnosticate si tratate de acesti specialisti pot fi diverse, dintre care: gripa, pojarul, malaria, meningita, pneumonia, oreionul, varicela, hepatita virala, tetanosul. Acestea pot fi insotite de diverse simptome: febra, oboseala, dureri musculare, tuse, diaree. Arcadia este liderul in sanatate din regiunea de Nord-Est, avand o echipa medicala de elita si numeroase spitale, centre medicale, centre de imagistica, un spital de recuperare medicala si o maternitate.

Un consult la infectioase costa 250 de lei.

Conditiile moderne din clinicile Arcadia sunt apreciate de pacientii, care mai spun si ca medicii sunt un etalon de profesionalism. Iesenii au mai apreciat aici si amabilitatea personalului auxiliar, curatenia, echipamentele medicale performante si moderne, precum si diversitatea specialitatilor medicale. Alte persoane au notat ca au fost nemultumite din cauza aglomeratiei si a faptului ca nu se respecta programarile.

4. Regina Maria

In cadrul cabinetului de boli infectioase de la Campus Medical Iasi Regina Maria se afla conf. univ. dr. Catalina Luca, medic primar boli infectioase. Medicul are numeroase carti publicate, in calitate de autor sau co-autor, pe teme de boli infectioase. A urmat si numeroase cursuri postuniversitare in Romania in domenii precum: patologiile infectioase, hepatitele la adult si copil, dermatopatologie, sindromul metabolic, biologie moleculara, genetica virala si diagnostic imunologic. Campus Medical Iasi este un corp al policlinicii Regina Maria. In el functioneaza 11 cabinete medicale din diverse specialitati: boli infectioase, alergologie, chirurgie generala, chirurgie pediatrica, dermatovenerologie, genetica moleculara, epidemiologie, endocrinologie, diabet zaharat si multe altele. 

O consultatie la dr. Luca de la Regina Maria Iasi costa 350 de lei, iar consultul de urgenta are un tarif de 380 de lei.

Opiniile pacientilor sunt impartite in privinta serviciilor oferite de Regina Maria Iasi. In timp ce unii dintre ei apreciaza activitatea medicala, dotarile si confortul, altii sunt nemultumiti de raportul calitate-pret, spunand ca tarifele sunt foarte mari si ca se simte lipsa de organizare, in special din cauza ca nu se respecta programarile.

Concluziile noastre

Serviciile medicale aferente specialitatii boli infectioase din Iasi sunt variate si sunt oferite de medici care si-au creat un nume la nivel national. Cativa dintre medicii infectionisti din acest municipiu au o activitate prolifica, inclusiv in domeniul cercetarii si in cel universitar.

Nu ezita sa te adresezi unui medic de infectioase daca ai calatorit sau urmeaza sa calatoresti intr-o tara cu un potential ridicat de a contacta o boala infectioasa sau daca manifesti simptome precum: febra, tuse persistenta, eruptii pe piele etc.