Meniu

Analize prenuptiale Baia Mare

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Inainte de a ajunge in fata ofiterului de stare civila, este nevoie de efectuarea unor analize prenuptiale in Baia Mare, daca ai domiciliul in acest oras. In acest articol vei afla unde poti efectua aceste teste si cat costa.

Analizele prenuptiale constau in analize de sange (VDRL/TPHA, anticorpi anti-HIV) si o radiografie pulmonara si vizeaza depistarea unor boli grave, cum ar fi: sifilis, SIDA sau tuberculoza. In Baia Mare, atat analizele de sange, cat si radiografia pulmonara necesare pentru eliberarea certificatului medical prenuptial se efectueaza intr-o singura locatie, pe care o vei descoperi in continuare.  

Ce pret au analizele prenuptiale in Baia Mare?

Pretul pentru analize prenuptiale in municipiul Baia Mare este alcatuit din tariful analizelor de sange si cel al radiografiei pulmonare. Iata care este pretul de la care pot porni investigatiile!

Top Clinici
Top Clinici
Pret Analize prenuptiale
Rating
Website
P. Sf. Maria
Clinica-Verificata
150 Ron
  • Pretul pentru Analize prenuptiale porneste de la 150 Ron
  • Policlinica privata cu traditie in Baia Mare
  • Numeroase specialitati medicale
  • Laborator de analize medicale in contract cu CAS
  • Laborator de imagistica dotat cu echipamente performante
  • Spitalizare de zi
  • Consiliere medicala la distanta contra cost sau decontata
  • Nu se raspunde la telefonul clinicii
  • Nu se respecta programarile
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti efectua analize prenuptiale in Baia Mare?

Poti efectua analize prenuptiale in orasul Baia Mare intr-o policlinica privata moderna si dotata atat cu laborator de analize, cat si cu laborator de radiologie.

Policlinica Sfanta Maria

Policlinica Sfanta Maria este un nume cunoscut in randul locuitorilor din Baia Mare, oferind numeroase servicii medicale, printre care si analize prenuptiale. Policlinica a fost infiintata in anul 1999, fiind prima societate civila medicala din Romania si cunoscand o dezvoltare constanta de-a lungul timpului. Printre departamentele care functioneaza aici se numara: cardiologie, medicina interna, neurologie, nefrologie, obstetrica si ginecologie, fizioterapie, ORL, urologie, radiologie, pneumologie etc. In privinta analizelor prenuptiale si a certificatelor prenuptiale, acestea au facut subiectul unor promotii speciale in anumite zile din an, fiind efectuate si oferite gratuit de Policlinica Sfanta Maria, drept cadou pentru viitorii miri.  

Pretul analizelor prenuptiale efectuate la Policlinica Sfanta Maria din Baia Mare porneste de la 150 de lei.

In cea mai mare parte, opiniile exprimate de baimareni in privinta serviciilor acestei policlinici private sunt apreciative. In ele se vorbeste despre: personal medical implicat, profesionist si empatic, despre personal auxiliar prompt si ospitalier, despre o buna organizare, curatenie, aparatura moderna. Nu lipsesc insa nici nemultumiri precum faptul ca nu se raspunde la telefonul clinicii sau ca nu se respecta programarile.

Vezi parerile pacientilor despre Policlinica Sfanta Maria
Vezi Pareri

Concluziile noastre

Daca ai nevoie de analize prenuptiale in Baia Mare inainte de cununia civila, poti opta pentru serviciile policlinicii prezentate in acest articol. In acest fel, vei beneficia rapid si in cadrul aceleiasi locatii de toate analizele, iar astfel iti ramane timp suficient sa te pregatesti cum se cuvine pentru marele eveniment din viata ta.