Meniu

Analize prenuptiale Pitesti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca te numeri printre persoanele care se vor casatori in curand si au nevoie de analize prenuptiale in Pitesti, citeste acest articol pana la capat si vei afla unde poti efectua aceste investigatii si cat costa.

Un certificat medical prenuptial care atesta starea de sanatate a celor doi miri este obligatoriu la dosarul ce se depune la starea civila. Acest certificat se elibereaza pe baza rezultatelor unor analize de sange ce depisteaza infectia cu HIV sau a sifilisului, dar si pe baza unei radiografii pulmonare, ce diagnosticheaza tuberculoza. 

Cat costa sa faci analize prenuptiale la Pitesti?

Costul analizelor prenuptiale in Pitesti difera de la un laborator de analize la altul, dupa cum poti observa si din tabelul de mai jos.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Analize prenuptiale
Rating
Website
Spitalul Dr. Irimia
Clinica-Verificata
300 Ron
  • Pretul pentru Analize prenuptiale porneste de la 300 Ron
  • Numeroase specialitati medicale
  • Laborator de analize
  • Analize prenuptiale
  • Programari rapide
  • Bun raport calitate-pret
  • Aglomeratie
  • Nerespectarea programarilor
Centrul Ambra
250 Ron
  • Pretul pentru Analize prenuptiale porneste de la 250 Ron
  • Laborator de analize medicale in contract cu CJAS Arges
  • Analize prenuptiale
  • Eliberare certificate prenuptiale
  • Personal medical cu experienta
  • Tarife avantajoase
  • Atitudinea neprofesionista a personalului de la receptie
  • Nu se respecta programarile
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti efectua analize prenuptiale in Pitesti?

Sunt doua locatii in care se pot realiza analize prenuptiale la Pitesti. Iata care sunt acestea!

1. Spitalul Dr. Irimia

O prima optiune in Pitesti pentru analize prenuptiale este Spitalul Dr. Irimia. Aceasta unitate este cunoscuta ca fiind prima clinica privata din judetul Arges, ce a fost infiintata in 1991. Mai multe specialitati medicale functioneaza in cadrul clinicii, precum si un laborator de analize si un centru de dializa. Unitatea realizeaza diverse fise si avize medicale, de la certificate prenuptiale, la fise de medicina muncii, avize psihologice port arma sau pentru soferi, fise medicale pentru permis de arme si de preschimbare a permisului auto. In cadrul departamentului de planning familial se efectueaza servicii complete pentru eliberarea certificatelor prenuptiale, cum ar fi: analize de laborator, consultatii si emitere aviz. Medicul care ofera acest serviciu este dr. Margareta Lungan, medic primar medicina muncii si medic specialist planning familial.

Pretul analizelor prenuptiale porneste de la 300 de lei.  

Pitestenii sunt de parere ca serviciile Spitalului Dr. Irimia sunt de buna calitate. Ei apreciaza cel mai mult varietatea specialitatilor, personalul medical cu experienta si aparatura de ultima generatie. In plus, unii argeseni mai spun si ca s-au putut programa rapid la consultatii si investigatii, dar si ca preturile au un bun raport calitate-pret. Sunt insa si persoane care spun ca experienta lor a fost neplacuta, din cauza nerespectarii programarilor si a aglomeratiei.

Vezi parerile pacientilor despre Spitalul Dr. Irimia
Vezi Pareri

2. Centrul Medical Ambra

Si Centrul Medical Ambra din Pitesti pune la dispozitie un serviciu de analize prenuptiale. Acesta este oferit in cadrul cabinetului de planning familial, unde este acordata asistenta medicala in mai multe situatii: consultatie contraceptiva, diagnosticul sarcinii, activitati profilactice, de diagnostic si terapeutice pentru sanatatea reproducerii, precum si consiliere prenuptiala sau post-avort. De asemenea, clinica ofera pachete de servicii medicale pentru eliberarea certificatelor prenuptiale, cum ar fi: analize medicale – HIV si VDRL – examen psihiatric si incheierea certificatului prenuptial.

Analizele prenuptiale au un pret care incepe de la 250 de lei.

Aceasta clinica medicala din Pitesti este apreciata pentru echipa de profesionisti, buna organizare, pentru numeroasele servicii medicale si pentru tarifele avantajoase. Sunt si argeseni care nu sunt la fel de incantati de experienta traita in aceasta locatie si care spun ca personalul de la receptie nu este amabil si ca nu se respecta programarile.

 Concluziile noastre

Legislatia romaneasca obliga viitorii miri sa efectueze analize prenuptiale, in Pitesti fiind doua centre medicale in care acestea se pot efectua. In fiecare dintre aceste locatii sunt medici cu experienta si bine cotati, iar serviciile sunt de calitate.