Meniu

Analize prenuptiale Sibiu

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Te-ai hotarat sa faci pasul cel mare si sa te casatoresti, motiv pentru care vrei sa realizezi tot pachetul de analize prenuptiale in Sibiu? Acest set de analize nu trebuie sa lipseasca din pachetul de documente care trebuie sa fie inmanat primariei, ceea ce inseamna ca nu sunt de neglijat. Din fericire, pentru a-ti lua o grija, ti-am pregatit in randurile de mai jos cateva variante la care poti apela cu incredere, pentru a-ti face investigatiile necesare si pentru a obtine certificatul prenuptial. Stim ca iti doresti ca totul sa decurga cat mai bine, motiv pentru care institutiile medicale de mai jos sunt exact ce ai nevoie.

Prin intermediul acestor analize efectuate la una dintre clinicile din Sibiu vei afla fie daca suferi de o boala de sange sau cu transmitere sexuala, fie daca poti avea un copil in viitor. Cazurile de infertilitate sunt suficient de raspandite in prezent, ceea ce inseamna ca trebuie sa afli din timp daca te confrunti cu o astfel de situatie sau daca totul este in regula.

Care este pretul analizelor prenuptiale in Sibiu?

Preturile aplicate pentru analizele prenuptiale in Sibiu sunt stabilite in functie de clinica si in functie de complexitatea acestora, ceea ce inseamna ca nu vei gasi acelasi tarif aplicat la doua institutii medicale diferite. Tocmai de aceea ti-am pregatit tabelul de mai jos, in care iti afisam toate costurile practicate in orasul tau:

Top Clinici
Top Clinici
Pret VDRL
Rating
Website
Policlinica Astra
Clinica-Verificata
30 Ron
 • Pret VDRL 30 Ron
 • Analize prenuptiale precise
 • Echipa bine pregatita de medici
 • Aparaturi si echipamente ireprosabile
 • Amabilitate, respect si seriozitate
Policlinica Medica
34 Ron
 • Pret VDRL 34 Ron
 • Aparaturi performante si moderne
 • Relatii contractuale cu CAS
 • Echipa medicala bine pregatita si profesionista
 • Eliberarea certificatului prenuptial
 • Analize precise
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul clinicilor specializate in analize prenuptiale in Sibiu

Conteaza foarte mult sa iti indrepti atentia catre un act medical de calitate si catre institutii dotate cu echipamente performante pentru realizarea analizelor prenuptiale in Sibiu, astfel incat rezultatele obtinute sa fie precise si eliberate intr-un timp scurt. Parcurge mai departe informatiile de mai jos si afla cat de bine dotate sunt unitatile medicale din orasul tau unde poti beneficia de acest set de analize:

1. Policlinica Astra

Policlinica Astra a fost infiintata in anul 1999 in Sibiu si inca de la inceput si-a propus sa ofere sprijin pacientilor care se confrunta cu diverse probleme de sanatate, dar si in realizarea analizelor prenuptiale pentru eliberarea certificatului prenuptial. Echipa este compusa din peste 40 de medici, asigurand pacientilor o gama variata de consultatii de specialitate, investigatii medicale si analize de laborator. Printre analizele pe care trebuie sa le efectuezi pentru eliberarea certificatului prenuptial si pe care le poti realiza la aceasta clinica sunt amintite si: VDRL calitativ si cantitativ, Sifilis serologie IgG, Sifilis serologie IgM, examen radiologic pulmonar si ginecologic. Pe langa buna pregatire a medicilor, se remarca si aparaturile folosite pentru desfasurarea actului medical la standarde superioare.

Pretul pentru o analiza VDRL este de 30 lei.

Policlinica este apreciata in randul pacientilor, datorita serviciilor, investigatiilor si analizelor calitative pe care le furnizeaza. Echipa de medici cu specialitati multiple si cu o buna pregatire in domeniul in care activeaza ofera sprijin si suport tuturor persoanelor, indiferent cat de severa este problema de sanatate de care sufera. Aparaturile si echipamentele sunt ireprosabile, iar pacientii sunt tratati cu amabilitate, respect si seriozitate.

Vezi parerile pacientilor despre Policlinica Astra
Vezi Pareri

2. Policlinica Medica

Policlinica Medica din Sibiu dispune de un laborator de analize medicale, in cadrul caruia se pot efectua cu incredere analize prenuptiale la standarde superioare, astfel incat sa afli daca esti complet sanatos inainte de a te casatori. Aparatura folosita in cadrul cabinetului este de ultima generatie, pentru emiterea unor rezultate precise si rapide, dar si pentru desfasurarea unui act medical ireprosabil. Printre acestea sunt folosite: centrifuge medicale, balante analitice, vibrator eprubete Vortex, coagulometru portabil automat, agitator trombocite etc. In cadrul acestui laborator, anual sunt prelucrate peste 70.000 de analize din paleta de baza. De asemenea, policlinica se afla si in relatii contractuale cu Casa de Asigurari de Sanatate, pacientii asigurati beneficiind astfel de unele investigatii si analize in mod gratuit. Medicii si asistentele din cadrul institutiei medicale au specializari multiple si o buna pregatire in universitati de prestigiu, cu ani de practica in spitale de renume. 

Costul pentru o analiza VDRL cantitativ este de 34 lei.

Profesionalismul cadrelor medicale, calitatea superioara si performanta aparaturilor care se afla in cadrul cadrul policlinicii sunt principalele motive pentru care pacientii apeleaza la serviciile policlinicii Medica. Aceasta se afla in relatii contractuale cu CAS, atmosfera din interiorul cabinetelor medicale este placuta si se ocupa de eliberarea certificatelor prenuptiale, iar analizele efectuate sunt precise. Din pacate, programarile nu sunt respectate cu strictete.

Concluzii

Locuiesti in Sibiu si vrei sa apelezi la o institutie medicala pentru a efectua analize prenuptiale? Atunci cele doua policlinici pe care ti le-am adus la cunostinta in corpul articolului ar putea sa iti fie de un real ajutor pentru efectuarea tuturor investigatiilor necesare, pe baza carora ti se va elibera certificatul prenuptial.