Meniu

Laborator analize Ploiesti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Inainte de a te prezenta la un laborator de analize din Ploiesti, este recomandat sa discuti cu medicul de familie pentru a afla ce analize trebuie sa faci, in functie de categoria de varsta. In plus, medicul iti poate da trimitere catre un laborator unde poti beneficia gratuit de analizele uzuale. In unele situatii, pot fi necesare si alte teste fata de cele obisnuite (hemoleucograma, colesterol seric, sumar urina, colesterol), daca acesta suspecteaza ca ai putea suferi de o anumita afectiune. 

Exista mai multe laboratoare de analize in Ploiesti care lucreaza cu Casa de Asigurari, iar multe dintre ele fac parte din retele nationale de laboratoare prezente in toata tara. Persoanele de orice varsta trebuie sa se prezinte anual la analize, care sunt una dintre cele mai eficiente metode de a depista eventualele dezechilibre din organism, deficiente, infectii si alte probleme. Din acest articol poti afla care sunt cele mai bune laboratoare din orasul tau si care este pretul pentru hemoleucograma si colesterol, doua dintre analizele uzuale. 

Care sunt preturile dintr-un laborator de analize din Ploiesti?

Pentru ca tarifele sunt un factor important in alegerea unui laborator de analize, persoanele care locuiesc in Ploiesti au la dispozitie urmatorul tabel, care suprinde numele celor mai bune laboratoare de analize si tariful pentru doua dintre cele mai frecvente analize, hemoleucograma si colesterolul:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Hemoleucograma
Rating
Website
Clinica Sante
Clinica-Verificata
29 Ron
 • Pret Hemoleucograma 29 Ron
 • Servicii de calitate
 • Personal bine pregatit si amabil
 • Rezultate rapide
 • Gama variata de investigatii
 • Preturi avantajoase si reduceri pentru clientii fideli
 • Locatii organizate si curate
Medis Work
30 Ron
 • Pret Hemoleucograma 30 Ron
 • Servicii de calitate
 • Profesionalism, amabilitate si rabdare
 • Comunicare eficienta cu personalul
 • Timp de asteptare redus
 • Atmosfera placuta
 • Locatie ultracentrala
Icon Lab
25 Ron
 • Pret Hemoleucograma 25 Ron
 • Servicii de calitate
 • Personal calificat
 • Amabilitate si abordare adecvata a pacientilor cu fobie de ace
 • Rezultatele sunt livrate in timp util
Belmedica
25 Ron
 • Pret Hemoleucograma 25 Ron
 • Servicii de calitate
 • Personal bine pregatit
 • Amabilitate si profesionalism
 • Spirit de echipa
 • Pachete complexe de analize medicale
Synevo
50 Ron
 • Pret Hemoleucograma 50 Ron
 • Comunicare eficienta
 • Personal amabil si profesionist
 • Servicii de calitate
 • Curatenie
 • Preturi rezonabile
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul celor mai bune laboratoare de analize din Ploiesti

Pentru depistarea sau investigarea anumitor probleme de sanatate poate fi nevoie sa te prezinti la un laborator de analize, cateva dintre cele mai renumite la nivel national fiind prezente si in Ploiesti. Pentru testarea regulata, dar si pentru analize de specialitate, poti sa alegi urmatoarele puncte de recoltare si laboratoare: 

1. Clinica Sante

Clinica Sante are acoperire la nivel national si este prezenta inclusiv in Ploiesti, fiind optiunea de top printre laboratoarele de analize din acest oras. Prima clinica din reteaua Sante a fost deschisa in anul 1995 si de atunci a continuat sa se extinda in toate judetele tarii. Misiunea acestei organizatii private de asistenta medicala este de a asigura servicii de calitate si de a interactiona eficient cu pacientii. Sante este reteaua de laboratoare cu cea mai mare extindere in tara, avand drept valori performanta si calitatea.  

La Clinica Sante, hemoleucograma completa costa 29 lei si colesteroul seric total 14 lei. 

Clinica Sante se bucura de aprecierea unui numar mare de pacienti, iar destul de multi dintre acestia au povestit si in mediul online de ce aleg aceasta clinica pentru analizele de sange. Atat personalul de la receptie, cat si asistentele sunt foarte bine pregatite si amabile. Rezultatele sosesc rapid, este disponibila o gama variata de investigatii si preturile sunt avantajoase. Pacientii mai apreciaza faptul ca locatiile Sante sunt curate si bine organizate, precum si faptul ca exista reduceri pentru cei care au card de fidelitate.

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Sante
Vezi Pareri

2. Medis Work

Laboratorul de analize Medis Work din Ploiesti are un catalog complex de analize medicale si este parte componenta a clinicii cu acelasi nume, care este prezenta pe piata serviciilor medicale de peste 20 de ani. Laboratorul clinicii este dotat cu aparatura de ultima generatie, furnizata de producatori de top din Germania. Din echipa fac parte medici primari, chimisti si asistenti care se aliniaza la exigentele si solicitarile pacientilor, punand pe primul loc acuratetea rezultatelor. Calitatea serviciilor este sustinuta prin experienta personalului si demonstrata de portofoliul generos de acreditari si certificari. 

Hemoleucograma completa costa 30 lei, iar colesterolul total 15 lei la acest laborator de analize medicale din Ploiesti. 

In mediul online poti consulta opiniile mai multor persoane care au beneficiat de serviciile acestui laborator. Profesionalismul, amabilitatea si comportamentul exemplar al personalului fata de pacienti sunt principalele avantaje pe care oamenii le amintesc in recenziile lor. Pacientilor li se ofera raspunsuri la toate intrebarile, fiind tratati cu rabdare si respect. Locatia este ultracentrala si ofera servicii de calitate. Timpul de asteptare este redus si atmosfera este placuta.

3. Icon Lab

Pentru serviciile unui laborator de analize la preturi competitive, poti sa apelezi la Icon Lab din Ploiesti. Sunt disponibile peste 2.000 de tipuri de analize, laboratorul fiind structurat pe departamente: imunologie, microbiologie, hematologie etc. Din momentul deschiderii, obiectivul laboratorului a fost de a indeplini cele mai inalte standarde de calitate si de a bifa corectitudinea in diagnostic. De aceea, punctele de recoltare sunt dotate cu echipamente moderne si asigura conditii stricte de igiena si securitate biologica, astfel incat pacientii sa se simta confortabil si sa fie in siguranta. 

Pentru hemoleucograma completa vei plati 25 lei si alti 15 lei pentru colesterol total. 

Multe persoane spun ca aleg Icon Lab in fiecare an pentru analizele de sange, deoarece personalul este calificat, amabil si stie cum sa abordeze persoanele care se tem de ace, mai ales pe copii. Serviciile sunt de calitate si rezultatele sunt livrate in timp util.

4. Belmedica

Laboratorul de analize Belmedica se numara printre cele mai apreciate din Ploiesti, fiind prezent in acest oras inca din anul 1999. Aici profeseaza 8 specialisti care asigura analize medicale din departamente diverse (biochimie, bacteriologie, hematologie etc.) si a caror activitate graviteaza in jurul unor valori bine stabilite: perfectionare continua, performanta si standarde inalte de calitate. Din dorinta de a raspunde la nevoile medicale ale pacientului, in acest laborator s-au facut permanent investitii in aparatura ultramoderna, cu ajutorul careia se obtin rezultate de cea mai inalta acuratete. De asemenea, aparatura performanta contribuie la viteza de prelucrare a analizelor. Catalogul de analize reuneste investigatii uzuale, dar si investigatii complexe de sange. 

Privitor la tarife, pacientii vor plati suma de 25 lei pentru hemoleucograma completa si 13 lei pentru colesterol total. 

Din parerile celor care au ales laboratorul Belmedica reiese ca serviciile sunt de calitate. Personalul calificat este apreciat pentru amabilitate, profesionalism si pentru spiritul de echipa pe care il demonstreaza. Se ofera pachete de analize complexe, iar gama de investigatii este diversificata. 

5. Synevo

Synevo este un alt laborator de analize pe care trebuie sa il iei in considerare daca stai in Ploiesti sau in apropiere, deoarece este prezent pe piata de peste doua decenii si se afla printre furnizorii principali de servicii de laborator din tara. Fie ca esti interesat de efectuarea analizelor uzale sau de investigatii de diagnostic primar, la Synevo beneficiezi de un portofoliu vast de analize medicale, din care fac parte peste 2.000 de tipuri de teste. Excelenta, integritatea si responsabilitatea sunt cateva dintre valorile care definesc activitatea retelei nationale Synevo, din care fac parte 21 de laboratoare de analize medicale si 147 de puncte de recoltare. 

La acest punct de recoltare analize medicale din Ploiesti, hemoleucograma costa 50 lei si analiza de colesterol total 16 lei. 

In general, parerile pacientilor despre Synevo sunt bune, majoritatea dintre ei spunand ca au avut o experienta buna. Personalul comunica eficient, este calm, profesionist si amabil. Laboratorul este curat si preturile sunt rezonabile. 

Concluzii

In Ploiesti, optiunile de laboratoare de analize sunt diversificate si avantajoase din punct de vedere al pretului. Discuta cu medicul de familie pentru a vedea ce tipuri de analize trebuie sa faci in functie de varsta si istoric medical, iar ulterior alege un laborator care ofera analizele de care ai nevoie.