Meniu

Polisomnografie Bucuresti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Pentru diagnosticul si monitorizarea tulburarilor de somn, multi pacienti isi fac programare la polisomnografie in Bucuresti, deoarece in Capitala exista multe clinici unde se face aceasta investigatie. Printre tulburarile care pot fi depistate la polisomnografie se numara apneea in somn, somnambulismul si tulburarile de miscare in somn. 

Polisomnografia consta in monitorizarea activitatilor fiziologice ale unei persoane in timp ce aceasta doarme. Investigatia se desfasoara intr-un laborator specializat si necesita internarea pacientului, tocmai pentru ca este necesara urmarirea somnului in timpul noptii. Polisomnografia se recomanda, in principiu, celor care prezinta sforait zgomotos si care nu reusesc sa se odihneasca oricat de mult ar dormi. Daca te numeri printre ei, din acest articol poti afla care sunt cele mai bune clinici din Bucuresti pentru efectuarea unei polisomnografii. 

Cat costa sa faci polisomnografie in Bucuresti?

Iata care sunt cele mai apreciate clinici din Bucuresti in cadrul carora se face polisomnografie si cat costa aceasta investigatie:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Polisomnografie
Rating
Website
Neuroaxis
Clinica-Verificata
2.400 Ron
 • Pret Polisomnografie 2.400 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Medici bine pregatiti
 • Atentie la detalii
 • Empatie, rabdare si optimism
 • Diagnostic bine documentat
 • Aparatura de ultima generatie
 • Preturile sunt destul de mari
CM Dr. Dan Furtuna
1.000 Ron
 • Pret Polisomnografie 1.000 Ron
 • Servicii medicale de calitate
 • Profesionalism, amabilitate si implicare
 • Empatie si interes fata de pacient
 • Explicatii pe intelesul pacientului
 • Sfaturi utile
 • Aparatura performanta
 • Programarile nu se respecta intotdeauna
Clinica Somnolog
1.250 Ron
 • Pret Polisomnografie 1.250 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici foarte bine pregatiti
 • Explicatii pe intelesul pacientului si amabilitate
 • Consultatii detaliate
 • Echipa dedicata
 • Aparatura moderna
Institutul M. Nasta
1.200 Ron
 • Pret Polisomnografie 1.200 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti, atenti si prompti
 • Empatie pentru pacient
 • Unitate medicala dotata corespunzator
 • Atmosfera placuta
 • Curatenie
 • Lipsa de organizare
Sanador
1.500 Ron
 • Pret Polisomnografie 1.500 Ron
 • Act medical de inalta calitate
 • Personal bine pregatit
 • Medici comunicativi si atenti la nevoile pacientilor
 • Amabilitate si empatie
 • Atitudinea unor cadre medicale nu este profesionista
 • Preturile consultatiilor sunt mari
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor unde poti merge pentru polisomnografie in Bucuresti

Polisomnografia este o investigatie care analizeaza pauzele de respiratie, oxigenarea corpului in timpul somnului si microtrezirile, fiind un serviciu disponibil la cateva clinici foarte bune din Bucuresti. Daca ai dificultati in a adormi, sforait puternic, somnolenta excesiva in timpul zilei sau dificultati de respiratie in timpul somnului, poti sa apelezi la una dintre urmatoarele clinici pentru a beneficia de aceasta procedura: 

1. Neuroaxis

Pentru polisomnografie si alte investigatii moderne din sfera neurologiei in Bucuresti, pacientii se pot adresa clinicii Neuroaxis. Aceasta e prima clinica integrata de neurologie din Capitala, unde se realizeaza consultatii, se desfasoara proceduri de diagnostic, se ofera tratament si se monitorizeaza indeaproape fiecare pacient. Boala Parkinson, epilepsia si migrenele sunt cateva dintre afectiunile care sunt tratate la aceasta clinica. Din colectiv fac parte medici neurologi cu experienta, care lucreaza alaturi de medici specializati in neurochirurgie, psihiatrie si alte specialitati conexe. 

La Neuroaxis, efectuarea unei polisomnografii costa 2.400 lei.

Multi pacienti sustin ca au ramas placut impresionati dupa ce au beneficiat de serviciile acestei clinici. Competentele medicilor, atentia la detalii, sustinerea pacientului si empatia sunt cateva dintre punctele forte ale clinicii Neuroaxis. In recenziile de pe internet, pacientii au mai mentionat ca medicii sunt rabdatori, asculta cu atentie, sunt respectuosi fata de pacient si au o atitudine optimista. Diagnosticul este bine documentat si se foloseste aparatura de ultima generatie. Exista cativa pacienti care sunt de parere ca preturile sunt mari.

Vezi parerile pacientilor despre Neuroaxis
Vezi Pareri

2. Centrul Medical Dr. Dan Furtuna

Pentru servicii inalt calitative din sfera somnologiei, inclusiv pentru polisomnografie, persoanele care locuiesc in Bucuresti sau in apropiere au la dispozitie serviciile Centrulu Medical Dr. Dan Furtuna. In cele 4 clinici care acopera 20 de discipline medicale, aceasta retea medicala asigura evaluare complexa si tratament pentru un spectru larg de afectiuni. Serviciile se adreseaza pacientilor de toate varstele, iar printre specialitatile medicale acoperite se numara cardiologia, endocrinologia, neurologia, medicina interna etc. Ingrijirile sunt oferite de o echipa din care fac parte 40 de medici care colaboreaza in permanenta si care pun accent pe preventie si pe corectitudine in diagnostic. 

In cadrul acestui centru medical, pacientii vor plati suma de 1.000 lei pentru polisomnografie cu interpretare. 

Pacientii descriu acest centru ca fiind modern si dotat cu aparatura de ultima generatie. Feedback-ul este in mare parte pozitiv, cateva dintre calitatile personalului fiind amabilitatea, profesionalismul, implicarea, rabdarea, empatia, interesul pentru pacient si importanta acordata comunicarii. Cei care si-au relatat experienta in mediul online au spus ca medicii explica termenii medicali pe inteles si ca ofera sfaturi utile. Cativa pacienti sustin ca programarile nu se respecta.

3. Clinica Somnolog

Clinica Somnolog din Bucuresti este una dintre cele mai bune locatii pe care le poti alege pentru efectuarea unei polisomnografii. Pe langa somnologie, se ofera servicii si din alte specialitati medicale, precum pneumologia, cardiologia si ORL. Aceasta clinica a aparut din dorinta de a asigura o abordare interdisciplinara in diagnosticarea si tratarea tulburarilor de somn. Clinica Somnolog detine acreditare nationala din partea Societatii Romane de Pneumologie si reuneste o echipa de medici cu pregatire vasta in tara si in strainatate. Misiunea clinicii este de a oferi o abordare multidisciplinara in diagnosticul si terapia patologiei somnului. 

La Clinica Somnolog, polisomnografia costa 1.250 lei.

In mediul online, mai multi pacienti au spus ca la aceasta clinica au intalnit medici extrem de bine pregatiti, care le-au oferit explicatii pe inteles si le-au raspuns la orice intrebare. Personalul este orientat catre pacient, atent si amabil. Consultatiile sunt detaliate, se foloseste aparatura moderna si intreaga echipa de medici este dedicata. Totusi, cateva persoane mentioneaza ca exista unele probleme de comunicare la capitolul programarilor.

4. Institutul de Pneumoftiziologie Marius Nasta

La Institutul de Pneumoftiziologie Marius Nasta din Bucuresti pacientii pot beneficia de polisomnografie in urma unei evaluari complexe a starii de sanatate. Sunt disponibile servicii de cardiologie, radiologie si imagistica medicala, ORL etc. Filozofia clinicii este de a oferi pacientului un act medical de calitate superioara, care sa ii imbunatateasca semnificativ calitatea vietii. Printre obiectivele acestei unitati medicale se numara dezvoltarea de noi servicii, imbunatatirea permanenta a activitatii si implicarea in pregatirea personalului. 

Polisomnografia costa 1.200 lei.

Sute de pacienti si-au exprimat pe internet parerea dupa ce au trecut pragul acestei institutii medicale. Cei mai multi dintre ei afirma ca au beneficiat de servicii din partea unor medici profesionisti, prompti, rabdatori, atenti, empatici si dedicati profesiei. Institutul Marius Nasta este dotat corespunzator la capitolul baza tehnico-materiala, iar curatenia este un punct forte. Atmosfera este placuta, iar comunicarea este detaliata si descriptiva. Ca dezavantaje, pacientii puncteaza faptul ca organizarea din clinica lasa de dorit si ca unele cadre medicale au un comportament neadecvat, intrucat nu manifesta interes pentru pacient.

5. Sanador

Clinica Sanador din Bucuresti completeaza topul celor mai bune unitati medicale pe care le poti alege pentru a face polisomnografie. Aceasta a fost deschisa in 2001 si detine la momentul actual cel mai mare spital multidisciplinar privat din tara. La momentul actual, Sanador ofera tratamente la standarde europene si asigura servicii din multiple specialitati medicale, in numar de peste 50. Medicii de elita din reteaua Sanador folosesc tehnologii de inalta performanta. 

La Sanador, polisomnografia costa 1.500 lei. 

Clinica Sanador primeste zi de zi foarte multi pacienti, iar dintre cei care si-au povestit experienta prin recenzii online majoritatea se declara multumiti. Acestia sunt de parere ca actul medical este de o calitate ireprosabila si ca personalul este bine pregatit, comunicativ, empatic, amabil si atent la nevoile pacientilor. Exista insa si persoane ce reclama atitudinea unor medici si care considera ca pretul unor consultatii este prea mare.

Concluzii

Daca ti s-a recomandat sa faci polisomnografie si locuiesti in Bucuresti sau vrei sa mergi acolo pentru aceasta procedura, optiunile de clinici sunt numeroase. Important este sa alegi o unitate medicala cu dotari moderne, care se bucura de feedback pozitiv din partea multor pacienti si care asigura un raport bun calitate-pret. Acestea sunt aspectele pe care trebuie sa le verifici inainte de a iti face o programare.