Meniu

Spermograma Alba Iulia

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Barbatii care trebuie sa efectueze o spermograma in Alba Iulia se pot adresa unui centru care asigura servicii medicale de laborator. Aceasta testare e necesara in cazul barbatilor care suspecteaza ca ar avea probleme de fertilitate, fiind o investigatie ce depisteaza probleme ca azoospermia, teratozoospermia si oligospermia. Poti efectua o spermograma daca intampini dificultati in conceperea unui copil cu partenera sau daca pur si simplu vrei sa iti verifici starea de fertilitate. 

Medicul specialist iti poate recomanda sa faci spermograma si din alte motive, cum ar fi evaluarea eficientei vasectomiei sau pentru a evalua daca anumite probleme ori traumatisme au avut efece negative asupra fertilitatii. Din acest articol poti afla care este cel mai bun laborator din Alba Iulia pe care il poti alege pentru aceasta investigatie. 

Cat costa sa faci spermograma in Alba Iulia?

Spermograma este o investigatie de care poti beneficia in cadrul unui centru medical reputat din Alba Iulia si care consta in examinarea cantitatii si calitatii spermei produse. In functie de indicatiile medicului, poate fi nevoie sa faci aceasta investigatie de mai multe ori. Iata care este tariful: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Spermograma
Rating
Website
Terra Aster
Clinica-Verificata
160 Ron
  • Pret Spermograma 160 Ron
  • Servicii de inalta calitate
  • Personal bine pregatit
  • Centru medical modern
  • Atmosfera primitoare
  • Comunicare eficienta cu personalul
  • Apelurile telefonice sunt preluate cu dificultate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde se poate efectua spermograma in Alba Iulia?

Daca locuiesti in Alba Iulia si te intereseaza sa faci o spermograma, poti sa iti faci o programare la urmatorul centru medical:

Terra Aster 

Terra Aster este principala optiune a barbatilor care locuiesc in Alba Iulia si carora li s-a recomandat de catre medic sa faca spermograma. Acest centru medical asigura consultatii de specialitate, servicii de radiologie, servicii de medicina muncii si are in componenta inclusiv un laborator de analize. Este disponibila o gama variata de teste din departamente diferite, intre care microbiologia, imunologia, hematologia si biochimia. Prezent pe piata serviciilor medicale din acest oras de doua decenii, centrul Terra Aster gazduieste o echipa medicala cu experienta care pune accent pe calitatea serviciilor si precizie in diagnostic. 

Efectuarea spermogramei costa 160 lei.

Majoritatea pacientilor spun ca serviciile de la Terra Aster sunt de calitate impecabila si ca atmosfera este primitoare. Centrul medical este modern, iar personalul este bine pregatit. Angajatii de la receptie sunt orientati catre rezolvarea problemelor pacientilor, iar comunicarea pacient-personal este eficienta. Exista pareri conform carora apelurile telefonice sunt preluate foarte greu sau deloc, insa unii pacienti mentioneaza ca volumul de lucru este prea mare si de aceea contactarea personalului de la receptie este dificila.

Vezi parerile pacientilor despre Terra Aster 
Vezi Pareri

Concluzii

Pentru evaluarea fertilitatii masculine, barbatii din Alba Iulia se pot adresa centrului medical prezentat anterior. Aceasta analiza este esentiala in evaluarea fertilitatii si in depistarea eventualelor afectiuni legate de calitatea spermei.