Meniu

Spermograma Arad

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Analiza concludenta in depistarea problemelor de infertilitate si in evaluarea calitatii spermei, spermograma, in Arad, se poate efectua in trei centre medicale si laboratoare cunoscute. In articol iti prezentam aceste unitati medicale, pentru a te ajuta sa decizi in care dintre ele sa te prezinti pentru o astfel de investigatie care analizeaza lichidul seminal. 

Inainte de a efectua testul, identifica o clinica buna, cu servicii de laborator la inalte standarde de calitate si cere toate informatiile necesare. Unele laboratoare solicita colectarea probelor de sperma in incinta lor, altele accepta livrarea mostrei, respectand anumite cerinte legate de colectare si de temperatura. Iata spre ce unitati medicale din Arad sa-ti indrepti atentia pentru a beneficia de o spermograma realizata in conditii bune!

Cat costa sa beneficiezi de o spermograma in Arad?

Pretul pentru o spermograma in municipiul Arad este diferit de la o unitate medicala la alta, dupa cum se poate observa si din tabelul de mai jos.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Spermograma
Rating
Website
Technomed
Clinica-Verificata
165 Ron
 • Pret Spermograma 165 Ron
 • Peste 200 de tipuri de analize medicale
 • Laborator modern si bine dotat
 • Personal medical cu experienta
 • Buna organizare
 • Programari rapide
 • In relatie contractuala cu CAS
 • Rezultate in maxim 12 ore
Lasimed
120 Ron
 • Pret Spermograma 120 Ron
 • Laborator modern, partener Synlab
 • Echipamente de ultima generatie
 • Peste 330 de tipuri de analize medicale
 • Raport calitate-pret avantajos
 • In contract cu CAS
Labormed Miclea
110 Ron
 • Pret Spermograma 110 Ron
 • Aparatura medicala moderna
 • Contract cu CAS
 • Diverse tipuri de analize
 • Timp redus de asteptare
 • Personal bine pregatit
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clinici de top unde se efectueaza spermograma in Arad

Iata care sunt clinicile din Arad in care se poate realiza o spermograma. 

1. Technomed Group

Prima optiune pentru efectuarea unei spermograme in Arad este Technomed Group, o societate infiintata in anul 2005 si care, sase ani mai tarziu, si-a diversificat activitatea prin deschiderea unui laborator de analize medicale. Din 2013, grupul este in relatie contractuala cu casele de asigurari de sanatate. Personalul laboratorului este alcatuit din medici specialisti de laborator, biologi si asistenti generalisti si de laborator, care sunt condusi de dr. Simona Damian, medic specialist laborator si de Daniel Tulcan, biolog principal. In laborator se pot realiza peste 200 de tipuri de analize, inclusiv spermograma.

Pretul pentru o spermograma, la Technomed Group din Arad, este de 165 de lei. 

Serviciile oferite de acest centru medical sunt evaluate de aradeni ca fiind de buna calitate, datorita personalului profesionist si deosebit de amabil, a bunei organizari si a programarilor rapide cu bilet de trimitere. 

2. Lasimed

Laboratorul profesional de analize medicale LasiMed este o alta optiune din Arad pentru o spermograma. Laboratorul a fost infiintat in anul 2000, este acreditat RENAR si face parte din lantul european de laboratoare Synlab. Echipa de profesionisti din aceasta institutie medicala poate efectua peste 330 de tipuri de teste de laborator din domenii precum: hematologie, imunologie, biochimie, microbiologie sau parazitologie. Laboratorul este in contract cu Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate Arad, asadar poti beneficia in cadrul sau de analize decontate.

O spermograma costa 120 de lei in cadrul Lasimed. 

Despre Lasimed Arad, sunt pareri pozitive, in cea mai mare parte, pe internet. Aradenii au descoperit aici personal profesionist, analize precise si preturi convenabile. In plus, ei sunt incantati ca unitatea colaboreaza cu Casa de Asigurari de Sanatate, dar exista si un lucru mai putin placut in aceasta situatie, si anume ca locurile disponibile pentru aceste analize sunt peste cel putin 30 de zile. 

3. Labormed Miclea

Nu in ultimul rand, poti beneficia de o spermograma si in cadrul Labormed Miclea din Arad, Firma a fost infiintata in anul 2000 si inca de atunci a investit constant in aparatura medicala de laborator de la firme renumite in domeniu. Laboratorul are contracte cu casele de asigurari de sanatate si este certificat de RENAR inca din anul 2008. Tipurile de analize care se realizeaza sunt: hematologie, biochimie, microbiologie, imunologie, hormoni, analize de urina, markeri tumorali, diagnostic virusologic hepatic si alte probe, printre care si spermograma.

Pretul unei spermograme este de 110 lei.

Aradenii care au beneficiat cel putin o data de serviciile acestui laborator spun, in majoritate, ca sunt multumiti de experienta. Timpul mic de asteptare, posibilitatea de a efectua analize decontate, precum si personalul bine pregatit sunt motive pentru care oamenii ar reveni aici la nevoie.

Concluziile noastre

Pentru a efectua o spermograma in Arad te poti adresa oricareia dintre clinicile de mai sus care ofera acest serviciu. Analiza este recomandata de medici in special pentru barbatii din cuplurile care intampina dificultati in conceperea unui copil, dar si in suspiciunea de infertilitate masculina sau in monitorizarea tratamentelor de fertilizare.  

Costul unei spermograme variaza in Arad in functie de clinica in care se realizeaza, dar, in general se situeaza la acelasi nivel cu tarifele care se practica si in restul tarii pentru acest test. In functie de bugetul de care dispui si de preferinte, alege un centru medical care sa se incadreze cel mai bine in nevoile tale si care sa-ti ofere un rezultat cu un grad ridicat de acuratete.