Meniu

Spermograma Brasov

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca ai nevoie de un test al fertilitatii masculine, pentru ca vrei sa concepi un copil sau, dimpotriva, sa verifici eficienta vasectomiei, poti face o spermograma in Brasov la una dintre clinicile de top din oras, care dispun de laboratoare acreditate. Problemele de fertilitate ale unui cuplu pot proveni atat de la partenerul de sex feminin, cat si de la cel de sex masculin, caruia medicul ii poate recomanda analiza lichidului seminal, a cantitatii si a viabilitatii spermatozoizilor.

Pentru un ghid complet de orientare pe piata serviciilor medicale din Brasov in privinta efectuarii unei spermograme, articolul de fata iti va fi util. La finalul acestuia, multe dintre intrebarile tale isi vor gasi raspunsul.

Cat costa o spermograma in Brasov?

Desi nu pretul este cel mai important aspect in realizarea unei analize medicale, unele dintre acestea pot fi foarte costisitoare si ai vrea sa stii cat costa o spermograma in Brasov, pentru a nu fi luat prin surprindere. In tabelul de mai jos vei gasi numele clinicilor in care poti face testul de fertilitate si tarifele practicate de fiecare dintre ele pentru analiza.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Spermograma
Rating
Website
Clinica Promed
Clinica-Verificata
176 Ron
 • Pret Spermograma 176 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Tratamente eficiente
 • Seriozitate in respectarea programarilor
 • Personal amabil la receptie
Clinica Sante
110 Ron
 • Pret Spermograma 110 Ron
 • Servicii de calitate
 • Personal profesionist si amabil
 • Analize si investigatii concludente
 • Comunicare prompta a rezultatelor
Bioclinica
165 Ron
 • Pret Spermograma 165 Ron
 • Calitatea serviciilor
 • Amabilitatea si profesionalismul personalului medical
 • Diversitatea de analize
 • Rapiditatea comunicarii rezultatelor
 • Timp de asteptare mare
 • Personal lipsit de solicitudine la receptie
Synevo
190 Ron
 • Pret Spermograma 190 Ron
 • Calitatea serviciilor
 • Profesionalismul personalului medical
 • Analize precise efectuate aici
 • Aglomeratie
 • Personal insuficient la receptie
Sante Vie
160 Ron
 • Pret Spermograma 160 Ron
 • Analize si investigatii de buna calitate
 • Medici profesionisti
 • Personal medical empatic
 • Serviciul call center nu raspunde la telefon
 • Receptionere lipsite de rabdare, amabilitate si solicitudine
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul clinicilor si laboratoarelor in care poti efectua spermograma in Brasov

Problemele de fertilitate si de viata sexuala sunt chestiuni intime si ai vrea sa ai conditii decente pentru recoltarea probelor de spermograma in Brasov si pentru obtinerea unor rezultate concludente, care sa il ajute pe medic sa puna un diagnostic si, in caz de nevoie, sa stabileasca un tratament. In sectiunea urmatoare a articolului vei gasi detalii despre calitatea serviciilor, despre performantele laboratoarelor, despre personal si despre parerile pacientilor care au accesat consultatii, analize sau investigatii in centrele incluse in clasament.

1. Clinica Promed

Clinica Promed este un centrul medical polivalent din Brasov, in care se pot accesa consultatii in numeroase ramuri ale medicinei, pentru patologii diverse, o gama larga de analize de sange, de urina, de fecale, spermograma si altele, precum si investigatii ecografice. Clinica are in componenta cabinete medicale in specializarile obstretica-ginecologie, urologie, cardiologie, endocronologie, medicina generala, medicina interna, psihiatrie, chirurgie generala, ortopedie, ORL, gastroenterologie, hematologie, neurologie si medicina fizica si de recuperare.

Tarifele clinicii sunt afisate pe site-ul web. Pretul unei spermograme efectuate in laboratorul acestei clinici este de 176 de lei. 

Pacientii sunt multumiti de experienta inregistrata la Promed si declara ca au intalnit aici servicii de calitate, medici profesionisti, tratamente eficiente, o buna organizare, personal amabil la receptie si punctualitate in respectarea programarilor.

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Promed
Vezi Pareri

2. Clinica Sante

Clinica Sante dispune de trei centre de recoltare in Brasov, carora te pot adresa pentru o spermograma, Clinica Sante Bartolomeu, in care exista si laboratorul de analize, Clinica Sante Gloriei si Clinica Sante Grivitei. Clinica Sante a fost infiintata in anul 1995 si are astazi acoperire in toate judetele tarii, cu laboratoare de analize, laboratoare de imagistica si centre de genetica. Pe site-ul clinicii vei gasi si o serie de recomandari privind regulile pe care trebuie sa le respecti inainte de recoltarea probei si cum se realizeaza recoltarea.

Preturile sunt afisate pe site-ul web. Pentru o spermograma vei plati 110 de lei.

Pacientii se declara multumiti de prestatiile Clinicii Sante din Brasov si considera ca au beneficiat de servicii de calitate, e personal profesionist si amabil si de analize si investigatii concludente, cu rezultate comunicate prompt.

3. Bioclinica

Daca vrei sa realizezi o spermograma in Brasov, intr-un laborator de incredere, te poti adresa unui centru de recoltare al cunoscutului brand de servicii medicala Bioclinica, cu o traditie de peste 30 de ani pe piata de sanatate din Romania. Primul laborator de analize medicale privat din tara a fost infiintat in anul 1992 de Biomedica, in Timisoara. Extinderea serviciilor in mai multe orase din tara a venit cativa ani mai tarziu, odata cu schimbarea numelui in Bioclinica. In prezent, brandul dispune de 15 laboratoare, 144 puncte de recoltare proprii si 86 de colaboratori in toata tara, in Bucuresti si in 30 de judete ale tarii, in care activeaza 56 de medici, 35 biologi, 15 chimisti si 5 biochimisti. In Brasov exista un laborator Bioclinica si 5 centre de recoltare.

Lista analizelor disponibile se regaseste pe site-ul Bioclinica. Pretul spermogramei este de 165 de lei.

Pacientii recomanda experienta inregistrata la Bioclinica pentru calitatea serviciilor, pentru amabilitatea si profesionalismul personalului medical, pentru diversitatea de analize si investigatii si pentru rapiditatea comunicarii rezultatelor. Pe de alta parte, sunt pacienti care sustin ca timpul de asteptare este mare, iar personalul de la receptie nu are solicitudinea ceruta de un astfel de post.

4. Synevo

Laboratoarele Synevo pun la dispozitia pacientilor peste 2000 de tipuri de analize, printre care analize de hematologie, biochimie, imunologie, microbiologie, alergologie, biologie moleculara, toxicologie, anatomie patologica, spermograma si alte teste de fertilitate. Laboratoarele Synevo, cu pentru 26 de ani de experienta, reprezinta o alegere de top. Synevo este o retea nationala cu 21 laboratoare si 147 de centre de recoltare a probelor biologice, amplasate in zone accesibile din 65 de localitati din tara, printre care si Brasovul, in care este prezenta cu un laborator si sapte centre de recoltare.

Un eficient calculator de tarife se regaseste pe site-ul web al Laboratoarelor Synevo. Pentru o spermograma, pretul este de 190 de lei.

Laboratorul si centrele de recoltare Synevo din Brasov sunt apreciate de pacienti pentru calitatea serviciilor, profesionalismul personalului medical si analizele precise efectuate aici. Pe de alta parte, pacientii reclama aglomeratia si faptul ca personalul de la receptie este insuficient pentru a eficientiza recoltarile.

5. Sante Vie

O spermograma cu rezultate concludente poate fi efectuata si la Clinica Sante Vie din Brasov, un brand de traditie, in care multi brasoveni si-au pus increderea in rezolvarea problemelor de sanatate. Sante Vie are in componenta sa un spital privat, cu servicii de fizioterapie, salina si oftalmica, o clinica in care se regasesc 18 specializari medicale, un centru de imagistica performant si un laborator care efectueaza o gama variata de analize medicale: hematologie, biochimie generala, examinari histologice si citologice, markeri endocrini, markeri tumorali, markeri virali, markeri anemie, markeri ososi, markeri pentru boli autoimune, serologie, microbiologie, secretii si lichide biologice.

Pentru o spermograma in acest centru medical vei plati suma de 160 de lei.

Pacientii care au accesat aici analize si investigatii considera ca acestea au o calitate buna. De asemenea, se apreciaza ca aici activeaza medici foarte buni si empatici. Pe de alta parte, sunt multe comentarii negative legate de activitatea serviciului de receptie, care nu raspunde la telefon, facand imposibile programarile inregistrate de la distanta. Se mai mentioneaza ca receptionerele nu au rabdare cu pacientii, nu furnizeaza informatiile cerute si vorbesc pe un ton rastit.

Concluzii

Oricare ar fi motivul pentru care vrei sa faci o spermograma in Brasov, poti conta pe serviciile de calitate ale laboratoarelor si centrelor de recoltare din oras. In cadrul acestora vei gasi aparatura performanta pentru rezultate precise ale analizelor, personal profesionist la recoltare si promptitudine in comunicarea rezultatelor. Informatiile din acest articol, despre clinicile si laboratoarele din Brasov in care poti face analiza lichidului seminal, pentru determinarea fertilitatii, te vor ajuta sa te hotarasti care este centrul medical catre care ar trebui sa mergi pentru cele mai bune conditii si rezultate concludente ale testului.