Meniu

Spermograma Buzau

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Ti-a recomandat medicul de familie sau medicul specialist sa faci o spermograma in Buzau, pentru a afla daca te confrunti cu probleme de fertilitate? Atunci cel mai probabil ar trebui sa nu mai amani aceasta investigatie si sa mergi la o clinica de fertilitate, care sa iti puna la dispozitie acest test de laborator si sa afli concret ce nu este in regula. Spermograma este o forma de investigatie prin care sunt evaluate diverse caracteristici ale spermei si spermatozoizilor, astfel incat barbatii sa afle daca pot concepe un copil. Din pacate, cazurile de infertilitate au crescut in ultima vreme, fiind necesara interventia medicului specialist pentru identificarea cauzei si pentru tratarea sa.

Exista un centru specializat in problemele de fertilitate in Buzau in cadrul caruia poti opta pentru efectuarea acestei investigatii. In cele ce urmeaza iti prezentam care sunt dotarile acestuia, de ce sa apelezi la ajutorul medicilor care lucreaza in cadrul sau si care sunt costurile aplicate, asa ca citeste in continuare.

Cat costa o spermograma in Buzau?

Daca te-ai hotarat sa faci o spermograma in Buzau la recomandarea medicului de familie, iar clinica la care vrei sa mergi are contract incheiat cu CAS, exista sanse mari sa poti beneficia de aceasta investigatie in mod gratuit. Cu toate acestea, in tabelul de mai jos ti-am pregatit si pretul aplicat, in cazul in care nu mai sunt locuri disponibile:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Spermograma
Rating
Website
Clinica Sante
Clinica-Verificata
110 Ron
  • Pret Spermograma 110 Ron
  • Investigatii precise
  • Aparaturi si echipamente de ultima generatie
  • Rezultate rapide
  • Echipe medicale implicate si empatice
  • Atmosfera prietenoasa si primitoare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti efectua o spermograma in Buzau?

Stim ca vrei sa beneficiezi de servicii calitative, motiv pentru care mai jos ti-am pregatit toate informatiile pe care trebuie sa le cunosti cu privire la clinica specializata in spermograma din Buzau. Iata ce trebuie sa stii:

Clinica Sante

Clinica Sante este extinsa in toata tara, avand un laborator si in Buzau, astfel incat pacientii sa poata beneficia de o spermograma realizata la standarde superioare. Pe langa aceasta investigatie, medicii mai pun la dispozitia pacientilor barbati si urmatoarele investigatii, pentru depistarea cauzei infertilitatii masculine: spermocultura, estradiol, FSH si LH, prolactina, testosteron si testosteron liber. Aparaturile care se afla in dotarile laboratorului sunt la standarde europene, oferind rezultate prompte si precise. Medicii au o buna pregatire in depistarea corecta a diagnosticului, dar si in conceperea unui plan de tratament sau in identificarea unei solutii personalizate in functie de fiecare pacient in parte.

Tariful unei spermograme este de 110 lei la pret intreg, dar prin intermediul cardului de fidelitate poti obtine o reducere, investigatia fiind de 96,80 lei.

Majoritatea pacientilor care au apelat la serviciile si investigatiile realizate de aceasta clinica s-au declarat multumiti de serviciile de care au beneficiat. Aparaturile si echipamentele puse la dispozitia cadrelor medicale sunt de ultima generatie si performante obtinand rezultate precise intr-un timp scurt de la prelevarea probelor. Echipele medicale sunt implicate si empatice, iar atmosfera este prietenoasa si primitoare.

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Sante
Vezi Pareri

Concluzii

Vrei sa faci o spermograma in Buzau? Clinica pe care ti-am prezentat-o anterior este una dintre cele mai bune optiuni la care poti apela, fara sa fii nevoit sa pleci in alt oras. Fa-ti o programare cat mai curand si afla daca te confrunti cu probleme de fertilitate, dar si cum le poti trata.