Spermograma Constanta

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Test al infertilitatii masculine, spermograma in Constanta, este modalitatea prin care toti pacientii barbatii pot afla daca se confrunta cu probleme de reproducere. Aceasta este o forma de investigatie care dezvaluie numarul si calitatea spermatozoizilor, dar si capacitatea acestora de a fecunda. Din pacate, numarul cazurilor de infertilitate in randul barbatilor este in crestere, motiv pentru care aceste teste devin de-a dreptul necesare pentru identificarea motivului din spatele acestei afectiuni. Astfel, medicul specialist poate sa elaboreze un plan eficient de tratament sau poate gasi solutii potrivite.

Daca te confrunti si tu cu o astfel de problema si locuiesti in Constanta, vrem sa iti simplificam cautarile online pe care trebuie sa le faci pentru a gasi clinica potrivita. Mai jos vei gasi o lista cu trei centre medicale care pune la dispozitia tuturor celor interesati toate conditiile necesare de realizare a unei spermograme la o calitate ridicata. 

Ce buget sa pregatesti pentru o spermograma in Constanta?

Pretul pentru o spermograma in Constanta difera de la o clinica la alta, in functie de aparaturile folosite, dar si de rapiditatea rezultatelor oferite. De asemenea, daca esti pacient asigurat, iar clinica la care apelezi se afla in relatii contractuale cu CAS, caz in care poti beneficia de investigatii decontate de stat. Iata, totusi, care sunt tarifele aplicate la clinicile din orasul tau pentru o spermograma, conform tabelului de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Spermograma
Rating
Website
Clinica Sante
Clinica-Verificata
110 Ron
 • Pret Spermograma 110 Ron
 • Colectiv profesionist, experimentat si bine pregatit
 • Echipamente si aparaturi profesionale
 • Diagnostic corect si tratament personalizat
 • Atmosfera primitoare
 • Atitudine prietenoasa
Bioclinica
165 Ron
 • Pret Spermograma 165 Ron
 • Medici de renume, bine pregatiti
 • Diagnostic precis si tratament corect
 • Aparate de ultima generatie
 • Rezultate precise si rapide
 • Comportamentul neadecvat al personalului de la receptie
Euromaterna
150 Ron
 • Pret Spermograma 150 Ron
 • Medici implicati, bine pregatiti
 • Echipamente, tehnologii si aparaturi performante
 • Rezultate precise si rapide
 • Atitudinea neadecvata a personalului de la receptie
 • Preturi ridicate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 3 clinici specializate in spermograma in Constanta

Vrem sa ai siguranta ca apelezi la ajutorul unor centre de diagnostic si investigatii de incredere, motiv pentru care, asa cum ti-am promis, iti punem la dispozitie o lista cu trei clinici de fertilitate, in care poti opta pentru o spermograma in Constanta. Afla tot ce trebuie sa stii despre fiecare in parte si descopera care este impresia pacientilor care au apelat la serviciile lor:

1. Clinica Sante

Laboratorul de analize din cadrul clinicii Sante este amplasat in Bucuresti, insa exista o multime de centre de recoltare si laboratoare care sunt raspandite in multe orase din tara, printre care si in Constanta, unde poti opta pentru o spermograma. A fost fondata in anul 1995 si detine o multime de certificari (SR EN ISO 17025:2005 si SR EN ISO 15189:2007), obtinute datorita prestatiei medicale ireprosabile. Echipele medicale din cadrul clinicii sunt experimentati, cu o buna pregatire in interpretarea corecta a rezultatelor, competente si in elaborarea unui plan eficient de vindecare. Acestia au acces la aparaturi si echipamente de ultima generatie, fara de care acuratetea si rapiditatea primirii rezultatelor nu ar fi posibile. 

Pretul pentru o spermograma la clinica Sante este de 96,80 lei cu reducere, pretul intreg fiind de 110 lei.

Clinica este apreciata de pacienti pentru serviciile calitative pe care le ofera, dar si pentru amabilitatea cadrelor medicale. Colectivul este profesionist, experimentat, bine pregatit, priceput si, alaturi de echipamentele, aparaturile profesionale, poate stabili un diagnostic corect. De asemenea, pacientul poate beneficia si de un plan eficient de tratament sau de solutii personalizate. Atmosfera este primitoare, linistita, iar atitudinea personalului este prietenoasa.

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Sante
Vezi Pareri

2. Bioclinica

Bioclinica este activa in domeniul medical ca laborator de analize de 28 ani, avand centre raspandite si in Constanta, loc in care pacientii barbati poti beneficia de o spermograma. Laboratorul utilizeaza tehnologii avansate si aparaturi la standarde europene, pacientii avand ocazia de a opta pentru analize medicale din domenii cat mai diverse ca: microbiologie, hematologie, imunologie, alergologie, parazitologie, biochimie, infertilitate la femei si barbati, anatomie patologica, toxicologie, coagulare, markeri tumorali etc. Multumita aparaturilor performante, rezultatele analizelor sunt obtinute intr-un timp scurt de la prelevarea probelor, astfel incat pacientul sa afle cat mai rapid care este problema de care sufera. Cadrele medicale care se ocupa de diagnosticarea pacientilor sunt bine formate in domeniu, avand o experienta profesionala vasta, dobandita in cadrul anilor de studii si in anii de practica.

Costul pentru o spermograma este de 165 lei.

Bioclinica este unul dintre laboratoarele apreciate de pacienti, datorita dotarilor superioare, dar si datorita echipei medicale profesioniste. Aceasta este formata din medici de renume, cu o buna pregatire in domeniu, care asigura un diagnostic precis in urma interpretarii cu precizie a rezultatelor obtinute. Au acces la o aparatura de ultima generatie, care asigura obtinerea unor rezultate rapide, iar atmosfera din cabinet este placuta, datorita personalului de asistente. Din pacate, au fost sesizate nemultumiri cu privire la personalul de la receptie.

3. Euromaterna

Euromaterna este un spital privat din Constanta, in cadrul caruia pacientii pot beneficia de o gama variata de investigatii, printre care este amintita si spermograma. In anul 2017, institutia medicala a fost ierarhizata ca maternitate de nivel III, fiind la acea data, singura maternitate privata de acest nivel. Spitalul are o multime de certificari privind sistemul de management al securitatii informatiei si activitatile de asistenta spitaliceasca. In cadrul departamentului de infertilitate se realizeaza urmatoarele investigatii, pe langa spermograma: test halosperm (fragmentarea ADN-ului spermatic), lichid seminal – mycoplasma, ureaplasma, test postcoital, test transfer, spermocultura etc. Aparaturile si echipamentele care se afla in cadrul acestui departament sunt de ultima generatie, generand investigatii si proceduri precise intr-un cadru specializat.

Pretul pentru o spermograma este de 150 lei, iar o spermocultura este de 100 lei.

In cele peste o suta de recenzii, parerea pacientilor este majoritar pozitiva. Echipa de medici este implicata, bine pregatita, iar echipamentele, tehnologiile si aparaturile care se afla in dotarile cabinetului sunt la standarde europene, contribuind la obtinerea unor rezultate precise si rapide. Din pacate, preturile sunt ridicate, iar comportamentul personalului de la receptie nu este tocmai adecvat.

Concluzii

Daca suspectezi ca te confrunti cu probleme de reproducere, cea mai simpla metoda prin care poti afla daca ceva este neinregula este chiar spermograma. Daca locuiesti in Constanta, institutiile medicale si laboratoarele prezentate anterior iti pot fi de un real ajutor pentru a efectua toate investigatiile si analizele la standarde superioare.