Meniu

Spermograma Craiova

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca suspectezi probleme de fertilitate, care te-ar impiedica sa concepi un copil, poti sa iti testezi viabilitatea spermatozoizilor chiar la tine in oras, intr-un laborator bun, in care poti accesa o spermograma in Craiova. Chiar daca presupune un oarecare disconfort psihic, este o investigatie accesibila, cu ajutorul careia se poate stabili un diagnostic clar, iar medicul poate indica o solutie pentru depasirea blocajelor in ceea ce priveste fertilitatea unui cuplu.

Cu siguranta nu ai timpul si energia necesare pentru a cerceta piata serviciilor de sanatate dintr-un oras mare cum este Craiova, de aceea acest articol iti va veni in ajutor, indicandu-ti clinicile si centrele de recoltare catre care ar trebui sa mergi, precum si standardele din activitatea fiecaruia.

Cat costa o spermograma in Craiova?

Nu pretul este argumentul hotarator atunci cand alegi un laborator in care sa faci o spermograma in Craiova si, cu toate acestea, ai dori sa stii la ce sa te astepti in materie de costuri, pentru a-ti organiza mai bine bugetul. In tabelul de mai jos vei gasi numele centrelor medicale in care este disponibil acest serviciu si tarifele practicate de fiecare dintre ele pentru o spermograma.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Spermograma
Rating
Website
Centrul HitMed
Clinica-Verificata
150 Ron
 • Pret Spermograma 150 Ron
 • Clinica de nota 10
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Personal amabil si empatic
 • Solutii medicale bune
Renamed
155 Ron
 • Pret Spermograma 155 Ron
 • Analize de calitate
 • Conditii bune la recoltare
 • Rapiditate in primirea rezultatelor
 • Serviciul call center nu raspunde la telefon
 • Nu se pot efectua programari fara bilet de trimitere
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde mergi pentru o spermograma in Craiova?

Pentru a alege laboratorul in care sa faci o spermograma in Craiova, ai nevoie de informatii suplimentare privind calitatea serviciilor, astfel incat sa poti sa iei cea mai buna decizie pentru sanatatea si fertilitatea ta. Din sectiunea urmatoare a articolului vei afla detalii despre dotarile si acreditarile centrelor din clasament, despre personal si conditiile in care se realizeaza recoltarile, precum si despre opiniile pacientilor care au inregistrat experiente in cadrul lor.

1. Centrul Medical HitMed

Centrul Medical HitMed din Craiova este destinatia numarul 1 pentru problemele de fertilitate, investigatii si analize diverse, spermograma si tratamente destinate cuplurilor infertile. Clinica a luat fiinta in anul 1995 si este astazi singurul centru medical din Oltenia acreditat pentru efectuarea procedurilor de reproducere umana asistata (fertilizare in vitro, inseminare intrauterina). In cadrul acestui centru medical aflat in proces de acreditare ANMCS, se pot efectua analize medicale diverse, astfel incat diagnosticul si tratamentul infertilitatii de cuplu sa poata fi intocmit cu rigurozitate. Clinica este deservita de o echipa de medici alcatuita din obstreticieni si ginecologi, specialisti in fertilizare in vitro, urologi, cardiologi, endocrinologi, hematologi si biologi-embriologi.

Tarifele pentru servicii sunt afisate pe site-ul web. Pentru o spermograma vei plati aici 150 de lei.

Pacientii apreciaza ca HitMed este o clinica de nota 10, cu servicii integrate de calitate, medici profesionisti, personal amabil si empatic si solutii medicale bune pentru problemele de fertilitate.

Vezi parerile pacientilor despre Centrul Medical HitMed
Vezi Pareri

2. Renamed

Renamed este un laborator din Craiova acreditat RENAR, in care se pot efectua o gama larga de analize de hematologie, imunologie, analize genetice, de biochimie, microbiologie, citologie in mediu lichid si conventionala, caruia i te poti adresa pentru o spermograma. Laboratorul dispune de aparatura de ultima generatie, care permite realizarea atat a unor teste de rutina, cat si a unor teste specifice. Aparatul COBAS E 411 – Hitachi, analizor automat de imunologie de inalta performanta, care utilizeaza metoda electrochemiluminiscentei, este folosit in testele de fertilitate. Echipa Renamed de specialisti de la Renamed este formata din doi medici pregatiti in medicina de laborator, trei chimisti, un biolog si sapte asistenti generalisti.

Lista serviciilor si tarifele aferente se pot consulta pe site-ul web. Pretul unei spermograme este de 155 de lei.

Pacientii se declara multumiti de prestatiile laboratorului, de calitatea analizelor realizate aici, de conditiile bune de la recoltare si de rapiditatea primirii rezultatelor. Pe de alta parte, multe persoane reclama faptul ca serviciul call center nu raspunde la telefon si ca nu se pot efectua programari fara bilet de trimitere.

Concluzii

Pentru efectuarea unei spermograme in Craiova, iti stau la dispozitie servicii de calitate, fie in cadrul unei clinici specializate pe probleme de fertilitate, fie in cadrul unui laborator acreditat RENAR din oras. Probele furnizate si recoltate de pacienti sunt supuse unei examinari riguroase, cu analizori performanti, aparate de ultima generatie, pentru rezultate rapide si concludente.  Recoltarea se face in conditii optime, cu discretia necesara unei recoltari de acest tip, iar rezultatele se pot primi dupa o zi de la depunerea probei.

Avand la dispozitie informatiile din articolul pe care tocmai l-ai terminat de citit, despre centrele medicale din Craiova in care poti accesa o spermograma, vei putea sa iei cea mai buna decizie si sa alegi clinica sau laboratorul care sa iti satisfaca in mod adecvat nevoile.