Meniu

Spermograma Galati

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Barbatii care au primit indicatia de a efectua o spermograma in Galati trebuie sa stie ca pot realiza aceasta analiza in cadrul a trei laboratoare cunoscute din oras. Aceasta investigatie necesita cateva conditii speciale ce trebuie respectate, printre care abstinenta sexuala prealabila, recoltarea in recipiente sterile, manipularea corecta, pentru a evita contaminarea probei, si pastrarea acesteia la o temperatura adecvata.

Pentru a realiza o spermograma in cele mai bune conditii, tine cont de indicatiile specialistilor din Galati. Afla, in cele ce urmeaza, in ce locatii poti realiza aceasta analiza!

Cat costa o spermograma in Galati?

Pretul pentru o spermograma realizata in laboratoarele din Galati difera, dupa cum poti observa si din tabelul de mai jos. 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Spermograma
Rating
Website
ProTest
Clinica-Verificata
74 Ron
 • Pret Spermograma 74 Ron
 • 1 Laborator si 5 puncte de recoltare
 • Numeroase tipuri de analize
 • Echipamente si tehnologii performante
 • Personal amabil si bine pregatit
 • Rezultate rapide
 • Spatiu generos
 • In contract cu CJAS Galati
 • Cel mai mic pret pentru o spermograma
Clinica Sante
110 Ron
 • Pret Spermograma 110 Ron
 • Numeroase tipuri de analize medicale
 • Program de recoltare si sambata
 • In contract cu CJAS Galati
 • Buna comunicare
 • Atmosfera placuta
 • Timp mare de asteptare
Synevo
190 Ron
 • Pret Spermograma 190 Ron
 • Peste 2.000 de tipuri de analize
 • Spermograma
 • In relatie contractuala cu CAS
 • Buna organizare
 • Profesionalism si amabilitate la receptie
 • Aglomeratie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti efectua o spermograma in Galati?

Spermograma se realizeaza in anumite laboratoare de analize din Galati. Descopera in continuare despre ce unitati medicale este vorba si cum le evalueaza pacientii care au beneficiat de unele dintre serviciile lor.  

1. ProTest Diagnostic

Peste 500 de investigatii se pot efectua in laboratorul ProTest Diagnostic din Galati, inclusiv spermograma. Echipamentele profesionale si personalul profesionist sunt premisele unor investigatii cu o mare acuratete, utile in stabilirea unui diagnostic precis sau in monitorizarea unor afectiuni. Laboratorul functioneaza din anul 2005 si este dotat cu sisteme speciale automate pentru imunologie si cu analizoare automate si semiautomate pentru investigatiile de biochimie si hematologie. 

Pretul pentru o spermograma este de 74 de lei la ProTest Diagnostic. 

Se spun multe lucruri frumoase despre acest laborator pe internet, pacientii fiind multumiti in special de: personalul medical foarte bine pregatit, rezultatele precise si rapide, comunicarea foarte buna, curatenie si varietatea analizelor. De asemenea, mai este punctat in mod pozitiv si faptul ca institutia efectueaza si analize decontate de Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate Galati, dar si prin companii private de asigurari sau contra cost.

Vezi parerile pacientilor despre ProTest Diagnostic
Vezi Pareri

2. Clinica Sante

Clinica Sante este prezenta si in orasul Galati, unde efectueaza atat analize de sange cat si alte tipuri, cum este spermograma. Sunt 7 puncte de recoltare si un laborator in acest oras, iar in unele dintre ele exista program de recoltare si  sambata. In plus, centrele Clinica Sante sunt in relatie contractuala cu Casa de Asigurari de Sanatate, astfel ca poti efectua aici analize decontate, dar si contra cost. In plus, Clinica colaboreaza si cu diverse firme de asigurari private.

Pretul pentru o spermograma este de 110 lei.

Unul dintre cele mai vehiculate aspecte pozitive pe care le-au remarcat pacientii din Galati in randul acestei unitati medicale este profesionalismul personalului. Acesta da dovada de empatie si deschidere fata de problemele pacientilor, ajutandu-i cu toate informatiile de care are nevoie. In plus, se mai subliniaza in review-uri si ca prelevarea probelor se face cu rapiditate, la fel si eliberarea rezultatelor. Atmosfera placuta, buna organizare si comunicarea buna prin telefon sunt alte lucruri apreciate de galateni. Sunt si unele persoane care spun ca timpul de asteptare este mare.

3. Synevo

Poti efectua o spermograma si la Synevo Galati. Synevo este lider in diagnosticul de laborator din Romania, cu peste 2.000 de tipuri de analize medicale uzuale sau speciale si avansate, 21 de laboratoare si 147 de puncte de recoltare. Cu toate acestea, spermograma se efectueaza in doar cateva dintre aceste laboratoare, printre care si in cel din Galati, mai exact la Laboratorul si centrul de recoltare din B-dul George Cosbuc, in intervalul 9:30-13:00, dupa o programare telefonica. Centrele Synevo sunt in relatie contractuala cu CAS, astfel ca unele dintre analize se pot deconta, in baza biletului de trimitere.

O spermograma costa 190 de lei la Synevo. 

Parerile galatenilor sunt destul de impartite in privinta serviciilor oferite de Synevo in Galati. Unii spun ca au avut parte de o experienta foarte placuta, avand in vedere buna organizare, profesionalismul de la receptie si pregatirea personalului de la recoltari. Altii sustin ca au asteptat mult timp in aglomeratie si ca nu se raspunde la telefonul institutiei. 

Concluziile noastre

Spermograma, in Galati, se poate efectua in trei laboratoare. La aceste locatii, galatenii apreciaza buna organizare, diversitatea si numarul ridicat de analize medicale, precum si acuratetea rezultatelor si rapiditatea transmiterii acestora. 

Alege oricare dintre aceste laboratoare din Galati pentru acest test important, care evalueaza sanatatea si calitatea spermei! Spermograma este foarte elocventa in evaluarea fertilitatii masculine, in diagnosticarea disfunctiilor spermatozoizilor si in planificarea reproducerii asistate.