Meniu

Spermograma Oradea

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Analiza medicala esentiala pentru barbatii care doresc sa-si evalueze sanatatea reproductiva si care poate oferi informatii importante despre fertilitatea cuplurilor care vor sa conceapa un copil, spermograma in Oradea se poate realiza in cadrul unor clinici de top cu servicii specializate de laborator. Este un test de viabilitate si mobilitate a spermatozoizilor care il ajuta pe medic sa puna un diagnostic corect si sa recomande masurile de tratament adecvate.

Daca vrei un centru medical profesionist din Oradea la care sa mergi pentru o spermograma, citeste pana la capat acest articol, in care vei gasi raspunsul multora dintre intrebarile tale.

Cat costa o spermograma in Oradea?

Desi nu pretul este cel mai important aspect in ceea ce priveste efectuarea de spermograma in Oradea, vrei sa stii la ce sa te astepti in materie de costuri pentru aceasta analiza a lichidului seminal. In tabelul de mai jos vei gasi numele clinicilor dotate cu laboratoare si centre de recoltare, carora ar trebui sa te adresezi, precum si preturile practicate de fiecare dintre ele.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Spermograma
Rating
Website
Centrul Betania
Clinica-Verificata
180 Ron
 • Pret Spermograma 180 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Personal amabil
 • Promptitudine in efectuarea analizelor
Calla
200 Ron
 • Pret Spermograma 200 Ron
 • Medici profesionisti
 • Investigatii de calitate
 • Solutii bune de tratament
 • Personalul de la receptie nu raspunde la telefon
 • Timp mare de asteptare
Medetil
90 Ron
 • Pret Spermograma 90 Ron
 • Profesionalism si experienta
 • Tratamente eficiente
 • Consultatii superficiale
 • Personal lipsit de amabilitate la receptie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde mergi pentru o spermograma in Oradea?

Orice clasament iti poate servi drept instrument de orientare pe piata de servicii medicale din oras, insa, pentru ca este vorba despre sanatatea ta, ai dori sa afli cat mai multe amanunte despre clinicile din top in care poti face spermograma in Oradea. In sectiunea urmatoare a articolului vei gasi informatii folositoare despre calitatea serviciilor centrelor medicale din clasament, despre dotarile de care dispun, personalul medical si opiniile pacientilor care au accesat aici consultatii, analize si investigatii si au dorit sa isi impartaseasca in mod public experienta. Vei putea sa iei astfel o decizie bine intemeiata rational in alegerea laboratorului catre care sa mergi pentru recoltarea de probe.

1. Centrul Medical Betania

O prima optiune in Oradea pentru efectuarea unei spermograme este Laboratorul de Analize Medicale Betania din cadrul centrului medical cu acelasi nume, infiintat in anul 1995 de catre dr. Ioan Cret, medic primar in medicina de laborator clinic si microbiologie, impreuna cu sotia sa, Livia Cret, medic primar pediatru. In anul 2010, in urma unei audit riguros, laboratorul a obtinut acreditarea RENAR si a semnat contractul de colaborare cu Casa de Asigurari de Sanatate Bihor. In prezent centrul pune la disponizitia bihorenilor servicii de laborator, pediatrie, ecografie, chirurgie generala, chirurgie laparoscopica si chirurgia obezitatii. 

Tarifele clinicii sunt afisate pe site-ul web. Pretul unei spermograme este de 180 de lei.

Centrul Medical Betania este deosebit de apreciat de pacientii din Oradea pentru calitatea serviciilor, profesionalismul medicilor, amabilitatea cu care au fost intampinati de personal, punctualitatea in respectarea programarilor si promptitudinea la efectuarea de analize medicale.

Vezi parerile pacientilor despre Centrul Medical Betania
Vezi Pareri

2. Centrul de Diagnostic si Tratament al Infertilitatii Calla

Centrul de Diagnostic si Tratament al Infertilitatii Calla din Oradea este locul in care problemele de fertilitate ale cuplurilor sunt solutionate cu succes si destinatia ideala in care poti beneficia de investigatii ale functiei reproductive, precum o spermograma. Deschisa in anul 2003, initial cu o oferta limitata la consultatii si tratamente de obstretica, ginecologie si reproducere asistata (inseminare artificiala), clinica si-a diversificat serviciile cu urologie, andrologie, endocrinologie si imagistica-ecografie. Centrul conteaza pe experienta si pregatirea temeinica a 12 medici si a doi biologi specializati in embriologie.

Preturile clinicii sunt publicate pe site-ul web. Spermograma se realizeaza la pachet cu spermocultura si are pretul de 200 de lei.

Pacientii recomanda acest centru pentru profesionalismul medicilor, calitatea investigatiilor facute aici si solutiile bune de tratament. Pe de alta parte, multe nemultumiri sunt provocate de timpul mare de asteptare cauzat de deficiente in organizarea programarilor. Pacientii sustin, totodata, ca serviciul receptie nu raspunde la telefon.

3. Medetil

La Clinica Medetil din Oradea se pot realiza o gama variata de analize medicale, de hematologie, biochimie, imunologie, microbiologie, alergologie, biologie moleculara, toxicologie, analize de secretii corporale, spermograma si altele. Centrul medical a fost infiintat in anul 2010 si pune azi la dispozitia pacientilor servicii medicale de oftalmologie, ORL, laborator de analize medicale, pediatrie, chirurgie pediatrica, optica medicala, anestezie si dermatologie. Serviciile de laborator sunt coordonate si avizate de dr. Alexandru Jurca, medic primar in medicina de laborator.

Potrivit site-ului web al clinicii, pretul pentru o spermograma efectuata aici este de 90 de lei.

Parerile pacientilor sunt impartite, in functie de serviciu accesat la aceasta clinica. Pe de o parte, sunt apreciate profesionalismul si experienta unora dintre medici si tratamentele eficiente. Pe de alta parte, unele consultatii superficiale au starnit indignarea pacientilor. Nemultumirile sunt generate si de comportamentul lipsit de amabilitate al personalului de la receptie.

Concluzii

Cand vrei sa beneficiezi de o investigatie de calitate in legatura cu sanatatea reproductiva masculina, poti apela cu incredere la serviciile de laborator din cadrul unor clinici de top din oras, in care poti face spermograma in Oradea. Laboratoarele acreditate RENAR din structura acestora asigura o diversitate de analize medicale, precum si rezultate precise, pe care medicul curant le poate folosi in stabilirea unui diagnostic si a unui tratament adecvat. Problemele de fertilitate pot fi elucidate aici prin spermograma, examinare a lichidului seminal care vizeaza verificarea cantitatii de sperma, a numarului de spermatozoizi, precum si a functionalitatii acestora in vederea conceptiei.

Cu ajutorul informatiilor continute in acest articol, despre clinicile din Oradea in care se poate accesa o spermograma, vei putea sa iei cea mai buna decizie si sa suni la unul dintre centrele medicale din top pentru o programare si pentru indicatii in legatura cu recoltarea probei, care se face numai la sediul laboratorului de analize.