Meniu

Spermograma Suceava

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Infertilitatea masculina a devenit o problema raspandita in randul barbatilor care isi doresc sa conceapa un copil, motiv pentru care multi medici, inainte de a stabili un diagnostic, recomanda efectuarea unei spermograme. In Suceava, exista un singur centru spre care pacientii isi pot indrepta atentia pentru a afla care sunt problemele de fertilitate pe care le experimenteaza, dar si ce au de facut pentru a le ameliora. Alaturi de ajutorul unui medic de specialitate, se pot gasi solutii optime, astfel incat cuplul sa poata concepe un copil in conditii sigure. 

Centrul de analize si de diagnostic din Suceava iti ofera tot sprijinul necesar pentru a afla care este problema de care suferi. Spermograma este printre principalele forme de investigatii spre care iti poti indrepta atentia pentru a afla concret de ce intampini dificultati in conceperea unui copil. Citeste mai departe si afla care sunt motivele pentru care trebuie sa iei in considerare institutia medicala despre care ti-am vorbit in cele ce urmeaza.

Ce buget sa pregatesti pentru o spermograma in Suceava?

De regula, spermograma este un test de laborator accesibil, prin intermediul caruia pacientul poate afla intr-un timp foarte scurt daca se sesiseaza anumite probleme cu privire la calitatea spermei. Pentru a sti care este suma de bani pe care sa o pregatesti inainte de a merge la unitatea medicala, ti-am regatit un tabel mai jos cu pretul aplicat:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Spermograma
Rating
Website
Synevo
190 Ron
  • Pret Spermograma 190 Ron
  • Rezultate prompte
  • Atmosfera prietenoasa si primitoare
  • Medici cu o buna pregatire
  • Act medical corect
  • Dotari superioare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde sa faci o spermograma in Suceava?

Cu toate ca optiunile iti sunt limitate, tot nu trebuie sa iti parasesti orasul pentru a efectua o spermograma. In Suceava, ai tot ce iti trebuie la dispozitie pentru a afla intr-un timp scurt care este problema de care suferi, dar si ce este de facut in privinta sa, conform medicului de specialitate. Iata ce ar trebui sa stii:

Synevo

Synevo este o varianta pe care o poti lua in considerare daca locuiesti in Suceava si vrei sa beneficiezi de o spermograma. Laboratoarele Synevo pun la dispozitia tuturor pacientilor peste 2000 de tipuri de analize, din diverse domenii ca: biochimie, imunologie, alergologie, hematologie, anatomie patologica, biologie moleculara etc. Echipele medicale sunt competente in interpretarea corecta a rezultatelor, in stabilirea unui diagnostic corect, dar si in elaborarea unui tratament adaptat pentru fiecare pacient in parte. Pe langa spermograma care este recomandata in cazul tuturor pacientilor, mai poate fi luata in considerare si spermocultura, pentru un diagnostic precis.

Pretul pentru o spermograma este de 190 lei.

Institutia medicala din Suceava este profund apreciata de pacienti, datorita serviciilor calitative puse in aplicare, dar si datorita promptitudinii primirii rezultatelor. Atmosfera este prietenoasa si primitoare, echipele de medici da dovada de o buna pregatire, iar dotarile pe care le au la dispozitie sunt superioare, desfasurand, astfel, un act medical corect.

Vezi parerile pacientilor despre Synevo
Vezi Pareri

Concluzii

Vrei sa obtii un diagnostic corect, motiv pentru care te-ai hotarat sa faci o spermograma in Suceava? Procedura de investigatie are capacitatea de a depista cauza infertilitatii in mod precis, urmand ca medicul de specialitate sa te indrume catre tratamente eficiente si solutii personalizate.