Meniu

Spermograma Targu Mures

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Testul de laborator prin care se pot identifica probleme de fertilitate masculina este cunoscut sub denumirea de spermograma. In Targu Mures, exista suficiente optiuni pe care le poti lua in considerare pentru a afla daca te confrunti cu incapacitatea de a avea un copil fara ajutorul medicului de specialitate. Clinicile de fertilitate, din fericire, abordeaza o multime de solutii si variante eficiente atat pentru barbati, cat si pentru femei, astfel incat tot mai multe cupluri sa poata avea propriul copil in conditii de maxima siguranta. Spermograma este principala recomandare oferita de medici in cazul pacientilor barbati, pentru ca ofera rezultate rapide si corecte cu privire la calitatea spermei.

In Targu Mures ai la dispozitie trei laboratoare de analize in cadrul carora poti efectua o spermograma la un pret decent. Echipele de medici te vor indruma in mod adecvat pentru a beneficia de cel mai bun tratament, dar si de unele dintre cele mai eficiente solutii de fertilitate, personalizate in functie de problema pe care o experimentezi.

Care este costul unei spermograme in Targu Mures?

La fel ca la orice investigatie, si pretul spermogramei in Targu Mures variaza de la o clinica la alta, in functie de specificul sau, de calitatea serviciilor, dar si de performanta aparaturii. Stim ca vrei sa te documentezi atent cu privire la bugetul pe care trebuie sa il pregatesti, asa ca in tabelul de mai jos iti prezentam care sunt tarifele practicate in orasul tau:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Spermograma
Rating
Website
Ultratest
Clinica-Verificata
95 Ron
 • Pret Spermograma 95 Ron
 • Rezultate corecte si rapide
 • Atmosfera placuta
 • Diagnostic corect si tratament eficient
 • Contract incheiat cu CAS
 • Aparaturi de ultima generatie
Topmed
110 Ron
 • Pret Spermograma 110 Ron
 • Seriozitate, amabilitate, promptitudine si implicare
 • Aparaturi si echipamente de ultima generatie
 • Rezultate precise si rapide
 • Atmosfera placuta si mediu prietenos
Dora Medicals
120 Ron
 • Pret Spermograma 120 Ron
 • Rezultate precise si rapide
 • Medici primari in medicina de laborator
 • Echipament de ultima generatie
 • Medici si asistente cu o buna pregatire
 • Comunicarea deficitara dintre pacient si personalul de la receptie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti face o spermograma in Targu Mures? Iata topul celor trei laboratoare de analize!

Daca te-ai hotarat sa faci o spermograma in Targu Mures fie la recomandarile medicului, fie din pura initiativa, atunci laboratoarele de analize pe care ti le prezentam in cele ce urmeaza iti vor fi de un real ajutor. Iata care sunt dotarile acestora, dar si ce impact au avut asupra pacientilor:

1. Ultratest

Ultratest este un centru medical din Targu Mures, unde pacientii pot opta cu incredere pentru efectuarea unei spermograme in conditii sigure. A fost infiintat in anul 2005, avand ca specialitate principala activitatea de laborator. Acesta este dotat cu aparatura moderna si performanta, capabila sa genereze rezultate corecte si rapide. Multumita echipamentului de ultima generatie, pe langa spermograme, pacientii mai pot opta si pentru analize din urmatoarele domenii: biochimie, hematologie, bacteriologie, parazitologie, imunologie, hormonologie si citologie. In cadrul departamentului de medicina de laborator isi desfasora activitatea un medic primar care coordoneaza intreaga activitate profesionala. Centrul se afla in relatii contractuale cu CAS, lucrand doar cu furnizori acreditati RENAR si ISO.

Tariful aplicat pentru o spermograma este de 95 lei, iar rezultatele sosesc in doua zile.

Laboratorul medical este apreciat de pacienti pentru serviciile calitative pe care le ofera. Rezultatele sunt corecte si obtinute rapid, atmosfera este placuta, iar diagnosticul stabilit de medicul primar in medicina de laborator este precis. Institutia medicala are contract incheiat cu CAS, ceea ce inseamna ca unele dintre serviciile puse la dispozitie sunt gratuite, iar aparaturile folosite in desfasurarea actului medical sunt de ultima generatie.

Vezi parerile pacientilor despre Ultratest
Vezi Pareri

2. Topmed

Topmed este un centru medical de oncologie si radioterapie din Targu Mures, in componenta caruia se afla si un laborator de analize, unde pacientii interesati pot efectua o spermograma. Echipa medicala din cadrul laboratorului medical este compusa din: dr. Timea Kovacs, dr. Simona Doltea, medici specialisti in medicina de laborator si dr. Diana-Nicoleta Comes, medic specialist laborator. Pe langa spermograma, medicii sunt capabili sa realizeze si urmatoarele analize: markeri endocrini, biochimie, teste de biologie moleculara, markeri tumorali, markeri boli infectioase, teste de toxicologie, teste de microbiologie, markeri virali, endocrini, alergologie, parazitologie, markeri boli autoimune, hemostaza, citologie etc. Aparaturile si echipamentele care se afla in dotarile laboratorului medical sunt de ultima generatie, generand rezultate corecte si prompte.

Pretul aplicat pentru o spermograma este de 110 lei.

Seriozitatea, amabilitatea, promptitudinea si implicarea de care atat cadrele medicale, cat si asistentele dau dovada se numara printre principalele motive pentru care pacientii iau in considerare Topmed. Acestia au acces la aparaturi si echipamente de ultima generatie, care contribuie semnificativ la obtinerea unor rezultate precise si rapide. Atmosfera este placuta, iar mediul este prietenos.

3. Dora Medicals

Dora Medicals este un centru medical din Targu Mures, in cadrul caruia se regaseste si un laborator de analize, unde pacientii barbati pot opta pentru efectuarea unei spermograme in conditii sigure. Institutia medicala este prezenta pe piata serviciilor medicale private din Romania din anul 2001, dispunand de o retea de centre de diagnostic si tratament in trei locatii din oras. Din cadrul echipei medicale, se remarca activitatea: dr. Maria Dora Kristaly, dr. Melinda Horvath, medici primari in medicina de laborator si Zsuzsanna Kiss, medic specialist de laborator. Cei trei medici au acces la o aparatura moderna si performanta, cu ajutorul careia investigatiile sunt realizate in conditii sigure, iar rezultatele obtinute sunt corecte. Ulterior, dupa ce medicul depisteaza diagnosticul, acesta are competenta, de asemenea, de a elabora un tratament adaptat in functie de pacient. Spermograma face parte din departamentul de microbiologie, alaturi de spermocultura cu ATB, teste microbiologice de sterilitate si salubritate, mycoplasma h. si Ureaplasma u., detectie si identificare, cu ATB etc.

Pretul pentru o spermograma este de 120 lei.

Laboratorul medical este bine privit de pacienti, multi dintre acestia apeland la serviciile sale pentru obtinerea unor rezultate precise si rapide. Colectivul este format din medici primari, specialisti si asistente cu o buna pregatire in desfasurarea testelor si analizelor de laborator. Alaturi de un echipament de ultima generatie, actul medical desfasurat este complet si corect. Cu toate acestea, au fost sesizate nemultumiri cu privire la comunicarea dintre pacient si personalul de la receptie.

Concluzii

Ti-a recomandat si tie medicul specialist sa efectuezi o spermograma in Targu Mures pentru a afla concret daca te confrunti cu vreo problema de fertilitate? Daca da, institutiile medicale pe care ti le-am amintit anterior te vor ajuta sa obtii un diagnostic corect, dar si o solutie potrivita indiferent cat de severa este problema de sanatate pe care o experimentezi.