Spermograma Timisoara

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca ai primit recomandare din partea medicului specialist si urmeaza sa faci spermograma in Timisoara, urmatorul pas este sa gasesti o clinica unde se ofera servicii de calitate si care se afla in apropierea ta. Spermograma este testul prin care se testeaza fertilitatea masculina si care se recomanda in cazul in care barbatul si partenera sa nu reusesc sa faca un copil. 

Parametrii care sunt masurati de o spermograma sunt volumul lichidului seminal, numarul de spermatozoizi, consistenta materialului seminal, viteza de lichefiere si alte valori care sunt relevante in evaluarea fertilitatii masculine. Cateva dintre problemele care pot fi depistate cu ajutorul spermogramei sunt astenozoospermia, azoospermia si teratozoospermia. Mai multe clinici si laboratoare de analize din Timisoara ofera acest serviciu, iar din articolul de fata poti sa afli cat costa analiza materialului seminal. 

Unde se face spermograma in Timisoara?

Barbatii care locuiesc in Timisoara si care trebuie sa faca o spermograma pentru ca prezinta probleme de fertilitate pot sa aleaga dintre serviciile urmatoarelor clinici si laboratoare de analize:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Spermograma
Rating
Website
Life Born
Clinica-Verificata
150 Ron
 • Pret Spermograma 150 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Implicare, empatie si dedicare
 • Orientare catre pacient
 • Clinica moderna si dotata corespunzator
 • Servicii de specialitate diversificate
Gynatal
120 Ron
 • Pret Spermograma 120 Ron
 • Servicii de calitate
 • Cadre medicale profesioniste
 • Empatie, rabdare si intelegere
 • Dorinta de a ajuta
Clinica Sante
110 Ron
 • Pret Spermograma 110 Ron
 • Servicii de calitate
 • Echipa profesionista si amabila
 • Disponibilitate de a oferi informatii
 • Preturi foarte bune
 • Rezultate corecte
Synevo
190 Ron
 • Pret Spermograma 190 Ron
 • Profesonalism, amabilitate si seriozitate
 • Atentie la detalii
 • Atmosfera primitoare
 • Timpul de asteptare la receptie este mare
Bioclinica
165 Ron
 • Pret Spermograma 165 Ron
 • Personal amabil si bine pregatit
 • Mod de lucru eficient
 • Preturi rezonabile
 • Atitudine neprofesionista a personalului de la receptie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Care este pretul unei spermograme in Timisoara?

Daca locuiesti in Timisoara si medicul ti-a recomandat sa iti faci spermograma pentru a confirma sau infirma suspiciunile de infertilitate, poti sa beneficiezi de aceasta analiza la preturi avantajoase.

Mai jos poti vedea care sunt cele mai bune clinici si laboratoare de analiza unde se face, printre altele, si spermograma. De asemenea, clasamentul nostru cuprinde mai multe detalii utile despre activitatea clinicilor si ofera informatii inclusiv despre pret:

1. Life Born

Life Born este o clinica de fertilitate din Timisoara unde barbatii pot merge pentru efectuarea spermogramei. Obiectivul acestei clinici este de a ajuta cuplurile care intampina probleme in conceperea unui copil sa identifice problema si sa beneficieze de un tratament corespunzator. De asemenea, clinica Life Born pune la dispozitie optiuni terapeutice specifice medicinei moderne de reproducere. Echipa formata din medici primari, medici specialisti si biologi sustine cuplurile pe tot parcursul tratamentului, asigurand servicii din sfere multiple: obstetrica-ginecologie, reproducere umana asistata, endocrinologie, psihologie etc. 

La clinica Life Born, costa 150 lei sa faci o spermograma.

Zeci de persoane spun ca au avut o experienta placuta la aceasta clinica si o recomanda cu incredere. Medicii sunt profesionisti, implicati, empatici, dedicati si orientati catre pacient. Acestia inspira incredere, siguranta si ofera informatii complete cu privire la planul de tratament. Foarte multe cupluri spun ca medicii de la aceasta clinica i-au ajutat sa isi indeplineasca visul de a deveni parinti. Clinica Life Born este moderna si dotata corespunzator, iar pacientii beneficiaza intr-un singur loc de servicii de specialitate diversificate. 

Vezi parerile pacientilor despre Life Born
Vezi Pareri

2. Gynatal

Gynatal este o clinica de reproducere umana asistata din Timisoara, spermograma fiind doar unul dintre serviciile disponibile in cadrul sau. Procedurile si serviciile de la aceasta clinica se adreseaza cuplurilor care isi doresc sa devina parinti sau sa isi prezerve fertilitatea, cat si barbatilor care vor sa isi evalueze fertilitatea. Din colectivul acestei clinici fac parte specialisti cu experienta, care folosesc tehnologii si proceduri de ultima ora. Embriologii de la Gynatal sunt cei care au efectuat prima procedura de fertilizare in vitro din Romania, iar misiunea intregii echipe este de a contura un plan de tratament individual pentru fiecare pacient. 

La Gynatal, vei plati 120 lei pentru spermograma. 

Clinica este moderna, curata si conditiile sunt foarte bune. Potrivit pacientilor care au ales Gynatal, cadrele medicale sunt profesioniste, empatice, rabdatoare si de incredere. Intreaga echipa este amabila, intelegatoare si dornica sa ajute. Cu toate acestea, cativa pacienti afirma ca unii medici din cadrul clinicii nu ofera prea multe informatii. 

3. Clinica Sante

Prezenta si in Timisoara, Clinica Sante este una dintre locatiile de top pe care le poti alege pentru efectuarea unei spermograme. Laboratoarele din reteaua Sante, care a fost infiintata in 1995, sunt prezente in toate judetele din Romania. In fiecare dintre acestea e disponibila o gama variata de investigatii, obiectivul central al intregii retele fiind de a asigura servicii de inalta calitate pacientilor si de a continua procesul de dezvoltare.        

La Clinica Sante, spermograma are pretul de 110 lei. 

Zeci de pacienti sustin ca au avut o experienta placuta la clinica Sante, unde au beneficiat de preturi rezonabile si de servicii calitative. Echipa este apreciata pentru profesionalism, amabilitate, rabdare si disponibilitatea de a oferi informatii. Acestia recomanda clinica nu doar pentru ca preturile sunt foarte bune si pentru ca personalul este bine pregatit, dar si pentru ca rezultatele pe care le-au primit au fost corecte si conforme cu realitatea. 

4. Synevo

Synevo se numara printre cei mai cunoscuti si importanti furnizori de servicii de laborator din Romania, fiind prezent si in Timisoara, unde multi barbati au mers deja pentru spermograma. La Synevo sunt disponibile peste 2.000 de tipuri de analize, atat cele uzuale, cat si teste mai avansate. In Romania exista 21 de laboratoare si 147 de centre de recoltare din aceasta retea, iar in fiecare an se fac peste 17 milioane de teste. Misiunea Synevo este de a sustine o varietate de institutii medicale in procesul decizional si de a oferi o experienta calitativa si personalizata pacientilor. 

Tariful pentru spermograma este de 190 lei. 

La capitolul feedback, Synevo se bucura de aprecieri din partea multor pacienti. In mediul online, cativa dintre ei si-au relatat experienta si au mentionat ca atmosfera din laborator este primitoare si ca personalul este atent la detalii. In plus, colectivului ii mai sunt atribuite si alte calitati, printre care amabilitatea, seriozitatea si profesionalismul. Exista si pareri mai putin pozitive, de la oameni se declara dezamagiti de timpul de asteptare la receptie.

5. Bioclinica

Spermograma este unul dintre testele disponibile la Bioclinica din Timisoara, unde se fac deopotriva analize uzuale si analize de specialitate. Calitatea serviciilor este sustinuta de experienta de peste 30 de ani a acestui laborator, a carui poveste a inceput in anul 1992, cand in Timisoara era fondat primul laborator de analize medicale privat. In prezent, Bioclinica are un portofoliu din care fac parte 15 laboratoare si 144 de puncte de recoltare proprii, avand o acoperire vasta la nivelul tarii. Echipa de profesionisti de la Bioclinica mizeaza pe performanta si pune la dispozitia pacientului peste 5.300 de investigatii de laborator.

Pretul pentru o spermograma este de 165 lei.

In mare parte, opiniile despre Bioclinica sunt pozitive. Pacientii mentioneaza ca timpul de asteptare este scurt si ca rezultatele analizelor sunt livrate rapid. Preturile sunt rezonabile si se lucreaza eficient. Personalul e amabil si bine pregatit. Nu aceleasi lucruri se spun si despre persoana care preia apelurile telefonice, despre care pacientii spun ca are o atitudine nepotrivita. 

Concluzii

Pentru a afla daca ai probleme de fertilitate, poti face o spermograma la una dintre clinicile sau laboratoarele de analize din Timisoara. Acest test se adreseaza tuturor barbatilor care vor sa devina tati si intampina probleme, dar si celor care vor sa isi cunoasca sanatatea lichidului seminal.