Meniu

Labioplastie inainte dupa

Actualizat pe:

Nemultumirile femeilor legate de felul in care arata pot viza orice parte a corpului, chiar si una mai putin evidenta, cum ar fi zona genitala, pentru corectarea careia informatiile – text si foto – legate de operatia de labioplastie inainte si dupa pot fi de mare ajutor.
Unele femei pot fi nemultumite de felul in care arata in costum de baie sau cu haine mulate tocmai din cauza aspectului inestetic pe care il au labiile si felul in care acestea pot iesi in evidenta. Astfel ca vor evita situatiile care le expun. Pentru acestea insa operatia de labioplastie poate fi exact solutia de care au nevoie si asupra careia se pot decide observand rezultatele altor paciente.

Cui sunt utile informatiile referitoare la labioplastie inainte si dupa?

In timp ce unele femei sunt la curent cu toate tipurile de interventii estetice, altele nu stiu care este modalitatea prin care isi pot corecta anumite asimetrii sau imperfectiuni de care nu sunt multumite, iar in aceasta categorie intra si operatia de labioplastie, fotografiile inainte si dupa interventie fiind cele care le pot ajuta pe unele femei sa isi dea seama ca aceasta este interventia prin care pot corecta aspectele de care nu sunt multumite din zona genitala.
Operatia de labioplastie poate fi necesara atat pentru reducerea dimensiunilor labiilor, pentru corectarea asimetriei dintre acestea sau chiar pentru marirea labiilor (mai precis, a labiilor mari). In functie de rezultatul urmarit si tehnica chirurgicala abordata de medicul chirurg estetician este diferita.
Drept urmare, femeile care au nevoie de informatii referitoare la acest tip de interventie estetica sunt cele care se confrunta cu diferite anomalii la nivelul zonei intime. Fie ca este vorba despre labiile mari sau cele mici, o dimensiune mare poate fi deranjanta atat din punct de vedere estetic, cat si functional – statul indelungat pe scaun devine incomod sau se resimte disconfort in timpul actului sexual, dureri in timpul anumitor exercitii fizice.
De asemenea, odata cu inaintarea in varsta si cu schimbarile radicale prin care trece corpul femeii de-a lungul vietii – sarcini, variatii mari de greutate – efectele sunt vizibile chiar si asupra zonei genitale, care isi va modifica vizibil aspectul estetic. Drept urmare, pentru a nu se simti stanjenite de aspectul acestora, femeile au doua solutii la indemana, fie nu mai poarta haine mulate, fie apeleaza la operatia de labioplastie, aceasta din urma fiind insa cea mai potrivita si eficienta.

Cum pot fi de ajutor imaginile cu labioplastie inainte si dupa?

Cu toate ca poate parea lipsit de credibilitate, fotografiile de la clinicile de chirurgie plastica si estetica cu cazurile de operatii de labioplastie inainte si dupa pot fi de mare ajutor femeilor care se afla intr-o situatie similara cu cea a pacientelor acestora.
Observand schimbarile majore si faptul ca neplacerile cu care se confrunta nu sunt un caz izolat si alte femei avand aceleasi neplaceri si au gasit cea mai eficienta solutie pentru ele, pot ajuta viitoarele paciente sa se decida daca operatia la labioplastie este ceea ce ele au nevoie sau nu.

Prin urmare, cele care doresc o schimbare a aspectului zonei genitale pot merge la un consult la medicul chirurg plastician care le va arata imagini cu operatia de labioplastie inainte si dupa, rezultate pe care alte paciente ale sale le-au obtinut.