Meniu

Labioplastie Oradea

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Persoanele care apeleaza la procedura de labioplastie in Oradea isi doresc sa obtina un aspect fizic imbunatatit si mai multa incredere in sine. Aceasta operatie consta in corectarea formei labiilor, care poate suferi modificari odata cu inaintarea in varsta si din cauza unor factori hormonali.

Aceasta procedura chirurgicala se adreseaza femeilor care se confrunta cu senzatii de disconfort din cauza dimensiunilor neobisnuite ale labiilor mici sau mari. In urma operatiei, acestea vor obtine o forma naturala si simetrica in zona intima. In Oradea, interventia este disponibila la cateva clinici, despre care poti afla mai multe in acest articol.

La ce clinici se face labioplastie in Oradea?

Daca locuiesti in Oradea si vrei sa afli care sunt clinicile unde se face aceasta operatie, urmatorul tabel iti poate folosi ca punct de plecare. Acesta surprinde numele celor mai bune clinici si tarifele practicate pentru procedura chirurgicala de reducere a dimensiunii labiei externe sau interne:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Labioplastie
Rating
Website
Estetis Clinic
Clinica-Verificata
3.000 Ron
 • Pret Labioplastie 3.000 Ron
 • Servicii de calitate superioara
 • Profesionalism
 • Grija pentru pacient
 • Medic cu experienta vasta
 • Echipa bine pregatita si amabila
Ali Medical
3.500 Ron
 • Pret Labioplastie 3.500 Ron
 • Servicii de calitate
 • Personal calificat
 • Profesionalism
 • Preturi accesibile
Spital Pelican
3.000 Ron
 • Pretul interventiei de Labioplastie porneste de la 3.000 Ron
 • Act medical de calitate
 • Profesionalism si empatie
 • Implicare si promptitudine
 • Curatenie si conditii bune de spitalizare
 • Unii pacienti spun ca organizarea din clinica este defectuoasa
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Care este cea mai buna clinica pentru efectuarea operatiei de labioplastie?

Labioplastia este o interventie chirurgicala menita sa ofere mai multa incredere in sine pacientelor si mai mult confort, iar in Oradea exista cativa medici pe care ii poti alege pentru efectuarea acestei operatii. Ei isi desfasoara activitatea in clinici moderne, unde primeaza calitatea actului medical:

1. Estetis Clinic

Lista celor mai bune optiuni de clinici din Oradea pentru operatia de labioplastie incepe cu Estetis Clinic, specializata in chirurgie plastica si estetica. Datorita aparaturii de ultima generatie si a experientei consolidate in Statele Unite si Comunitatea Europeana, personalul clinicii reuseste sa bifeze performanta actului medical. Toate interventiile sunt realizate de catre dr. Porumb Serban, care este medic primar in chirurgie plastica si reparatorie. Acesta a urmat 6 ani de specializare in strainatate si a fost laureat al Bursei de Excelenta a Colegiului de Medicina a Spitalelor din Paris. Are un parcurs academic si profesional complex, la momentul actual fiind membru in mai multe societati de profil, nationale si internationale.

La aceasta clinica, labioplastia costa 3.000 lei.

Foarte multi pacienti recomanda aceasta clinica si spun ca serviciile sunt de calitate superioara. Potrivit acestora, dr. Porumb Serban este un profesionist desavarsit, care lucreaza cu grija si pune siguranta pacientului in prim-plan. Alte motive pentru care este foarte admirat de catre pacienti sunt experienta sa in cadrul unor spitale de renume din strainatate, faptul ca respecta un protocol strict in cazul fiecarei interventii, rabdarea, devotamentul si disponibilitatea de a raspunde la orice intrebare privind operatia. Intreaga echipa este bine pregatita si are o atitudine pozitiva, personalul auxiliar fiind laudat pentru promptitudine si amabilitate.

Vezi parerile pacientilor despre Estetis Clinic
Vezi Pareri

2. Ali Medical Center

Ali Medical Center este una dintre cele mai bune clinici din Oradea pe care le poti alege pentru labioplastie. Infiintata in 2018, clinica reuneste mai multe specialitati medicale, printre care si chirurgia plastica. Ali Medical Center dispune de 13 cabinete si inclusiv de punct de recoltare. Personalul specializat acorda atentie deosebita calitatii serviciilor si sigurantei pacientilor, indiferent de complexitatea interventiei.

Operatia de labioplastie costa 3.500 lei.

Persoanele care si-au exprimat opinia in mediul online despre clinica Ali Medical Center au oferit calificative maxime. Serviciile sunt de calitate si este apreciata diversitatea procedurilor si a interventiilor disponibile. Personalul calificat si laudat pentru profesionalism, iar un alt aspect notat pozitiv il reprezinta preturile, care sunt accesibile.

3. Spital Pelican

Spitalul Pelican din Oradea constituie una dintre optiunile de top ale pacientelor care isi doresc sa apeleze la operatia de labioplastie. Din perspectiva numarului de internari, este cel mai mare spital privat din Romania. Activitatea spitalului a inceput in anul 2008, iar de atunci asigura confort si siguranta fiecarui pacient, punand la dispozitia acestuia servicii medicale integrate. Inca de la infiintare, spitalul a oferit proceduri noi, in premiera pentru vestul tarii. Calitatea este sustinuta de folosirea echipamentelor de ultima generatie si de experienta personalului medical, acesta din urma fiind interesat de noutatile si inovatiile in domeniu.

Tariful operatiei de labioplastie porneste de la 3.000 lei.

In mediul online, sute de pacienti si-au impartasit experienta avuta la Spitalul Pelican. Multi dintre acestia se declara multumiti si spun ca au fost tratati cu profesionalism si empatie. Conditiile de spitalizare sunt foarte bune, iar personalul este implicat, prompt si optimist. Sunt apreciate calitatea serviciilor, ingrijirile post-operatorii, curatenia si dotarile moderne. Cu toate ca majoritatea recenziilor sunt pozitive, exista si cativa pacienti care spun ca exista unele probleme de organizare.

Concluzii

Pentru ca gazduieste numeroase clinici specializate in chirurgie plastica, Oradea este unul dintre orasele pe care le poti alege in vederea efectuarii labioplastiei. Fiind vorba despre servicii medicale, e important sa te orientezi catre o clinica admirata pentru calitatea actului medical, pentru transparenta si pentru atitudinea personalului medical.