Meniu

Labioplastie riscuri

Actualizat pe:

Daca te-a interesat un search de tipul “labioplastie riscuri”, atunci, cel mai probabil, iei in considerare sa apelezi la o astfel de operatie, beneficiile aduse fiind destul de cunoscute printre randurile femeilor care se confrunta cu probleme ale zonei intime. Cu toate acestea, fiind vorba de sanatatea ta in joc, este normal sa te intrebi daca avantajele ce se doresc a fi obtinute ajung sa compenseze riscurile pe care ti le asumi.

Labioplastie riscuri: care sunt principalele riscuri cunoscute la momentul actual?

In ceea ce priveste operatia de labioplastie, riscurile sunt aceleasi care se pot intalni, de regula, in majoritatea interventiilor chirurgicale estetice: sangerari, hematoame, aparitia infectiilor, asimetrie, alergii la medicatie si sansa ca cicatricile sa nu se vindece dupa cum a fost estimat. Majoritatea specialistilor sustin ca probabilitatea aparitiei unor astfel de situatii neprevazute va fi minuscula, atata timp cat clienta alege sa apeleze la servicii calitative, oferite de clinici cu experienta in domeniu.

In ceea ce priveste perioada de vindecare de dupa operatie, riscurile care pot aparea aici rezulta, mai degraba, din nerespectarea indicatiilor transmise de medicul chirurg, ingrijirea trebuind sa fie realizata cu maxima seriozitate si grija. Din acest motiv, pacienta va trebui sa colaboreze, cat mai bine, cu cadrul medical pana la incheierea intregului proces.

Labioplastie riscuri: cum poti reduce posibilitatea aparitiei unor situatii neprevazute

Dupa cum au specificat foarte multi doctori cu experienta in labioplastie, riscurile pot ajunge sa fie reduse considerabil daca se respecta anumite indicatii inainte de inceperea operatiei propriu-zise. Prin urmare, iata ce recomanda specialistii:

  • renuntarea la fumat, atat inainte de operatie, cat si in perioada de vindecare. Nicotina este cunoscuta pentru faptul ca afecteaza circulatia sanguina, o functie cu mare importanta pentru oricare proces de vindecare. Prin urmare, pentru ca ranile sa se poata cicatriza cat mai repede, este important sa se renunte la fumat pe tot parcursul procesului.
  • evitarea anumitor medicamente. Inainte de inceperea operatiei, doctorul chirurg va cere un istoric medical al pacientei, aceasta trebuind sa comunice, atat problemele de sanatate de care a suferit in trecut, cat si medicatia care a fost prescrisa la momentul respectiv. Prin aceasta modalitate, medicul va afla daca pacienta sufera de vreo anumita alergie sau intoleranta, putand astfel sa prescrie doar medicamente sigure.

Labioplastie riscuri: cat de rentabil este sa se apeleze la o astfel de operatie?

Daca ai fost interesata de topicul “labioplastie riscuri”, atunci probabil vei dori sa afli si daca o astfel de operatie este considerata ca fiind rentabila din punct de vedere avantaje – riscuri. Prin urmare, vei fi incantata sa auzi ca, din punct de vedere al statisticilor de pe piata, aproximativ 90% din femei sunt incantate de rezultatele finale obtinute ca urmare a incheierii procesului. Din punct de vedere al beneficiilor, acestea ajung sa justifice, cu usurinta, practicarea unei astfel de operatii.

In concluzie, dupa cum s-a putut observa pe parcursul articolului, potentialele riscuri pot fi reduse drastic atata timp cat se apeleaza la servicii de calitate si, implicit, atata timp cat sunt respectate sfaturile medicului chirurg.