Meniu

Labioplastie Timisoara

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

O operatie de labioplastie in Timisoara le ajuta pe femei sa scape de disconfortul functional si estetic al labiilor marite: iritatii locale, durere, aspect neplacut la imbracarea pantalonilor mulati, afectarea vietii sexuale si disconfort in practicarea activitatilor sportive.

Interventiile de acest tip se realizeaza in clinicile de estetica din municipiu, de catre chirurgi plasticieni cu experienta si cu o pregatire solida, atat in operatiile de labioplastie, cat si in alte interventii mai mult sau mai putin complexe de chirurgie plastica sau estetica. In articolul de fata vei face cunostinta cu trei astfel de specialisti renumiti, in clinicile carora te vei simti in siguranta, bine tratata si vei obtine rezultatele dorite.

Cat costa o interventie de labioplastie in Timisoara?

O interventie de labioplastie are un pret, in Timisoara, care variaza, dupa cum se poate observa si din tabelul de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Labioplastie
Rating
Website
Programare Online
Esteva Institute
1 Clinica-Verificata
600 Ron
 • Pretul operatiei de Labioplastie porneste de la 600 Ron
 • Servicii de calitate
 • Personal profesionist
 • Aparatura ultraperformanta
 • Interior elegant si placut amenajat
 • Amabilitatea abordarii
Dr. Mihajlovic
2
7.945 Ron
 • Pret Labioplastie 7.945 Ron
 • Numeroase interventii chirurgicale estetice
 • Procedee anti-aging neinvazive
 • Labioplastii prin diverse tehnici
 • Medic cu experienta
 • Echipamente performante si materiale de calitate
 • Buna organizare
 • Personal amabil si profesionist
Dr. Levy
3
8.940 Ron
 • Pret Labioplastie 8.940 Ron
 • Medic recunoscut pentru pregatirea si experienta sa
 • Clinica moderna si bine dotata
 • Se poate plati in rate pentru interventii
 • Tratamente chirurgicale pentru toate varstele
 • Labioplastie si numeroase alte interventii pentru femei
 • Atentie la detalii si profesionalism
 • Interventii gratuite pentru copiii sub 10 ani
 • Suport 24/24 pentru pacientii care au o urgenta de chirurgie plastica
Bestetic
6.950 Ron
 • Pretul operatiei de Labioplastie porneste de la 6.950 Ron
 • Medic cu o bogata pregatire si experienta
 • Doctor in stiinte medicale
 • Interventii estetice de diverse tipuri
 • Chirurgia mainii
 • Tratamente chirurgicale fara internare si fara durere
 • Buna comunicare medic-pacient
 • Clinica moderna si bine dotata
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clinici din Timisoara in care se efectueaza labioplastie

Acestea sunt clinicile de top din Timisoara in care se realizeaza interventii de labioplastie:

1. Esteva Institute of Health & Aesthetics

Serviciile de rejuvenare vaginala de la Esteva Institute of Health & Aesthetics includ lifting-ul si tonifierea labiilor mici, labioplastie, micsorarea labiilor mari, ingustarea deschiderii vaginale, tonifierea canalului vaginal, tonifierea perineului, cresterea fluxului sangvin catre clitoris, PRP “Terapia Vampir” in zona intima, injectii cu acid hialuronic si botox genital. Clinica din Timisoara propune o noua abordare, holistica, a sanatatii si frumusetii femeii, prin metode moderne de tratament, minim invazive, cu tehnologie de ultima generatie. Oferta Esteva Institute mai cuprinde dermatologie estetica, remodelare corporala, rejuvenare si lifting si tratamentul afectiunilor intime. 

Daca te-ai hotarat sa efectuezi o labioplastie in aceasta clinica, trebuie sa stii ca tariful practicat pentru acest serviciu porneste de 600 de lei. Pentru acelasi pret poti opta si pentru rejuvenare vaginala interioara sau exterioara, in functie de preferinte si de indicatiile medicului care te va examina inainte de interventie. Pacientii care inregistreaza programarea pentru procedura la Esteva Institute prin intermediul platformei Med.ro vor primi un tarif preferential, cu reducere de 20%.

Gradul de multumire pentru prestatiile clinicii este unul foarte ridicat, dupa cum indica recenziile si ratingul din mediul online. Pacientii consemneaza serviciile de calitate, profesionalismul personalului, aparatura ultraperformanta, interiorul elegant si placut amenajat, amabilitatea cu care au fost abordati si eficienta tratamentelor medicale si estetice din oferta, chiar de la primele sedinte.

Vezi parerile pacientilor despre Esteva Institute of Health & Aesthetics
Vezi Pareri

2. Dr. Dorina Mihajlovic

In clinica medicului chirurg plastician Dr. Dorina Mihajlovic din Timisoara se efectueaza diverse interventii chirurgicale estetice, de la labioplastie, la rinoplastii, mamopexie, chirurgia abdomenului, a fetei, a urechilor, a bratelor, a coapselor, feselor, dar sunt puse la dispozitie si procedee anti-aging neinvazive. Labioplastiile se realizeaza prin corectarea asimetriilor, imbunatatirea aspectului imbatranit al labiilor mari, prin injectarea de acid hialuronic sau grasime, revitalizarea zonei si prin reducerea dimensiunilor labiilor mari prin lipoaspiratie sau prin alte metode. Dr. Dorina Mihajlovic este medic primar chirurgie plastica, recunoscuta pentru pregatirea si experienta sa si pentru participarile la numeroase congrese si workshopuri in Romania si in strainatate.

Pretul unei labioplastii in Timisoara, la aceasta clinica este de 7.945 de lei.

Pacientii acestui chirurg plastician sunt multumiti de rezultatele obtinute in rinoplastii, implant mamar si multe alte interventii efectuate de mainile „de aur” ale acestui medic, potrivit opiniilor exprimate pe internet. Clientii spun ca dr. Mihajlovic are experienta, iar echipa sa este profesionista si dedicata. Multi oameni ii multumesc doctorului pentru faptul ca i-a ajutat sa-si recapete increderea in ei, odata cu corectarea unui mic defect fizic.

3. Dr. Levy

Dr. Moti Yair Levy este un chirurg plastician cunoscut in Timisoara si in tara, atat pentru interventiile de labioplastie, cat si pentru operatii la nivelul fetei si diverse operatii la nivelul intregului corp (implanturi mamare, lipoaspiratie, marirea feselor etc.). Pasionat de chirurgia plastica, medicul a deschis mai multe clinici in Bucuresti si Timisoara, dar si in Israel. A fost si voluntar in armata din Israel, unde a instruit militarii profesionisti sa acorde primul ajutor, dar a facut voluntariat si in Africa, unde a participat la operatii de chirurgie plastica si reconstructiva in randul copiilor si adultilor.

Pretul pentru o labioplastie efectuata de dr. Levi in clinica sa din Timisoara – Dr. Levi Medical Center, este de 8.940 lei.

Activitatea medicala a dr. Levy este, in general, apreciata de pacienti, care spun ca au fost tratati cu rabdare, transparenta si bun simt, atat de specialist, cat si de echipa sa. Chiar daca pacientii spun ca serviciile nu sunt cele mai ieftine de pe piata, considera ca sunt printre cele mai bune, avand in vedere rezultatele obtinute. Atentia la detalii, profesionalismul si experienta medicului sunt de asemenea apreciate, la fel cum este apreciat si faptul ca realizeaza interventii de otoplastie gratuit pentru copiii sub 10 ani.

4. Bestetic

Dr. Vladislav Gyebnar este medic primar de chirurgie plastica si reconstructiva  si chirurgia mainii, precum si doctor in stiinte medicale, realizand atat operatii de labioplastie in Timisoara, cat si alte interventii mai simple sau deosebit de complexe. In clinica Vitta, un concept Bestetic, se pune accent pe siguranta pacientului si pe tratamentele fara durere, aici venind pacienti din toata tara pentru a beneficia de operatii realizate in cele mai bune conditii, indiferent ca este vorba de chirurgia mainii, de chirurgie estetica, de indepartarea tumorilor benigne sau maligne, de reconstructia anumitor regiuni ale corpului, de microchirurgie sau de tratamentul arsurilor.

Pentru o labioplastie, pacientele trebuie să plateasca o suma care porneste de la 6.950 de lei.

Opiniile exprimate de pacienti in mediul online arata ca activitatea medicului Gyebnar este foarte apreciata. Acestia spun ca rezultatele interventiilor chirurgicale au fost de succes si ca din acest motiv le-a fost redata increderea in ei si le-a fost imbunatatita calitatea vietii. Medicul este catalogat ca fiind perfectionist, rabdator si dispus sa ofere intotdeauna lamuririle necesare. Aprecieri sunt lansate si la adresa echipei acestui medic, pe care unii o numesc „echipa de ingeri”.

Concluziile noastre

O interventie de labioplastie efectuata in Timisoara le poate ajuta pe femeile care intampina neplaceri in zona intima din cauza labiilor cu dimensiuni exagerate sa se simta din nou bine in pielea lor, sa aiba o viata sexuala mai buna si sa poarte ce haine isi doresc.

Chirurgii plasticieni prezentati in acest articol sunt specializati si in acest tip de interventie de modelare a labiilor, care este una dintre cele mai frecvente operatii solicitate, ce face parte din categoria chirurgiei estetice intime. In Timisoara nu doar medicii sunt la un nvel inalt de pregatire si experienta, ci si echipamentele si materialele pe care acestia le utilizeaza sunt performante si de calitate superioara, pentru rezultate impecabile.