Meniu

Lifting brazilian Cluj

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Top 3 clinici unde poti face lifting brazilian in Cluj

Clinicile unde se realizeaza lifting brazilian in Cluj sunt renumite pentru calitatea serviciilor si pentru comunicarea eficienta dintre echipa de medici si pacienti, ceea ce justifica numarul tot mai mare de persoane care isi indreapta atentia catre aceasta interventie.

Fesele isi pot modifica forma odata cu inaintarea in varsta sau dupa o pierdere semnificativa in greutate, iar in astfel de cazuri operatia de ridicare se poate dovedi a fi tehnica ideala pentru obtinerea unui posterior mai ferm si mai bine conturat.  

Top 3 clinici pentru lifting brazilian in Cluj

Daca iei in considerare operatia de lifting brazilian la una dintre clinicile din Cluj, este important sa te documentezi bine inainte de a lua o decizie. Ca sa iti fie mai usor sa faci o comparatie intre cele mai renumite clinici din acest judet unde se efectueaza lifting de fese, poti folosi informatiile sintetizate in tabelul urmator pentru o imagine de ansamblu:  

Top Clinici
Top Clinici
Pret Lifting brazilian
Rating
Website
Dr. Harceaga
Clinica-Verificata
3.500 Euro
 • Tarif lifting brazilian 3.500 Euro
 • Medic cu experienta remarcabila
 • Tariful include si spitalizarea
 • Suport emotional si buna comunicare
Dr. Muntean
3.700 Euro
 • Tarif lifting facial 3.700 Euro
 • Dedicare si profesionalism
 • Atentie la detalii
 • Interventii explicate pe intelesul pacientilor
 • Planuri chirurgicale bine documentate
Medestet
3.900 Euro
 • Tarif lifting facial 3.900 Euro
 • Echipa de medici inalt calificati
 • Tariful interventiei acopera spitalizarea si ingrijirea postoperatorie imediata
 • Servicii de inalta calitate
 • Conditii placute de cazare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clinici de top unde poti face lifting brazilian in Cluj

Populara in toata lumea, procedura de lifting brazilian se poate face si in Cluj, judet in care exista mai multe clinici unde se realizeaza aceasta operatie, fiind folosite tehnici moderne si aparatura de ultima generatie. In continuare, vor fi prezentate 3 dintre alegerile de top:

1. Dr. Olimpiu Harceaga

Una dintre optiunile principale pentru interventia de lifting brazilian a pacientilor din Cluj si nu numai este dr. Olimpiu Harceaga, a carui experienta in domeniul chirurgiei este una remarcabila. Dupa absolvirea facultatii, dr. Olimpiu Harceaga a continuat sa efectueze specializari timp de 11 ani, dintre care 3 in strainatate. In calitate de rezident, a lucrat la spitalul John Radcliffe Hospital, parte a Oxford University Hospital si a efectuat stagii la Bruxelles, Munchen si Stuttgart.

Pretul pentru aceasta interventie este de 3.500 de euro. Pe langa onorariul medicului chirurg si al anestezistului, in acest pret intra si spitalizarea, medicamentele si alte materiale necesare in timpul procedurii sau internarii. Liftingul de fese poate fi efectuat impreuna cu alte interventii estetice, ceea ce inseamna un pret mai mare.

Dr. Olimpiu Harceaga este recomandat de pacienti, care il descriu ca fiind un adevarat profesionist, ce lucreaza cu multa atentie si rabdare. Comunicarea deschisa si suportul emotional sunt alte doua aspecte apreciate. Rezultatele sunt satisfacatoare pentru ca au un aspect natural, ceea ce denota inca o data atentia la detalii. Echipa este primitoare, intregul personal alaturi de care lucreaza medicul fiind amabil si dedicat.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Olimpiu Harceaga
Vezi Pareri

2. Dr. Maximilian Muntean

Din lista celor mai bune alegeri pentru operatia de lifting brazilian in judetul Cluj nu poate lipsi dr. Maximilian Muntean, a carui experienta este atestata de colaborarile cu institutii medicale prestigioase din judet si din strainatate (Milano, SUA). La momentul actual, este membru activ in cadrul Institutului Oncologic “Prof. Dr. Ion Chiricuta” ca medic primar chirurgie plastica, chirurgie estetica si microchirurgie constructiva, la UMF “Iuliu Hatieganu” ca asistent universitar si la Spitalul Humanitas.

In ceea ce priveste costurile pentru lifting de fese, pretul este de 3.700 de euro.

Cei mai multi pacienti il caracterizeaza pe dr. Maximilian Muntean ca fiind un profesionist, dedicat, atent la felul in care comunica si mai ales, atent la detalii. Rezultatele sunt satisfacatoare, iar echipa este prietenoasa si deschisa. Planurile chirurgicale sunt bine documentate, iar interventiile sunt explicate in termeni simpli, ceea ce ofera un plus de incredere persoanelor care urmeaza sa beneficieze de procedura.

3. Medestet

Medestet este o alta clinica din Cluj pe care o poti alege pentru lifting brazilian, aceasta fiind prima clinica din Romania specializata pe chirurgie estetica. Infiintata in 1993, Medestet a devenit in 2012 “Centrul de Excelenta Medestet”, in cadrul sau activand o echipa de medici inalt calificati sub indrumarea dr. Ciceo Mircea, care a obtinut titlul de medic specialist in chirurgie plastica, recuperatorie si estetica in 2010.

Referitor la pret, operatia de lifting brazilian costa 3.900 de euro. Important de mentionat este si faptul ca se folosesc cele mai bune materiale. Acest tarif acopera si cheltuielile de anestezie, internare si ingrijire postoperatorie imediata. Dupa externare, clinica ofera scrisoare medicala detaliata si medicamente recomandate in perioada de dupa operatie, pentru ingrijire.

Multi dintre pacientii clinicii recomanda mai departe serviciile, spunand despre acestea ca sunt de inalta calitate. Sunt reliefate calitati precum profesionalismul, rabdarea si disponibilitatea de a raspunde la toate intrebarile privind interventia estetica. Sederea la clinica este placuta, iar confortul este prioritizat.

Concluzii

Diversitatea de clinici si calitatile medicilor cu pregatire complexa si experienta vasta fac din judetul Cluj o optiune foarte buna pentru procedura de lifting brazilian. Daca ai ales acest judet pentru efectuarea uneia dintre cele mai populare proceduri moderne, anume ridicarea feselor, este recomandat sa mergi la una dintre clinicile care sa raspunda nevoilor tale privitor la raportul pret-calitate si reputatie.

Este destul de simplu sa alegi o clinica din Cluj, tocmai pentru ca ai la indemana mai multe variante si te poti documenta in prealabil pentru a lua o decizie inspirata. O operatie reusita iti va oferi mai multa incredere in tine, asa ca este important sa colaborezi cu profesionisti pentru garantia succesului.