Meniu

Lifting facial acid hialuronic

Actualizat pe:

In cautarea secretului frumusetii care sa-i mentina vesnic tineri, oamenii au facut mai multe descoperiri de-a lungul timpului si au creat tot felul de tehnici in acest sens, iar una dintre ele este liftingul facial cu acid hialuronic. Optiunea este perfecta pentru cei care isi doresc un aspect intinerit, fara sa apeleze la metoda chirurgicala.

Pielea oamenilor imbatraneste din mai multe motive, dintre care cel mai evident este trecerea timpului, care isi lasa amprenta peste ei. Poate sa fie vorba si de alimentatia nesanatoasa, de vicii precum fumatul, de expunerea pentru o perioada lunga de timp la soare si diverse afectiuni. De aceea, tot mai multi pacienti cauta leacul perfect care sa le ofere un aspect de vis.

Acidul hialuronic este un element prezent in mai multe tratamente, tocmai datorita beneficiilor pe care le aduce. El poate fi utilizat pentru a combate cearcanele, la tample, in zona pometilor, in tratamentul buzelor, la conturarea liniei mandibulare etc. Indiferent de locul asupra caruia urmeaza sa actioneze, acidul hialuronic ii va redea stralucira pierduta din cauza timpului.

Liftingul facial cu acid hialuronic este pentru toata lumea

Nu doar femeile se confrunta cu o scadere a increderii in sine pe masura ce imbatranesc, ci si barbatii si de aceea liftingul facial cu acid hialuronic poate fi folosit de toti cei care sunt de parere ca este solutia perfecta pentru ei. Cei care nu sunt siguri de acest lucru, vor putea afla mai multe informatii despre ce presupune procedura, in timpul primului consult la clinica aleasa.

Consultatia initiala este esentiala, mai ales pentru ca multe clinici doresc sa le ofere clientilor care aleg serviciile lor un tratament personalizat, conceput in mod special pentru a satisface nevoile lor. Pacientul o sa vorbeasca despre idealul pe care isi doreste sa il obtina, iar medicul chirurg ii va oferi sfaturile si indicatiile necesare pentru a ajunge la acel punct cu succes.

De ce sa alegi liftingul facial cu acid hialuronic in locul celui traditional?

Chiar daca rezultatele pe care oamenii le obtin in urma liftingului cu acid hialuronic nu vor fi la fel de drastice ca cele pe care le-ar fi vazut, in mod normal, in urma unui lifting chirurgical, ele vor fi mult mai naturale. Injectarea acidului hialuronic va ajuta la repararea micilor defecte, care il deranjau de foarte mult timp pe pacient.

Anestezia, folosirea bisturiului si cicatricile nu vor reprezenta o problema pentru cei care aleg tratamentul cu acid hialuronic, deoarece singurul instrument de care are nevoie medicul la aceasta interventie este anul sau canula. Prin intermediul lui, se va introduce in corp substanta care va reda volumul pierdut fetei si va elimina ridurile provocate de diversi factori de stres.

Concluzii

In cele din urma, cei care vor sa aiba parte de niste efecte similare cu cele ale unui lifting facial chirurgical, dar nu vor sa treaca prin etapele incluse in procesul respectiv, vor putea alege liftingul facial cu acid hialuronic. Interventia la va oferi un aspect imbunatatit, dar natural, care sa fie exact pe placul lor.